- 3 Nisan 2014
- 36.747
- 150.696
- 798
- Konu Sahibi myskybeatsyours
etkileşim sayfası ne?
ece sükkan kim?
babam bu çilekleri nasıl böyle koyabiliyor
ece sükkan kim?
babam bu çilekleri nasıl böyle koyabiliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resmen dinleniyoruz 
Merhaba arkadaşlar...
Hemen konuya geçmek istiyorum
Sosyal medya olarak sadece instagram kullanıyorum ama artık çok tuhaf hissetmeme sebep oldu...
Aklımda biri var mesela, o kişiyi aratmak için etkileşim sayfasına girmem lazım ama daha aratmadan patt diye o kişi etkileşim sayfamda oluyor..
Anlamanız için örnek vereyim :
Bugün aklıma Ece Sükkan düştü ( hiç daha önce profilini ziyaret etmeme rağmen ) açtım etkileşim sayfasını ece sükkan yazmak için anaaa bir baktım kadın alt' da duruyor... bunun gibi bir sürü örnek oldu daha önceden.
Açıkcası tırsmaya başladım. Beynimizi mi okuyor bu telefon ??? Eğer öyleyse artık son nokta
Sizde de oldu mu daha önce böyle birşey?
O değil ama şöyle bişey var.
Bazı kullanıcılar sohbet esnasında konuşulan alakasız bir konuyu daha önce telefondan aratmamalarına rağmen
reklam olarak sayfalarında görüyormuş.
Mesela sohbet ortamında hac zamanından bahsediliyor sonra reklam olarak hac turları vs çıkıyor.
Başına gelen çok. E insan haliyle dinlendiğini hissediyor.
bir ara buradada konu açılmıştı mı durumla alaklıdüşündüğümde karşıma çıkmışlığı hiç yok. ama bir kaç defa konuştuğumuz bir konu hakkında karşıma google reklamlarının çıktığına denk geldim. hatta bir ara o kadar çok oldu ki bu mesela bir bebek arabasından bahsediyoruz açıyorum facebook sağda konuştuğumuz bebek arabası. veya bir kozmetikden bahsediyoruz açıyorum ins arada o kozmetik vs. baya takmıştım kafayı. sonra arkadaşlarla geyiğini yaptık len bizi dinliyorlarmı acaba falan diye açtım telefonu tak karşıma bu haber çıktı http://www.bbc.com/turkce/haberler/2016/03/160302_casus_akilli_telefontwiterda http://www.bbc.com/turkce/haberler/2016/03/160302_casus_akilli_telefon
sonra bıraktım bu işleri neme lazım![]()
![]()
bir ara buradada konu açılmıştı mı durumla alaklı