Bu olay bana ayrılmak için bahane gibi geldi bilmiyorum sizi üzmek istemem belki yanılıyorumdurama hadi sinirlendi küfür etti diyelim sonradan da haklı gibi tamamen bitirdiğini söylemiş.. son zamanlarda ilk tartışmanız mıydı bu kadar büyük bi patlama noktası da olabileceği geldi aklıma :44 tartışmanıza kadar herşey normal miydi erkek arkadasının davranışları falan ?
Anladım canım.. Acaba arkadaşınız sizinle ilgili bişeyler mi söyledi ? Bu arkadaşınız bayan mı ve neden msj atma gereği duyuyor ?kıskanclık nedenlerinden sürekli kavga ettik hep barıştık sonra en yakın arkadaşım sevgilime mesajlar atmış benim telefonumdan gizlice numarasını alıp sevgilim bana bunu anlattı hattını felan değiştirdi bizi kimse ayıramaz dedi çok iyi çok romantik çok seviyodu ama çok kavga ediyoduk bilmiyorum hiç alttan almadı belkide bıkmıştır benden ama nedenben ne yaptımda bunlar oldu hiçbirşey anlayamadım o bana mesaj atsaydı eğer ben onunla olumlu konuşucaktım ama doğru düzgün mesaj atmadıki attığında bile hep itti beni
Anladım canım.. Acaba arkadaşınız sizinle ilgili bişeyler mi söyledi ? Bu arkadaşınız bayan mı ve neden msj atma gereği duyuyor ?
kıskanclık nedenlerinden sürekli kavga ettik hep barıştık sonra en yakın arkadaşım sevgilime mesajlar atmış benim telefonumdan gizlice numarasını alıp sevgilim bana bunu anlattı hattını felan değiştirdi bizi kimse ayıramaz dedi çok iyi çok romantik çok seviyodu ama çok kavga ediyoduk bilmiyorum hiç alttan almadı belkide bıkmıştır benden ama nedenben ne yaptımda bunlar oldu hiçbirşey anlayamadım o bana mesaj atsaydı eğer ben onunla olumlu konuşucaktım ama doğru düzgün mesaj atmadıki attığında bile hep itti beni
Hmmm sende madem dediği gibi yap ne ara ne karşısına çık ne msj at.. Biliyorum şu an sana ne desek sen yine de ona karşı zayıfsın.. Olgun ne istediğini bilen bi yaşta olduğunu düşünüyorum sadece seni hırpalamasına küçük düşürmesine izin verme.. hayatını akışına bırak kendini başka şeylerle oyalamaya çalış..Sen değerlisin senden bir tane daha yok ve bu güzelim günlerin bir daha geri gelmeyecek kendine güvenli dur..Sevgilinin kafasının karışık oldugunu düşünüyorum ama nedenini bilemem tahminlerim var elbet ama günahını almak istemem kimsenin..ya sarkmış işte senin benden hoşlanman gerekiyodu neden o demiş sevgilimde sinirlenmiş küfür etmiş mesajları telefonunda kayıtlı duruyor gördümde neler yazıştıklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?