- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.411
- 363
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Sizin iş zaten olcak şey değildi. Burda çok yazıldı hala ailesi istemezse diyorsunuz yahubunlar nadir değil ki
herkes aldatılıyor veya unutuluyor
kavuşamayacağımızı düşünüyorum hep
hatta ailesinin benim hastalığım yüzünden evlenememizi istemeyeceğini bile kurdum kafamda
çocuğa gerçekleri anlatın ailenizi kilonuzu vs.sanal dünyada farklı gözükerek 3 5 sohbet etmekle sevgili olunmazGeçen bahsettiğim flörtümle sıkıntılıyım.
Ben gerçekten çok zor bir insanım.
Çocuğu gerçekten seviyorum ama sürekli trip atıyorum veya görüldü yapıyorum:
Beni terk edeceğini ve asla sevgili olmayacağımızı düşünüp üzülüyorum.
sonra da ona kötü davranıyorum.
acil bir çözüm lazım hanımlar
Ay adami gorsen belki dunya maymunu, bu ne ozguvensizlik ya, baris kilonla da, sagligin icin ver, bu ziptirikla bulusmak icin degil, once kendin icin biseyler yap, once kendini sev, kendine saygi duy, sen bunlari yapmazsan, seni kimse sevmez, kimse saygi duymazbiliyorum soğuyacağını
Tabii hastaligin olmasa su iliskinin geldigi asamada gelinlik provasinda olmaliydin cunkubunlar nadir değil ki
herkes aldatılıyor veya unutuluyor
kavuşamayacağımızı düşünüyorum hep
hatta ailesinin benim hastalığım yüzünden evlenememizi istemeyeceğini bile kurdum kafamda
Ne dıyelımkı ?Geçen bahsettiğim flörtümle sıkıntılıyım.
Trip atmaGeçen bahsettiğim flörtümle sıkıntılıyım.
E o zaman hastalığınızla ilişkinizin ne ilgisi var?genetik metabolik bir rahatsızlığım var
görünüşte bir problemim yok
ilaç falan da kullanmıyorum ama düşük karbonhidratlı besleniyorum sadece
Cunku mustakbel kayinpederi, bu kiz dusuk karbonhidratli besleniyor, bu bizim aile onurumuza yakismaz bu evlilik olamaz diyebilir, evet boyle bi riski kimse dusunmemistiE o zaman hastalığınızla ilişkinizin ne ilgisi var?
hastalığınızın adı var mı? nedir? merak ettim gerçektengenetik metabolik bir rahatsızlığım var
görünüşte bir problemim yok
ilaç falan da kullanmıyorum ama düşük karbonhidratlı besleniyorum sadece
Benim de bugün bu üye aklıma geldi nedense. son mesajlarına baktım diyeti kötü gidiyormuş kilo vermesi durmuş ne yazık kikonu sahibi ne yaptın?diyet nasıl gidiyor?büyük buluşmaya da az kaldı tüm k.k bu olayı bekliyor .
sağlığı için versin kiloları yaşı çok genç üniv. öğrencisi daha.Ama çocuğa bir takıntısı var.tüm hayatı zayflaması bakımı güzellik çirkinliği ona odaklı .ya ilk buluşma sonrası gelmezse ki öyle olacağını düşünüyorum.o zaman nolacak?o yaşta bir kızın gelecek hayalleri iş hayalleri olmalı halbukiBenim de bugün bu üye aklıma geldi nedense. son mesajlarına baktım diyeti kötü gidiyormuş kilo vermesi durmuş ne yazık ki
Gençlik, heyecan, hormonlar falan iştesağlığı için versin kiloları yaşı çok genç üniv. öğrencisi daha.Ama çocuğa bir takıntısı var.tüm hayatı zayflaması bakımı güzellik çirkinliği ona odaklı .ya ilk buluşma sonrası gelmezse ki öyle olacağını düşünüyorum.o zaman nolacak?o yaşta bir kızın gelecek hayalleri iş hayalleri olmalı halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?