• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok saglam aldatildim

Evet yazılanı yaşıyoruz. Bu dert olmasa belki başka bir dertle sınanacaktık. Allah beterinden saklasın diyelim. dediğim gibi ayrı durmayı da denedim, ayrı da durduk o zamanlar ki oğluma bakıyorum bir de şimdi ki oğluma. ayrı kaldığımız zamanlar çok çekingendi, sürekli tırnakları ağzından, sürekli bana sorular sorardı benim babam niye gelmiyor, falancanın babası onunla biz niye birlikte yemek yemiyoruz. Ama şimdi birlikte gürültüsüz, mutlu gözüken ama kendi şahsımın mutlu olmadığı bir ortamda büyüyor ve özgüveni tavan yapmış. Son şansı ver sen eşine. Dene en azından ne kaybedersin, şimdi değilde ötelediğini düşün. Belki pişman olmazsın, belki pişman olursun. En azından denemedim, bir şans daha vermedim dersin. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Öteleme isinde cok haklisin .

bizim ailemiz sıcak bi aile diyebilir misin be canım, tüm konularını biliyorum ondan diyorum, çocuk şimdi küçük babayla oynuyo ediyo vs diyelim, büyüyünce nasıl olacak, cidden mutlu bir ev mi sizin eviniz, bu yorumunda bile içinde bulunduğun ruh halini hissediyoruz çocuk da hissedecek yarın

kadınlar hep yarın çocuğum babamı neden boşadın derse ne derim diye düşünüyo, ya boyamayıp yıllar sonra neden boşanmadın derse o çocuk, eşimin teyzesi bunu yaşadı mesela, çocuklar artık ağlıyomuş anne ne olur ayrıl diye
Bizim ki sadece mutlu gözüken ev. İşten gelip şöyle evime bakınca bende diyorum ki kendi kendime mutlu gözüken, herkesin oturmak istediği evlerden biri de benimki. Bizde hiç bir zaman hır gür kavga yok. Oğlum bilmez ki bir defa yanında kavga ettik. Rol yapıyorum ben kendi adıma. Seviyorum mu bilmiyorum, mutlumuyum değil, evde gürültü patırtı kavga varmı yok, oğlum mutlu mu "kesinlikle". O nedenle bu boktan evliliğe devam ediyorum. Yoksa nerede mutluluk sevgi aşk. Ama bir gün boşanacağım:) Ahdım var buna :)))

Lütfen çocuğunuz için bir şans daha vermeyi düşünüyorsanız bile, o şansı isteyen pişman olmuş bir adama verin. Tutup da bunca zaman geçmesine rağmen aramayan bir adama değil. Bebeğinizin eşyalarını da alın. Anlasın ne kadar ciddi olduğunuzu. Bir kendine gelsin, pişman olsun. Siz bu kadar acı çekerken balığa gitmiş adamdan bahsediyoruz. İkinci şans hakedene verilir.

[QUOTE="huzurmelegim, post: 41615775, member: 593887lisin . Bende hep baba oglu onlari bir arada dusunup hayal kurardim . El ele gezmeleri sarilmalari gulmeleri v.s . Ben bile boyle dusunurken oglumda mutlaka isteyecektir bunlari.hic kiyamiyorum ona hic.gurur murur sifirladim zaten icimde herseyi.sende cocugun icin bu fedakarligi yapmakla bence cok iyi yapmissin.yillar gectiginde keske diyeceksek kendimiz icin diyelim onlar icin dedirtmesin Allah im . Hepsinin bi gülüsü yeter . Napalim yazilan yasaniyor
O dediklerinizi boşanınca da yapabilirler baba-oğul. Çocuğunu bir tarafa atacak değil. Zaten öyle biriyse bu dediklerinizi evliyken de yapmaz. Lütfen çocukları bahane etmeyi bırakın şu işlerinize ya.
cocugum bahane degil hayata tutunma sebebim . Agir ithamlarda bulunmadan once bosandigim zaman oglumun ve benim yasamak zorunda oldugumuz hayat hk bilgi sahibi olabilmeniz adina bi kac yazimi okumanizi rica edicem sizden . Yinede tsk ler

["huzurmelegim, post: 41615991, member: 593887"]cocugum bahane degil hayata tutunma sebebim . Agir ithamlarda bulunmadan once bosandigim zaman oglumun ve benim yasamak zorunda oldugumuz hayat hk bilgi sahibi olabilmeniz adina bi kac yazimi okumanizi rica edicem sizden . Yinede tsk ler[/QUOTE]
O zaman öyle deyin oğlum da ben de perişan olacağız deyin. Oğlumla babasının sevgi pıtıtcıkları olmasını görmek istemek demeyin. Bu arada çalışıyorsunuz diye biliyorum ben.

Sizin yorumlarınıza bakıyorum kendi yorumlarıma bakıyorum sonuç şu: ben önce kadınım siz önce annesiniz, ben önce ben mutlu olayım ki çocuğumu mutlu kılayım diyorum siz oğlum yeter ki mutlu olsun ben olmasam da olur diyorsunuz
Herkesin bakış açısıdı farklıdır canım. Senin bakış açın sana mantıklı olanıdır. Ki doğrudur da. Bizim ki de bu yönde. İnşallah iki yönlüde kazancı çıkarız:)

Bende bugun yada yarin cocugun esyalarini almayi planliulrum zaten
Ben senin yerinde olsam evden çıkıp, çocuğumun düzenini ve kendi düzenimi bozmam. Mesaj çek eşine " bir süre kafamızı dinleyelim, iyi değilim, çocuğun düzenini bozmak istemiyorum, evden ayrılır ise eve gideceğim bugün, evden çıkmam dersen alırımı eşyaları babamın evin dönerim" de. O çıksın evden.

Herkesin bakış açısıdı farklıdır canım. Senin bakış açın sana mantıklı olanıdır. Ki doğrudur da. Bizim ki de bu yönde. İnşallah iki yönlüde kazancı çıkarız:)

ben de o farka dikkat çekmek istedim doğrusu yanlışı olmaz bu işin hatta ille yanlış aranacaksa o ben olurum bizim topluma göre, çünkü toplum kadından saçını süpürge etmesini gözünü kapatıp işini yapmasını bekler ama ben burda aldatan adamı affedip koynuna girersem nasıl içim alır zevk alırım falan diyorum birileri cık cık cık kadın zevk diyo yaa diyebilir

["huzurmelegim, post: 41615991, member: 593887"]cocugum bahane degil hayata tutunma sebebim . Agir ithamlarda bulunmadan once bosandigim zaman oglumun ve benim yasamak zorunda oldugumuz hayat hk bilgi sahibi olabilmeniz adina bi kac yazimi okumanizi rica edicem sizden . Yinede tsk ler
O zaman öyle deyin oğlum da ben de perişan olacağız deyin. Oğlumla babasının sevgi pıtıtcıkları olmasını görmek istemek demeyin. Bu arada çalışıyorsunuz diye biliyorum ben.[/QUOTE]
O her kadinin hayalidir heralde , bunu orda dile getirmem benveutkum un o sirada buna benzer seyler yazmis olmasina cevap niteligindedir.yani ben kocam bu sevgi pitirciklarini cok hakediyor o yuzden donmeliyim demedim.calisiyorum fakat bu ay istifa etcegimi konusmustum cok oncelerden is yeriyle.bakabilecek kimse yok diye birakma karari almistik cunku .

cocugum bahane degil hayata tutunma sebebim . Agir ithamlarda bulunmadan once bosandigim zaman oglumun ve benim yasamak zorunda oldugumuz hayat hk bilgi sahibi olabilmeniz adina bi kac yazimi okumanizi rica edicem sizden . Yinede tsk ler
ben de kimseye hele ki hamile bi kadına boşa at diyemiyorum.
yani söylemek kolay da ...
işte . keşke bunları yaşatmasaydı size.
keşke olmasaydı. keşke akıllı bi adam olsaydı. keşke oğlunu sizden önce o düşünseydi . keşke keşke.
benim arkadaşım 9 yıl katlandı.
eşi ile anlaşamıyordu.
çocukları oldu . yatakları ayrıydı.
şimdi ayrılıyorlar artık. çocuk büyüdü çünkü.
kadın ise çalışmıyor ev hanımı.
o nedenle biraz da boyun eğdi eşine.
eşine karşı sözleri ağırdı arkadaşımın. altta kalmadı. eşi de maşallah çok konuşur.
işte şimdi anlaşarak boşanıyorlar. ikisi de yatışmış durumda. ikisi de güzel güzel konuşmuşlar. çocukları mutsuz olmasın diye. zaten 10 yıldır karı koca değillerdi.

Bende bugun yada yarin cocugun esyalarini almayi planliulrum zaten

Herkes sana babasız büyümenin dramasını anlatıyor. Ben de sana mutsuz bir anneyle büyümeninkini anlatıyım. İki kere psikologa gittim. İkisinde de mutsuz bir evde büyümenin izleri vardı. Rol yap yap ama nereye kadar. Çocuklar için sürmüş bir evliliği bir süre sonra çocuklar hissediyor. Sonra hem ikili ilişkilere hem de erkeklere güvenleri sarsılıyor. Ben feminist oldum. Babamı içten içe hem sevdim hem nefret ettim. Ha bu arada babam annemi aldatmadı da. Sadece çok ama çok mutsuz bir evlilikleri vardı bizim için devam eden. Annemi mutsuz gördükçe onu mutlu etmek için her şeyi yaptım. Kendimi parçaladım. Evlenirken en çok onu babamla yalnız bıraktığım için ağladım. Sanki ben yokken hiç mutlu olamayacaktı. Hala aklım annemdedir çoğu zaman. Bunlar bir kız çocuğu versiyonu. Bir de erkek çocukta nasıl olur Allah bilir. Rol model olarak karakteri tam oturmamış bir adamı örnek alacak. Evlilik olarak kendine örnek aldığı çok da sağlıklı bir evlilik olmayacak. Bu o kadar değişik ki anlatamam. Evlilikte kavga nasıl edilir biliyorum ama mutlu anne mutlu baba birlikte ne yapar bilmiyorum. Mutluluk bazen bocalatıyor beni. Keşke daha iyi anlatabilsem sana ama emin ol mutsuz anne ile büyümek de çok matah bir şey değil.

ben de o farka dikkat çekmek istedim doğrusu yanlışı olmaz bu işin hatta ille yanlış aranacaksa o ben olurum bizim topluma göre, çünkü toplum kadından saçını süpürge etmesini gözünü kapatıp işini yapmasını bekler ama ben burda aldatan adamı affedip koynuna girersem nasıl içim alır zevk alırım falan diyorum birileri cık cık cık kadın zevk diyo yaa diyebilir
Eşime her baktığımda ondan daha soğuyorum, nefret ediyorum. Karı koca ilişkisine gelince de aynen dediğin gibi, diyorum ya sana benim evliliğim çocuk için devam eden boktan bir evlilik. Ben bunu kabul ediyorum. Ama bu demek değildir ki hep böyle gider. Kavgalar, gürültüler baş gösterdiği vakit biter. Biz mutluymuş gibi yapan, dışardan bakılınca çok uyumlu birbirine düşkün gibi görünen, bir aile. Diyorum ya sana bu durumdan nefret ediyorum...

Ve biliyor musun. Burada bir gün artık BOŞANDIMMMMMM. Yazmayı da çok istiyorum.

Herkes sana babasız büyümenin dramasını anlatıyor. Ben de sana mutsuz bir anneyle büyümeninkini anlatıyım. İki kere psikologa gittim. İkisinde de mutsuz bir evde büyümenin izleri vardı. Rol yap yap ama nereye kadar. Çocuklar için sürmüş bir evliliği bir süre sonra çocuklar hissediyor. Sonra hem ikili ilişkilere hem de erkeklere güvenleri sarsılıyor. Ben feminist oldum. Babamı içten içe hem sevdim hem nefret ettim. Ha bu arada babam annemi aldatmadı da. Sadece çok ama çok mutsuz bir evlilikleri vardı bizim için devam eden. Annemi mutsuz gördükçe onu mutlu etmek için her şeyi yaptım. Kendimi parçaladım. Evlenirken en çok onu babamla yalnız bıraktığım için ağladım. Sanki ben yokken hiç mutlu olamayacaktı. Hala aklım annemdedir çoğu zaman. Bunlar bir kız çocuğu versiyonu. Bir de erkek çocukta nasıl olur Allah bilir. Rol model olarak karakteri tam oturmamış bir adamı örnek alacak. Evlilik olarak kendine örnek aldığı çok da sağlıklı bir evlilik olmayacak. Bu o kadar değişik ki anlatamam. Evlilikte kavga nasıl edilir biliyorum ama mutlu anne mutlu baba birlikte ne yapar bilmiyorum. Mutluluk bazen bocalatıyor beni. Keşke daha iyi anlatabilsem sana ama emin ol mutsuz anne ile büyümek de çok matah bir şey değil.
Evde kavga, gürültü, geçimsizlik varmıydı ki sadece evliliğin sizin için sürdüğünü hissettiniz?

Ben senin yerinde olsam evden çıkıp, çocuğumun düzenini ve kendi düzenimi bozmam. Mesaj çek eşine " bir süre kafamızı dinleyelim, iyi değilim, çocuğun düzenini bozmak istemiyorum, evden ayrılır ise eve gideceğim bugün, evden çıkmam dersen alırımı eşyaları babamın evin dönerim" de. O çıksın evden.
Bu kadar caresiz oldugumu oda biliyordur aslinda zaten donmek zorundayim diye bakiyor ve bu beni delirtiyor . O yuzden ona bu firsati vermiycem . Gozumu karartabilcegimide bilsin isterim . babam rahat anlasilabilcek bir insan degil . Bu evde oyle super huzurlu biryer degil . Yasayamaz o orda diyodur o . Bunlar aklima geldiginde hayatimdan soguyorum . O msj atmiyoken aramiyoken bide ustune baliga gidiyoken asla arayamam ben

Eşime her baktığımda ondan daha soğuyorum, nefret ediyorum. Karı koca ilişkisine gelince de aynen dediğin gibi, diyorum ya sana benim evliliğim çocuk için devam eden boktan bir evlilik. Ben bunu kabul ediyorum. Ama bu demek değildir ki hep böyle gider. Kavgalar, gürültüler baş gösterdiği vakit biter. Biz mutluymuş gibi yapan, dışardan bakılınca çok uyumlu birbirine düşkün gibi görünen, bir aile. Diyorum ya sana bu durumdan nefret ediyorum...

işte ben rol yapamıyorum
zaten konunun başını okursan bikaç arkadaşla bu yüzden atıştım onlar konu sahibine pembe tablolar çizmek istedi ben itiraz ettim, benim kafa öyle, neyse odur süse gerek yok

[QUOTErmelegim, post: 41616155, member: 593887"]O zaman öyle deyin oğlum da ben de perişan olacağız deyin. Oğlumla babasının sevgi pıtıtcıkları olmasını görmek istemek demeyin. Bu arada çalışıyorsunuz diye biliyorum ben.[/QUOTE]
O her kadinin hayalidir heralde , bunu orda dile getirmem benveutkum un o sirada buna benzer seyler yazmis olmasina cevap niteligindedir.yani ben kocam bu sevgi pitirciklarini cok hakediyor o yuzden donmeliyim demedim.calisiyorum fakat bu ay istifa etcegimi konusmustum cok oncelerden is yeriyle.bakabilecek kimse yok diye birakma karari almistik cunku .[/QUOTE]
Allah kolaylık versin. İnşallah eşiniz kapınıza gelir hatasını anlayıp

Back
X