- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.411
- 363
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Öyle bi çocuk yok, sen beni çıldırtmak mı istiyorsun, öyle bi çocuk yokGeçen bahsettiğim flörtümle sıkıntılıyım.
Ben gerçekten çok zor bir insanım.
Çocuğu gerçekten seviyorum ama sürekli trip atıyorum veya görüldü yapıyorum:
Beni terk edeceğini ve asla sevgili olmayacağımızı düşünüp üzülüyorum.
sonra da ona kötü davranıyorum.
acil bir çözüm lazım hanımlar
Avukat selin gelecek simdi göreceksinÖyle bi çocuk yok, sen beni çıldırtmak mı istiyorsun, öyle bi çocuk yok
Yavrum sevgili olmaya kalkarsan böbrek gidecek zaten. Yapma etme çocuğum.
Avukat selin gelecek simdi göreceksin
Ne demek öyle bir cocuk yok
Bende öyle umuyorum, inandiramiyoruzda ya hayata cok pembe bakiyor yada sanrilari var gibi geliyo bana.geldikleri gibi giderler.
Vanessa’nın hayal dünyasında yaşadığına inanmak istiyorum. Aksi çok kötü sonuçlar doğuracak çünkü.
İkisi de kötü ama ikincisinde tedavi şansı var, başına kötü bir şey gelme ihtimali yok. İlkinde neler olabileceğini kestirmek zor. Pembe bakmak da değil bu daha ötesi. Hayatı tanımamak, insanları tanımamak.Bende öyle umuyorum, inandiramiyoruzda ya hayata cok pembe bakiyor yada sanrilari var gibi geliyo bana.
2.şık daha olası
Yada hepimizi keklemeye çalişmak.İkisi de kötü ama ikincisinde tedavi şansı var, başına kötü bir şey gelme ihtimali yok. İlkinde neler olabileceğini kestirmek zor. Pembe bakmak da değil bu daha ötesi. Hayatı tanımamak, insanları tanımamak.
Evlenmek mi yok artik.bunlar nadir değil ki
herkes aldatılıyor veya unutuluyor
kavuşamayacağımızı düşünüyorum hep
hatta ailesinin benim hastalığım yüzünden evlenememizi istemeyeceğini bile kurdum kafamda
19 is the new 15Evlenmek mi yok artik.
Once bir yuzyuze gorusseydiniz.
Daha sadecr sanalda ilerleyen bir flortunuz var Allah askina ya. 15 yasinda da degilsiniz bildigim kadariyla.
Beni terk edeceğini ve asla sevgili olmayacağımızı düşünüp üzülüyorum.
Umarim degildir. Toyluk olur, iliskide beceriksizlik olur, sevgililik iliskisini yonetememek olur vs hepsine tamam. Hadi nette tanisip zengin aile oglu olduguna inanmak da saflik diyelim de daha yuzyuze bile gorusmedigin adamla evlilik noktasina gelmek gercekten ayri bir olay.19 is the new 15
Keşke sadece dolandırılmakla kalsa. Bir çetenin eline düşmesi, pavyona ya da başka başka yerlere satılması da olasılıklar dahilinde.Umarim degildir. Toyluk olur, iliskide beceriksizlik olur, sevgililik iliskisini yonetememek olur vs hepsine tamam. Hadi nette tanisip zengin aile oglu olduguna inanmak da saflik diyelim de daha yuzyuze bile gorusmedigin adamla evlilik noktasina gelmek gercekten ayri bir olay.
Hani sagda solda evlilik vaadiyle dolandirilan kizlar var ya, aha konu sahibi o. Oglan dese ki peder bey anahtarımı aldi akbil doldurtmam lazim 150 lira gondersene, konu sahibi iban ister. O derece su an. 30 yasinda gelen versiyonu da sevgiliye kredi cekip araba almak olur boyle giderse.
Ne ayları ya? 20-25 gün önce çocuğu arkadaşına ayarlamaya çalışıyordu, şimdi evlilik planları yapıyorBir şey sorucam ben bu işlerden biraz uzak kaldığımdan yenilikleri kaçırmış olabilirim. Siteye üye olmadan önce de konuları takip ediyordum. Bu çocukla aylardır flörtsün bu flört aşaması işleri değişti mi? Flört arkadaştan sevgililiğe geçişteki kısa süreli bir aşama değil miydi? Yani trafikte kırmızıdan yeşile geçmeden önceki sarı ışık gibi. Bence trip atmandan, görüldü atmandan daha büyük problem aylardır flört olmanız ve hiç buluşmamanız.
Ay ne bileyim o kadar çok başlığını gördüm ki kafamda bu kadar olay herhalde aylar içinde yaşanmıştır diye kodlamışımNe ayları ya? 20-25 gün önce çocuğu arkadaşına ayarlamaya çalışıyordu, şimdi evlilik planları yapıyor
Flort tanimi artik biraz evrimlesiyor. Yani illa her seferinde arkadaşlıkla sevgililik arasindaki asama olmuyor. Kimi zaman, hatta cogunlukla, arkadaşlık bile olmadan direkt flort basliyor. Ayni anda birden cok flort vs olabiliyor. Flort asamasinda cinsel yakinlasmalar veya iliski olabiliyor vs.Bir şey sorucam ben bu işlerden biraz uzak kaldığımdan yenilikleri kaçırmış olabilirim. Siteye üye olmadan önce de konuları takip ediyordum. Bu çocukla aylardır flörtsün bu flört aşaması işleri değişti mi? Flört arkadaştan sevgililiğe geçişteki kısa süreli bir aşama değil miydi? Yani trafikte kırmızıdan yeşile geçmeden önceki sarı ışık gibi. Bence trip atmandan, görüldü atmandan daha büyük problem aylardır flört olmanız ve hiç buluşmamanız.
Her gün yeni şeyler öğreniyorum burda. Ben çok uzak kaldım bu olaylardanFlort tanimi artik biraz evrimlesiyor. Yani illa her seferinde arkadaşlıkla sevgililik arasindaki asama olmuyor. Kimi zaman, hatta cogunlukla, arkadaşlık bile olmadan direkt flort basliyor. Ayni anda birden cok flort vs olabiliyor. Flort asamasinda cinsel yakinlasmalar veya iliski olabiliyor vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?