- 9 Ekim 2020
- 819
- 1.082
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
ama kendime engel olamıyorum.Yazdıklarının tam tersini yaparsan üzülmezsin çözüm kendinde değil mi
O zaman bir uzmana gidinama kendime engel olamıyorum.
sürekli beni aldatacağını unutacağını veya hiç sevgili olmayacağımızı düşünüyorum.
kendi kendime tribe giriyorum
Yardım alabilirsiniz bunlar aşılmayacak konular değilama kendime engel olamıyorum.
sürekli beni aldatacağını unutacağını veya hiç sevgili olmayacağımızı düşünüyorum.
Hastalıklı bir düşünceama kendime engel olamıyorum.
bunlar nadir değil kiİlişki de riskler var. Aldatılma,terk edilme gibi. Ben mesela 4 yıllık ilişkimden sonra bir ay önce terk edildim. Bu rikleri göze alıcaksın mecburen. Kötü olcak diye düşünme iyi düşün bunlar herkesin başına gelmiyor. Ama sana o güveni vermiyorsa zaten işin başında iken vazgeç
biliyorum soğuyacağınıÖyle yaparsan kendinden soğutursun yapma
Ozaman ilişki kurmayın derim çünkü hazır değilsiniz. Evet nadir değil ama bu ihtimaller yüzünden iyi giden bir ilişkiyi maf etmeniz doğru değil zaten kendi sonunuzu kendiniz hazırlıyorsunuz şuan. Hastalığınız ne ki eğer özel değilse?bunlar nadir değil ki
herkes aldatılıyor veya unutuluyor
kavuşamayacağımızı düşünüyorum hep
hatta ailesinin benim hastalığım yüzünden evlenememizi istemeyeceğini bile kurdum kafamda
genetik metabolik bir rahatsızlığım varOzaman ilişki kurmayın derim çünkü hazır değilsiniz. Evet nadir değil ama bu ihtimaller yüzünden iyi giden bir ilişkiyi maf etmeniz doğru değil zaten kendi sonunuzu kendiniz hazırlıyorsunuz şuan. Hastalığınız ne ki eğer özel değilse?
Bu öz güvensizlikle bu ilişki olmaz maalesefGeçen bahsettiğim flörtümle sıkıntılıyım.
Ben gerçekten çok zor bir insanım.
Çocuğu gerçekten seviyorum ama sürekli trip atıyorum veya görüldü yapıyorum:
Beni terk edeceğini ve asla sevgili olmayacağımızı düşünüp üzülüyorum.
sonra da ona kötü davranıyorum.
acil bir çözüm lazım hanımlar
Daha sevgili bile olamadan evlenme planlari yapmayin bence.bunlar nadir değil ki
herkes aldatılıyor veya unutuluyor
kavuşamayacağımızı düşünüyorum hep
hatta ailesinin benim hastalığım yüzünden evlenememizi istemeyeceğini bile kurdum kafamda
Bir sey yazmayacagim banlanirim bir sey yazmayacagim banlarimKonuştuğunuz kişi deli galiba benden söylemesi.
Hala zengin çocuk,sosyete aile ve fakir kız üçgeni mi..?Geçen bahsettiğim flörtümle sıkıntılıyım.
Ben gerçekten çok zor bir insanım.
Çocuğu gerçekten seviyorum ama sürekli trip atıyorum veya görüldü yapıyorum:
Beni terk edeceğini ve asla sevgili olmayacağımızı düşünüp üzülüyorum.
sonra da ona kötü davranıyorum.
acil bir çözüm lazım hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?