- 3 Şubat 2009
- 10.127
- 17.770
- 823
- 45
- Konu Sahibi huzurmelegim
-
ağzımdan aldın ..hayır şimdi konuşacak affedecek adam demiycek mi..''haaaaaaaa benimki süzme sazan artık fiiliyata da dökebilirim ben bu işi nasılsa affedecek''sadece mesajlaşmıştır diyenlere hayret ediyorum madem bu kadar doğal biz de yazışalım elin adamları ile, neymiş kadın hamileymiş cinsellik yokmuş, benim esimde niyetli iftara kadar elin adamlarıyla yazisayim o zaman
ağzımdan aldın ..hayır şimdi konuşacak affedecek adam demiycek mi..''haaaaaaaa benimki süzme sazan artık fiiliyata da dökebilirim ben bu işi nasılsa affedecek''
sence neden silip silip tekrar yüklüyor, bir dolu kızı neden eklemiş, senin teorin ne mesela
swarm güncelendi artık whatsapp gibi mesajlaşabiliyorsunİyide swarm sadece bir program yani whatsapp gibi mesajlaşılmıyor.Ayrıca bir ortama gittiğinizde orada oldugunuzu belirmeye check-in deniyor.Ve orada olan diğer insanlar görüyor.Pekala başkaları da eklemiş olabilir.
Eşiniz belki arkadaslarına swarm yolu ile hava atmaya calısıyordur.Şuraya gittim bunu yaptım diye.
Önce hamile halınle neden üzülüyorsun bebeğinde sennle uzuluyor.Çok sağlam aldatıldıgından emın mısın? Biri ile telefon konusması mesaj otel fişi hediye falan gördün mü ?Daha önceden sezinledin mi? Yoksa sadece bir programla mı buna karar veriyorsun.?
Şu an kendine işkence çektirmekten başka birşey yapmıyorsun.Sil göz yaşlarını dua et.
yuhhh yani. konu sahibi bunu yazarken sabahın 4 üydü. ağlamaktan ne yazdığı bile belli değil. kapıyı kır mı deseydik. yapılabilecek en doğru şey sakinleşmesini önermek. bir yazışmadır deyip geçmektir. anne olmayan hamile olmayan anlamaz diyeceğim de siz de hamilesiniz. pessşu an yapacağın tek şey o kapıyı kırıp adamı evden kovmak.
şuan hamile sence neler yazılabilir..zaten üzgün git doğum yapmadan boşan diyemeyiz sanırım...teori aramaya gerek yok...
yuhhh yani. konu sahibi bunu yazarken sabahın 4 üydü. ağlamaktan ne yazdığı bile belli değil. kapıyı kır mı deseydik. yapılabilecek en doğru şey sakinleşmesini önermek. bir yazışmadır deyip geçmektir. anne olmayan hamile olmayan anlamaz diyeceğim de siz de hamilesiniz. pess
Kızlar böyle yaparak arkadaşa Yardımımiz oluyor diye mi düşünüyorsunuz. Karşınızda hamile karnında bir bebeği olan biri var. Yangına Körükle gitmeyin. Zaten durumu zor psikolojik yıkıma uğramış. Yapmayın lütfen. . Yarasıni iyice desmeyin. . Eşi odun belli ama o bir hamilesen hamilesin cinsellik yok konuşabilir demeye getiriyorlar, bunu alışkanlık haline getiren adam hamilelikten sonra birden bırakacak mı milletle yazışmayı, o zaman da bahanenin adı bebek ağladı işedi kustu uyumadı olur
ablacım sırf yazıştıysa bile bunu meşrulaştırmanın alemi yok bende hamileyim arkadaşın psikolojisini gayet iyi anlıyorum..ama kesin çizgiler çekilmezse zıbıtabiliyor bu beyler..neler görüyoruz neler okuyoruz..yuhhh yani. konu sahibi bunu yazarken sabahın 4 üydü. ağlamaktan ne yazdığı bile belli değil. kapıyı kır mı deseydik. yapılabilecek en doğru şey sakinleşmesini önermek. bir yazışmadır deyip geçmektir. anne olmayan hamile olmayan anlamaz diyeceğim de siz de hamilesiniz. pess
peki yangına körükle gitmeyeyim
konu sahibi arkadaşım bu yaşadıkların doğal sen 8 aylık hamile olduğundan çok çok aşırı doğal olarak esin o bahsi geçen uygulamada tamamen dostane niyetlerle kızları eklemiş ülkenin içinde olduğu durum koalisyon alternatifleri ramazan pidesinin bu yıl ki fiyatı üzerine fikir alışverişi yapmıştır hangimiz yapmadık, sonra evden kaçıp veri silmek için değil temiz hava almak için evden çıkmış sonrada Allah tarafından kapanan kapı birde kilitlenmiş sen içerde ağlarken adam uyumuş uyumasın mı ama yazık adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?