İphone 13 e yapılırmı bu beMerhaba arkadaşlar.Yeni iphone 13 aldım alalı 1 ay kadar alıyor.Forumda ekran kasa arası açıklık hakkında çok fazla yorum görünce dikkatimi çekti. Şu ünlü kağıt sokma testini denedim kağıdın hafif ucu sıkıştı kaldı orda çıkaramadım da. Bir sıkıntı yaratır mı?Her gördüğünüzü denemeyin acı tecrübe olduaklıma takıldı belki bilen vardır dedim. Cihaz sıkıntılı diye düşünüyodum şimdi de bu çıktı skdkdmdm
Ay valla her deliğe parmak sokmamak lazım cidden dkdkdkdmfmfİ phone nedir yenilen bişey mikız ne bilelim biz ıphone nedir nasıl kullanılır haha işin şakası bişey olmaz sanmıyorum ama her gördüğünüzü milyonluk esylarda denemeyin
Bilmiyorum kiBen 13 kullanıyorum ama oyle bır bılgı görmedim .Neresınde acıklık varmıs benım telefonda yok bence .
Ahahhahahaha haklı yorumBir telefona o kadar para verdikten sonra onunla alakalı şeyleri bile önce kendimde denemeyi tercih ederim. Dünya bir yana telefonum bir yana.
(ki ben de verdim ama sen 13 ilk çıktığı sene böyle pahalı değildi)
Aynen aynen de kağıt biraz moralimi bozdu ya çok ufak bişey kaldı çıkarmaya çalışırken de daha da içinr girdi artık hiç gözükmüyoSiz söyleyince bakayım dedim, 13 14 tasarımlarında köşelerden boşluk oluşuyor gibi bir şey mi söylemek istiyorsunuz?
Ya milllet burada depresyona girdi sizin hala birazcik moraliniz bozuldu ajajjjs cok sey hissediyorum ..FakirAynen aynen de kağıt biraz moralimi bozdu ya çok ufak bişey kaldı çıkarmaya çalışırken de daha da içinr girdi artık hiç gözükmüyo
Yaa moralim düzelsin diye yazdım ağlarım yoksa oturupYa milllet burada depresyona girdi sizin hala birazcik moraliniz bozuldu ajajjjs cok sey hissediyorum ..Fakir
28 bine araba bulursan sana da alim boş yorum yapmaKeşke araba alsaydınız, en azından biri en fazla gelip sileceğine broşür falan sıkıştırırdı.
Yokya benımde 13 var . Artık telefonlar cok ucuz değil,gerçi hersey oyle .. gayette dıger telefonlara 17 20 verecegıme yıne olsa yıne ıphone alırdım .alınabılır cünkü hersey pahalıYa milllet burada depresyona girdi sizin hala birazcik moraliniz bozuldu ajajjjs cok sey hissediyorum ..Fakir
Ekranla kasa arasında alt kenar dışında her attafta var benim13’ün neresine sokuşturdunuz kağıdı anlamadım. Bendekinde öyle bir boşluk varsa da göremiyorum.
Aha benimkine de girdi köşeden, sadece 13 e özel değil yani, yukarı doğru da bayağı hareket etti.Aynen aynen de kağıt biraz moralimi bozdu ya çok ufak bişey kaldı çıkarmaya çalışırken de daha da içinr girdi artık hiç gözükmüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?