Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi baktım barışmışız mıAyrılmışlar ya ben daha yeni öğrendim bilmiyordum birsey sormak için yazdı mesajlaşırken bi baktım barışmışız
Gökhanla ileride evlenip çok mutlu olacağınız gerçeği gibi Kemal de şuan kara kara senin yasını tutuyordur.. Belki yataklara düşmüştür, bi de şimdi Gökhanla beraber olduğunuzu öğrenirseMerhaba benim sevgilim vardı Gökhan . 4 yıllık ilişkimiz vardı bazı Sebeplerden ayrılmıştık ve ben yeni birisiyle çıkmaya başladım adı Kemal ve olmayacağını anlayıp kemallede ayrıldık ben bir şekilde Gökhan’a geri döndüm nasıl oldu bilmiyorum
Eski sevgilime döndüm yani
Ama biz ayrıyken Gökhan’da eski sevgilisine dönmüş yani ben bunu öğrenince kötü hissetim biraz
Neyse biz Gökhan’la barıştık sonuç olarak ama
Şimdi kendimi Kemal’in yerine koyuyorum da ya kendini kandırılmış hissederse
Eski sevgilisine dönecekse benimle niye oyalandı diye düşünebilir
Elbet öğrenecek işin içinden çıkamaz oldum
Nolur kınamayın
beyin yakan şeyler resmenGökhan eski sevgilisine dündüğünde ne hissettiyseniz Kemal de onu hissetmiştir.
Ya da Gökhan gibi o da eski sevgilisine dönmüştür.
Siz tekrar Kemal'e dönerseniz olay kısır döngüye girebilir dikkatli olun.
Madem Kemal'in ne düsünceğini nasıl hissetceğini bu kadar önemsiyosunuz Gökhan'la barışmasaydınız. Bi karar verdiyseniz arkanıza bakmayın, kararlarınızın sorumluluğunu alın.Merhaba benim sevgilim vardı Gökhan . 4 yıllık ilişkimiz vardı bazı Sebeplerden ayrılmıştık ve ben yeni birisiyle çıkmaya başladım adı Kemal ve olmayacağını anlayıp kemallede ayrıldık ben bir şekilde Gökhan’a geri döndüm nasıl oldu bilmiyorum
Eski sevgilime döndüm yani
Ama biz ayrıyken Gökhan’da eski sevgilisine dönmüş yani ben bunu öğrenince kötü hissetim biraz
Neyse biz Gökhan’la barıştık sonuç olarak ama
Şimdi kendimi Kemal’in yerine koyuyorum da ya kendini kandırılmış hissederse
Eski sevgilisine dönecekse benimle niye oyalandı diye düşünebilir
Elbet öğrenecek işin içinden çıkamaz oldum
Nolur kınamayın
Girmiş gireceği kadar zatenGökhan eski sevgilisine dündüğünde ne hissettiyseniz Kemal de onu hissetmiştir.
Ya da Gökhan gibi o da eski sevgilisine dönmüştür.
Siz tekrar Kemal'e dönerseniz olay kısır döngüye girebilir dikkatli olun.