benim derdim çok büyük , çok saçma , hala şoktayım inanmıyorum kendimede onada..
1 bucuk yıldan beri devam eden bir ilişkim vardı 15 dakika öncesine kadar..
Onu çok seviyorum ve onunda beni sevdiğini düşünüyorum ne kadar doğru bilemiycem.
şuan okul yüzünden ayrı şehirlerdeyiz normalde aynı şehirde yaşıyoruz.
çok mutluyduk yanyana zamanımız çok güzel çok hızlı geçerdi
ama sürekli kıskanclıktan dolayı kavga ettik ve her kavgamızda ben alttan aldım.
3 gün önce sevgilim uyuduğu için telefonu odamda bırakıp bulaşık yıkadım o sırada uyanmış
gec mesaj attığım için tartıştık. bana küfür etti mesajda ve bende ona mesaj atmadım aradım
onun aramasını mesaj atmasını özür dilemesini bekledim 1 gün oldu mesaj atmadı gece mesaj attı tam uyumak üzereyken ben.
senden nefret ediyorum seni hayatıma soktuğum için pişmanım gibi şeyler yazıyodu bende tersledim onu çok saçma bi nedenden
bukadar büyük bi kavga ettiğimiz için hem kendime hem ona kızdım ..
çok canım acıdı mesaj atmak istedim sabrettim dayanabildiğim kadar dayandım ve atmadım..
2 gün hiç mesajlaşmadık hiç konuşmadık.
bugün bana mesaj attı 15 dakika önce
şey bakarmısın ? yazmış
bende efendim yazdım
bana facebooktan ilişkiyi kaldırdığını beni arkadaşlıktan çıkardığını olmayacak bişeyin peşinden koşmayacağını söyledi
şoklardayım
çok üzgünüm mahfoldum
çok kötü hissediyorum .. gelirmi o
dönermi bana pişman olurmu bukadar saçma bi nedenden bittiği için kendine kızarmı oda
özlermi beni
nasıl döndürebilirimki ben onu hayatıma napabilirimki çıkmazdayım çaresizim çok kötüyüm
lütfen yardım edin
1 bucuk yıldan beri devam eden bir ilişkim vardı 15 dakika öncesine kadar..
Onu çok seviyorum ve onunda beni sevdiğini düşünüyorum ne kadar doğru bilemiycem.
şuan okul yüzünden ayrı şehirlerdeyiz normalde aynı şehirde yaşıyoruz.
çok mutluyduk yanyana zamanımız çok güzel çok hızlı geçerdi
ama sürekli kıskanclıktan dolayı kavga ettik ve her kavgamızda ben alttan aldım.
3 gün önce sevgilim uyuduğu için telefonu odamda bırakıp bulaşık yıkadım o sırada uyanmış
gec mesaj attığım için tartıştık. bana küfür etti mesajda ve bende ona mesaj atmadım aradım
onun aramasını mesaj atmasını özür dilemesini bekledim 1 gün oldu mesaj atmadı gece mesaj attı tam uyumak üzereyken ben.
senden nefret ediyorum seni hayatıma soktuğum için pişmanım gibi şeyler yazıyodu bende tersledim onu çok saçma bi nedenden
bukadar büyük bi kavga ettiğimiz için hem kendime hem ona kızdım ..
çok canım acıdı mesaj atmak istedim sabrettim dayanabildiğim kadar dayandım ve atmadım..
2 gün hiç mesajlaşmadık hiç konuşmadık.
bugün bana mesaj attı 15 dakika önce
şey bakarmısın ? yazmış
bende efendim yazdım
bana facebooktan ilişkiyi kaldırdığını beni arkadaşlıktan çıkardığını olmayacak bişeyin peşinden koşmayacağını söyledi

çok üzgünüm mahfoldum

özlermi beni