cok saglam aldatildim

Tamam kadını üzmeyin de sadece yazışmıştır da demeyin yahu, normal mi yani bu
erkek bu yapar normal yani hepsi yapıyor sen niye sıkıyorsun ki kendini hep hormonlardan bak normal kadınlar tepki dahi vermez kızlarla tellerde yazışmalara hıh daha kötüleri varken sırf yazıştıysa öpüp başa koymak lazım '' demek lazım sanırım

Ne kadar büyük hayal kırıklığı yasadıgının farkındayım cok zordur eminim ama sakinleş ve bebeğini düşün suan hayatta ondan önemli hiç bir sey olamaz.sen üzüldükçe oda zarar görüyor sen bir annesin.sakince düşün ve sakın evden bir yere cıkma.

Pessss! Hemen gitsin boşansin ozaman. Ya kendine zarar falan verirse bu arkadaş bunun sebebi eşi olacak doğru ama sizde doldurmayin şu kızı yazık yaa bebegine bisey olacak kanaması falan olur. Ben bebeği düşünüyorum. Ben tüp bebek ile 20 gün önce evlat sahibi oldum bilirim o psikolojileri. Ikiz gebelik olarak başladı ve birinin kalbi durdu. Doktor birşeye mi üzüldün bi stres mi yaşadın diye sordu. Onun için diyorum is olacağına varır üzerine gitmeyin

ben kendi hamilelik ve doğum hikayemi anlatsam kendini unutur oturur bana ağlarsın

ne olursa olsun ben bir kadına böyle bir şeyi doğalmış gibi anlatamam sen ılımlı yorum yapıcam diyosan yap benimkiler de beni bağlasın olur mu, yeter

Hala olayın asıl yüzünü anlamadığınızı düşünüyorum. adama hak vermiş değilim. Ama öfkeyle kalkan zararla oturur. 32 haftalık gebelikte erken doğum risklidir. kapıyı kırıp içeri gir diyorsunuz. diyelim ki kadın o buhranla kapıya vurdu adam ne yapacak zaten köşeye sıkışmış. gülüm git sonra gel şuanda kaçıyorum senden mi diyecek. köşeye sıkışan kedi gibi kadını tırmalayacak. kadının yanında mısınız? kendisini ve karnındakini koruyacak mısınız? o sinirle söylenen kötü sözleri geri aldırabilecek misiniz?
Benim kadar kıskanç değilsiniz eminim. aynı şeyi ben yaşasaydım ve üstelik hamile olsaydım düşünemiyorum bile. çalıştığım kurumda uyuz bir idareciden dolayı yapılan hata beni o kdar üzdü ki daha 12 haftalık hamileyken gebelik tansiyonum oluştu. o yüzden öyle uzaktan ahkam kesmeyin. adamı as kes kapıları kır bunlar saçmalıktan başka bir şey değil. adama cezasını verecekse de zamanı değil. bazı şeyler hayatta sıraya girmelidir. şuanda önem sırası bebek ve annede. eşi eğer hatalıysa sıra ona da gelecektir

hakikaten bi zahmet seni bağlasın hatta bağlasın da çözülmesin

ha avutalım yani

kötü hastalığı olan insana bile sen hastasın denmez...burda bana ne mantıklı geliyorsa onu yazıyorum..şuan 32 haftalık hamile erken doğum riskinde belkide kendi çok hasta olacak üzüntüden fenalaşacak..herkesin acısı üzüntüsü başka olur..ben senin düşüncene saygı duyuyorum sende benim düşünceme saygı duy..

Mesaj mi geliyomus ilk defa duydum benim teknolojiyle cok aram yok swarm yuklu ama pek kullanmiyorum. İsterseniz icinizin rahat etmesi icin esinizi ekleyip yer bildirimlerine bakip size soyleyip sonra silebilirim? Ama bu adamin gozunun korkmasi lazim siz bosanma davasi acin bakim nasil etrafinda kul kole olcak o surunsun biraz yaptigi hareketlere bak evden gitmeler kapi kilitlemeler

eğer ki ben çok kıskancım diyorsunuz hiç bir şey yapmayıp sükunete bürünecekseniz ki yapabilirsiniz normaldir bu seferde düşünmekten sıkıntıya düşüp gerilmeyecek mi hanımefendi..kapıyı kır dediysem kapıya yüklen manasında yazmadım tabiki ..o evden gitmesi gerekenin eşi olması gerektiğini betimledim..ha iki tekme atsa fena da olmaz ben duramam fıtratıma ters..32. hafta da hanımefendi zaten dibine kadar strese girmiş.Allah yardımcısı olsun..bu şüphenin üstüne daha da strese gireceğini sanmam.

Swarmda kendi facebook hesabıyla login olunmuyor mu? zaten kendi arkadaş listen aktif olmuyor mu? Tanımadığın insanların eklenebildiğini bilmiyordum ? Güya işim dijital ama cahil kalmışım.

Allah sabırversin size. Hamile iken böyle şeylere denk gelmek çok yıpratıcı. Eğer boşanmayı düşünüyorsan evde sen kal o gitsin.

ben anlamadım, bi sakin olun sağlam mağlam aldatılmadınız niye ortalığı bu kadar ayağa kaldırmadan önce düzgünce takip etmediniz?

Bence sizinle tartışmak istemediği için sakinleşin die kapıyı kapatıp yatmış bence bu tarz olaylarda sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız şüphelenmiş olabilirsiniz ama elinizde bir kanıtınız olmadığı müddetçe haklıyken haksız konumunda olursunuz hem kendinize hemde bebeğinize zarar verirsiniz o yüzden sakin sakin takipe devam iyi bir kanıt yakalayana kadar

canım dur hemen telefondan yakaladın diye boşancam olurmu adam kendini açıklasın bi izah etsin ortada doğmak üzere olan bir bebek var boşan diyenlere bakma onlar kaç koca boşamışta sana söylüyorlar boşan diye. 7 senedir birliktesin, ilk defa böyle birşey yakalamışsın hamilelik süresince ilgisizlikten oyalanmış olabilir ki bu bahane deil ama 7 seneyi ve bebeğinin varlığını ele alacak olursak biraz daha sakin düşünerek akıllı hareket etmen gerekiyor anlatabiliyor muyum? teraziye koyunca eşin bunu hakediyor en azından bir dinle adamı.

lütfen diğer hanımlar sizde biraz daha duyarlı yorum yapın bende hamileyim karşımdakini çok iyi anlıyorum hormonlar yüzünden psikolojimiz alt üst zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…