Çok Saçma Bir Neden .. Zamansız Gelen Ayrılık..

• Konu Sahibi Konu Sahibi 18_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

18_

Gülmek Bedava :)
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
232
1
46
Bursa
benim derdim çok büyük , çok saçma , hala şoktayım inanmıyorum kendimede onada..
1 bucuk yıldan beri devam eden bir ilişkim vardı 15 dakika öncesine kadar..
Onu çok seviyorum ve onunda beni sevdiğini düşünüyorum ne kadar doğru bilemiycem.
şuan okul yüzünden ayrı şehirlerdeyiz normalde aynı şehirde yaşıyoruz.
çok mutluyduk yanyana zamanımız çok güzel çok hızlı geçerdi
ama sürekli kıskanclıktan dolayı kavga ettik ve her kavgamızda ben alttan aldım.
3 gün önce sevgilim uyuduğu için telefonu odamda bırakıp bulaşık yıkadım o sırada uyanmış
gec mesaj attığım için tartıştık. bana küfür etti mesajda ve bende ona mesaj atmadım aradım
onun aramasını mesaj atmasını özür dilemesini bekledim 1 gün oldu mesaj atmadı gece mesaj attı tam uyumak üzereyken ben.
senden nefret ediyorum seni hayatıma soktuğum için pişmanım gibi şeyler yazıyodu bende tersledim onu çok saçma bi nedenden
bukadar büyük bi kavga ettiğimiz için hem kendime hem ona kızdım ..
çok canım acıdı mesaj atmak istedim sabrettim dayanabildiğim kadar dayandım ve atmadım..
2 gün hiç mesajlaşmadık hiç konuşmadık.
bugün bana mesaj attı 15 dakika önce
şey bakarmısın ? yazmış
bende efendim yazdım
bana facebooktan ilişkiyi kaldırdığını beni arkadaşlıktan çıkardığını olmayacak bişeyin peşinden koşmayacağını söyledi şoklardayım
çok üzgünüm mahfoldum çok kötü hissediyorum .. gelirmi o dönermi bana pişman olurmu bukadar saçma bi nedenden bittiği için kendine kızarmı oda
özlermi beni nasıl döndürebilirimki ben onu hayatıma napabilirimki çıkmazdayım çaresizim çok kötüyüm lütfen yardım edin

okadar laf edicek sen hala bana dönmesi için naparım diyeceksin bence hiç deme belkide çoktan başkası girmiştir hayatına kırmak erkeklerin en işine gelen ayrılık yolu zaten.
çokta bişey demek istemem şu an sana kim ne dese ağır gelir ama geri dönse yine gider ilk olayda gibi geldi bana.

Bu olay bana ayrılmak için bahane gibi geldi bilmiyorum sizi üzmek istemem belki yanılıyorumdur ama hadi sinirlendi küfür etti diyelim sonradan da haklı gibi tamamen bitirdiğini söylemiş.. son zamanlarda ilk tartışmanız mıydı bu kadar büyük bi patlama noktası da olabileceği geldi aklıma :44 tartışmanıza kadar herşey normal miydi erkek arkadasının davranışları falan ?

bu kadarcık sebepten ötürü seven insan seninle olduğu için pişman olduğunu söylemez.. sana çoktan kapıyı göstermiş kendi içinde.. sadece sözcüklere dökmesi o ana kalmış üzgünüm.. kırılmışsındır farkındayım da zaten ama biraz sabırla yoluna devam et. ayrı yerdeyken oralardaki bazı şeyler farklı gelmiştir ona diye düşünüyorum.. döner mi? evet döner... bulduğunu sandığı "yeni hayatın" aslında istediği olmadığını görünce döner.. yahut aynı şehire döndüğünde döner.. ama eğer bu durumlarda sen kabul edersen, gururunla çelişirsin arkadaşım.. "ne kadar zor olursa olsun gitmek gerek bazen, göz yaşının yettiği kadar uzaklara"...

kıskanclık nedenlerinden sürekli kavga ettik hep barıştık sonra en yakın arkadaşım sevgilime mesajlar atmış benim telefonumdan gizlice numarasını alıp sevgilim bana bunu anlattı hattını felan değiştirdi bizi kimse ayıramaz dedi çok iyi çok romantik çok seviyodu ama çok kavga ediyoduk bilmiyorum hiç alttan almadı belkide bıkmıştır benden ama neden ben ne yaptımda bunlar oldu hiçbirşey anlayamadım o bana mesaj atsaydı eğer ben onunla olumlu konuşucaktım ama doğru düzgün mesaj atmadıki attığında bile hep itti beni

Anladım canım.. Acaba arkadaşınız sizinle ilgili bişeyler mi söyledi ? Bu arkadaşınız bayan mı ve neden msj atma gereği duyuyor ?

küfür eden biri geri dönsün mü istiyorsunuz?
bir daha küfür etsin diye mi?
dönse nolur dönmese nolur küfür ettikten sonra.

sadece canım yanıyo özür dilemesini istiyorum demin konuştuk telefonda ben oraya elbet gelicem ama ailemi görmek için sakın karşıma çıkma çıksanda yolumu değiştiricem dedi çocuk gibi ya . canım çok yanıyo benim

Anladım canım.. Acaba arkadaşınız sizinle ilgili bişeyler mi söyledi ? Bu arkadaşınız bayan mı ve neden msj atma gereği duyuyor ?

ya sarkmış işte senin benden hoşlanman gerekiyodu neden o demiş sevgilimde sinirlenmiş küfür etmiş mesajları telefonunda kayıtlı duruyor gördümde neler yazıştıklarını

insan sevdiğinden bıkar mı hiç belkide barışmak için ilk adımı senin atmanı beklemiştir senden de ses soluk çıkmayınca onu yeterince umursamadığını da düşünmüş olabilir dicem ama bu kadar ufak tefek bişeyi büyütmesi de çok garip gerçekten.hatasını anlayıp geri dönmesini beklemekte saçma olur dönseydi şu 2 gün içinde dönerdi heralde.senin onu çok sevdiğini biliyorsa onun için mücadele ediceğinide tahmin ediyordur mutlaka ilgiye ihtiyacı var belkide eğer çok ısrar edersen tekrar döndürebilirsin ama yine gidicektir saçma sapan bir neden bulupta gururunu ayaklar altına almaya değer mi ?bu da çekilir dert değil ki canım nereye kadar sürcek böyle :S

Son düzenleme:
ya sarkmış işte senin benden hoşlanman gerekiyodu neden o demiş sevgilimde sinirlenmiş küfür etmiş mesajları telefonunda kayıtlı duruyor gördümde neler yazıştıklarını
Hmmm sende madem dediği gibi yap ne ara ne karşısına çık ne msj at.. Biliyorum şu an sana ne desek sen yine de ona karşı zayıfsın.. Olgun ne istediğini bilen bi yaşta olduğunu düşünüyorum sadece seni hırpalamasına küçük düşürmesine izin verme.. hayatını akışına bırak kendini başka şeylerle oyalamaya çalış..Sen değerlisin senden bir tane daha yok ve bu güzelim günlerin bir daha geri gelmeyecek kendine güvenli dur..Sevgilinin kafasının karışık oldugunu düşünüyorum ama nedenini bilemem tahminlerim var elbet ama günahını almak istemem kimsenin..

Canım banada sanki erkek arkadaşın bahane aramış gibi geldi.Erkekler gitmek istedikleri zaman saçma nedenler buluyo galiba bizde 2 buçuk ay önce o kadar saçma nedenle ayrıldıkki.Bu zamana kadar bırakmamis sonradan aklına geldi galiba neymis üniversiteyi ona yakın biryeri yazmayıp kendi kafama göre bir şehire gitmişim olmuyomuş anlaşamiyomuşuz.Ne kadar saçma.Sen bilirsin ama canım daha siz evlenmeden sana bu şekilde davranan küfür edip saçma bir nedenle ilişkisini bitiren adamdan bir nane olmaz.Bence onu unutmaya çalış.Hiç umursama bile kesinlikle arama mesaj atma o arar mesaj atarsada cevap verme zor da olsa yap.Bakmışsin bir ay sonra yalvar yakar kapında af diliyor.Bir ilişki bu çocuk oyuncağımı saçma nedenlerle terkedip gitmekte ne oluyor.Onu umursamadiginda peşinde süründügünde en güzel cezayı kesmiş olacaksin.Üzülürsün elbet ama güçlü olmaya çalış canım ezdirme kendini bir erkeğe.

bence sen cvp vermeyince gurur yapmış ve umursamadığını düşünmş bu yüzden ayrılmış olabilir. geri dönecektir. sen bizi haberdar et gelişmelerden. çünkü benmki de aniden bitirir sonra pişman olur döner. sennki de öle bi tip sanırsamm

bu nedir ya gec msj attin diye mi oldu bunlar,hem de gecenin bi vakti nerde olacaksin da evdesin tabi ki anlayamiyo mu bunu:S cevabi icinde sakli zatn anlayamiyo:S su an cektigin aciyi tahmin edebiliyorum ben,sana mantikli bi sebep de sunmamis, en azindan olmuyo yapamiyoruz falan dememis (bana gore bu bi sebep degil gerci ama) su an pesinden kosmani bekliyo bence,sen sakin kosma,geri doner diye dusunuyorum.dondukten sonra nasil olur onu bilemem insallah mutlu olursunuz.

bence o önceden kafasına koymuş ayrılmayı fırsat arıyormuş.bu yüzden değil 1.5 yıllık 15 günlük ilişki bile bitirilmez.işin içinde iş var gibi.

canım bence alttan alma sakın.çünkü senin haksız olduğun bi durum söz konusu değil benim erkek arkadaşım da şuan uzakta v 1 seneye yakın hep ben alttan aldım bütün tartışmalarda haksız olduğumu düşündüm ve sonradan baktım ki hiç bi söylediğimi ciddiye almıyo.şuan senin eline bi fırsat geçmiş bunu iyi değerlendir. bekle bakalım. eğer gerçekten bu sebepten ötürü seni aramıyorsa arayacaktır. ama bu sadece bu bahaneyse sen ne yaparsan yap geri tepecektir ve sen daha çok üzüleceksin. eger geri dönerse bi kaç gün yaptığı hatayı yüzüne vur ki bir daha bu hatayı yapamasın

bu sebepten dolayı bende ayrıldım bi telf açmadım diye kawga ettik bu saçma sebepten.ama uzun sürmedi barışmamız.şimdi telefonu yanımdan ayırmıyorum:)

canım benım sakın arkadasınla bı ılıskısı baslamıs olmasın benım aklıma o geldı ...

Sana yeterince değer vermeyen, seni üzmekten çekinmeyen, senden
'saçma bir neden' için vazgeçen biri için üzülmene değmez.. Belki de böylesi hayırlıdır, kurtuldum ondan diye sevinmelisin bence ama severken kolay olmuyor biliyorum... Onunla veya onsuz hep mutlu olursun inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…