- 11 Aralık 2018
- 42.511
- 264.174
- 598
Tutti furuttiona yasin tutuyorsa sende bizdensin..
Meyveli bir seydi..Programi hatirliyorum ama adini animsamiyorum. :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tutti furuttiona yasin tutuyorsa sende bizdensin..
Tutti Fruttiona yasin tutuyorsa sende bizdensin..
Evladım biz napalım ?kızlar yakın arkadaşım sevgilisiyle sapık bir şey yaşadığını ve utandığını söylüyor çocuk ileri gitmemiş ama aklı fikri bunda sanki ben de bırak dedim çocuğu beni bile etkiliyor artık arkadaşıma konusmayalım diyorum hemen beni bırakıyosun diyor ben napacağımı şaşırdım bu çocuktan bıktım başıma bir şey gelirse seni ararım diyor ben napabilirim ki ben mi suçluyum burda
sana cevap vermeye bile değmezzz.Ergenmisiniz? Yas 15 heralde.
bunları hatırladığınıza göre yaş 35 üstü olmalııı.eskiden ne izlerdik ama gizli gizliyesss!küçükken hep kafama meyveli şapka takmak isterdim.
büyüyünce "tutti frutti olcam" derdim jkashdjashdjkas.
![]()
Şifreli kanalda mi?bunları hatırladığınıza göre yaş 35 üstü olmalııı.eskiden ne izlerdik ama gizli gizli![]()
ah küçüklüğüm.bunları hatırladığınıza göre yaş 35 üstü olmalııı.eskiden ne izlerdik ama gizli gizli![]()
yoo bildiğin en tanınan kanaldaydı.ha bir de gece jimnastiği vardı ki onu hiç sorma.hava durumunu bile cilveli bir kadın sunardıŞifreli kanalda mi?
ahajdhajsh yok yaa, normal kanallarda olurdu.Şifreli kanalda mi?
Yahu hepsini hatırlıyorum ama hayal meyal kalmış aklımdayoo bildiğin en tanınan kanaldaydı.ha bir de gece jimnastiği vardı ki onu hiç sorma.hava durumunu bile cilveli bir kadın sunardı![]()
daha bugün üye olmuş biri de bana laf soktu iyi miii?yalnız fikfikli konunun içine ettik. ben susuyorum.![]()
içerledik mi? hayır. üzüldük mü? asla.daha bugün üye olmuş biri de bana laf soktu iyi miii?![]()
Ağzından öbmüş dilli milliAyıp şeyler mi yapmış, üf mü olmuş. Düzgünce anlatsanıza![]()
aaa başka konularda mı açtı?bu arkadaş kendi olmasın o zaman?Ya arkadaş ayağına kendi konularını yazıyorsun yada arkadaşınla kafayı bozdun.Kac konu açmışsın arkadaşla ilgili.Anan mi baban mi.Begenmiyorsan bırak herkes kendi yoluna.