• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok sacma degıl mı sızce bı okurmusunuz

Cinarefeninannesi

çınar efe_alya naz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2007
5.238
36
156
38
Ankara
Kızlar basından anlatıcam bız tayın nedenıyle ankaraya tasındık bız tasınınca esımın ıs yerınden arkadası esı ve cocukları geldı ayrıca ust komsumuz oluyor.neyse tanıstık 1 ay gectı veya gecmedı hatırlamıyorum tam kızı benı eklemıs faceden bende kabul ettım esım baktı onuda eklemıs oda kabul ettı.kız kucucuk odevıde olsa bana gelıyor.kesınlıkle kotu bı nıyetı yok yoksa anlardım ama farkettım kı benı faceden sılmıs esımı sılmemıs neden sızce.hıcbır sorunumuz yok sıldıkten sonrada geldı hep ne yapmalıyım.bu arada esım 31 yasında kızda 14 olması lazım

Eşinizin faceinden onu silin, sorarsa da "beni silmişsin canım bende eşimden seni sildim kullanmıyorsun sanarak :34: " diyin. Mesajı alır.
14 yaşında bir şey olacağını sanmıyorum ama, güven olmuyor ki. En iyisi eve falan da çok almamak... :26:

Eşinizin faceinden onu silin, sorarsa da "beni silmişsin canım bende eşimden seni sildim kullanmıyorsun sanarak :34: " diyin. Mesajı alır.
14 yaşında bir şey olacağını sanmıyorum ama, güven olmuyor ki. En iyisi eve falan da çok almamak... :26:

yok cnm sılmem esıme guvenım sonsuz aklına boyle bısı gelmez bıle hıc.bıde su var gecen esıme resım cızdırdı resım ogretmenı arkadasımız oluyor kızmıs buna sen kendın cızmedınmı dıye kızda hemen turgay abımın slmı var sıze demıs ogretmende hımm tmm demıs

silin gitsin ne düşünüyorsunuz canım. biz küçükleri eklemiyoruz bazen sizlere uygun olmayan paylaşımlar olabiliyor o yüzden deyin:D eve de fazla almayın hem bırakın ödevleri öğrenciler yapsın onların o ödevler büyüklerin değil...

bende coyle konularda ne yapılır bılemıyorum ,ama dıger arkadaslarımında dedıgı gıbı ,o yastakı genc kızla yakınlarındakı bırılerıne ılgı duyabılıyorlar, bıde yas olarak 14 olabılır ama bı zaman sonra 15 hatta 16 dıye buyuyecek, demem okı eger ılgısı varsa oda buyur, yınede sen bılırsın ama candan akraba olmadıkca samımıyete karsıyım..

14 yaşındaki kızdan mı kıskanıyorsun allahşakına ya .diyelim o aşık oldu eşine eşin hiç çocukla bir olur mu canım ya diyelim oldu o adamdan sana hayır gelir mi?on dört yaşındaki kızın baştan çıkardığı adamdan hayır gelmez,senin eşinde böyle biri değildir zaten bence boş yere kuruyorsun biraz sakin düşün .daha neler okuyacağım burda hergün bir yaşıma daha giriyorum.

14 yaşındaki kızdan mı kıskanıyorsun allahşakına ya .diyelim o aşık oldu eşine eşin hiç çocukla bir olur mu canım ya diyelim oldu o adamdan sana hayır gelir mi?on dört yaşındaki kızın baştan çıkardığı adamdan hayır gelmez,senin eşinde böyle biri değildir zaten bence boş yere kuruyorsun biraz sakin düşün .daha neler okuyacağım burda hergün bir yaşıma daha giriyorum.

canım ole dıosn ama
14 yasında kızlarada guven yok
esınde bısı olmasada
okızın esıne o sekılde bakması bıle rahatszlık werr be ınsana sankı

konumu yanlıs okuyup yorumlamayın lutfen kıskancak olsam hemen sılerdım esımden hıc kafama bıle takmadım ayrıca kesınlıkle o kızında kotu bır nıyetı olmadıgınıda yazdım benım merak ettıgım neden sılmesıydı

canım ole dıosn ama
14 yasında kızlarada guven yok
esınde bısı olmasada
okızın esıne o sekılde bakması bıle rahatszlık werr be ınsana sankı

o şekilde bakar mı ki biz on dört yaşında ip atlardık sokakta .devir değişyor gerçi de ne bilim ben abarttığını düşündüm konu sahibinin

o şekilde bakar mı ki biz on dört yaşında ip atlardık sokakta .devir değişyor gerçi de ne bilim ben abarttığını düşündüm konu sahibinin

bende oleydım 14 yasımda
17 18 de dahhıl
ama sımdıkıler bıraz erkekn gelısıo hemen kadın havalarına gırıolar
zaman kotu
kk da okuduklarımdan sonra
bu hale geldım bende:1:

bende oleydım 14 yasımda
17 18 de dahhıl
ama sımdıkıler bıraz erkekn gelısıo hemen kadın havalarına gırıolar
zaman kotu
kk da okuduklarımdan sonra
bu hale geldım bende:1:

buluttan nem kapar olayına girdim diyorsun .gerçi şimdi düşündümde o yaşlarda olgun erkekler cazip gelir insana ama eşi oralı olmaz .yinede konu sahibi eğer böle birşey seziyorsa eve almasın kızı gtsin başka yerde ödevini yapsın canım .

Arkadasım gosterırmısın bana neresınde abartılcak bısı yazmısım.ben demedımkı hemen sılıcek cok sınırlendım bıdaha gorursem evımede almıcam gebertcem vs.
Ben gayet ılımlıyım benı sıldıgını 2 aydır bılıyorum ben ne gıdıp ona bısı dedım nede esıme 14 yasındakı bı kızdan belkı ben bısı beklemedıgım ıcındır

Arkadasım gosterırmısın bana neresınde abartılcak bısı yazmısım.ben demedımkı hemen sılıcek cok sınırlendım bıdaha gorursem evımede almıcam gebertcem vs.
Ben gayet ılımlıyım benı sıldıgını 2 aydır bılıyorum ben ne gıdıp ona bısı dedım nede esıme 14 yasındakı bı kızdan belkı ben bısı beklemedıgım ıcındır

tamam canım sinirlenme ben sen sinirini bozma diye dedim abartma diye ne var bunda? merak ediyorsan açarsın sorarsın kıza biz nerden bilebiliriz seni niye silmiş .bu kadar alınılcak bir durum yok ben içini ferah tut diye dedim komple teorileri yazamıyorum ki.

tamam canım sinirlenme ben sen sinirini bozma diye dedim abartma diye ne var bunda? merak ediyorsan açarsın sorarsın kıza biz nerden bilebiliriz seni niye silmiş .bu kadar alınılcak bir durum yok ben içini ferah tut diye dedim komple teorileri yazamıyorum ki.

yok cnm nıye sınırleneyım herkes yorum yapıcak tabıkıde

Şimdi ip atlayan 14 lük kız yok.. Saç kaş derdinde, estetik peşinde, para erkek peşinde o kadar kız var ki ?

5-6 sene öncesi bile bugune denk değil..

....

Neden ekleyip sildiğini sorun gelince.Yaşı küçük, nasıl sorulması gerektiğini siz bilirsiniz.

Eşinizin adını geçirmeyin konuşmada..Cahillik yaşında sizi anlamaz.

Şimdi ip atlayan 14 lük kız yok.. Saç kaş derdinde, estetik peşinde, para erkek peşinde o kadar kız var ki ?

5-6 sene öncesi bile bugune denk değil..

....

Neden ekleyip sildiğini sorun gelince.Yaşı küçük, nasıl sorulması gerektiğini siz bilirsiniz.

Eşinizin adını geçirmeyin konuşmada..Cahillik yaşında sizi anlamaz.

olabilir bilemiyorum yani öle bir tipse uzaklaşsın konu sahibi o daha iyi bilir kızı gözlemlemiştir.

canım belkide farkında bile olmadan yanlışlıkla silmiştir
madem sana sürekli geliyo de ki az önce facedeydim bi baktım ablanı silmişsin aşkolsun falan de
eşini hiç karıştırma bakalım ne diyecek

Back
X