- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi huzurmelegim
-
erkek bu yapar normal yani hepsi yapıyor sen niye sıkıyorsun ki kendini hep hormonlardan bak normal kadınlar tepki dahi vermez kızlarla tellerde yazışmalara hıh daha kötüleri varken sırf yazıştıysa öpüp başa koymak lazım '' demek lazım sanırımTamam kadını üzmeyin de sadece yazışmıştır da demeyin yahu, normal mi yani bu
Pessss! Hemen gitsin boşansin ozaman. Ya kendine zarar falan verirse bu arkadaş bunun sebebi eşi olacak doğru ama sizde doldurmayin şu kızı yazık yaa bebegine bisey olacak kanaması falan olur. Ben bebeği düşünüyorum. Ben tüp bebek ile 20 gün önce evlat sahibi oldum bilirim o psikolojileri. Ikiz gebelik olarak başladı ve birinin kalbi durdu. Doktor birşeye mi üzüldün bi stres mi yaşadın diye sordu. Onun için diyorum is olacağına varır üzerine gitmeyinpeki yangına körükle gitmeyeyim
konu sahibi arkadaşım bu yaşadıkların doğal sen 8 aylık hamile olduğundan çok çok aşırı doğal olarak esin o bahsi geçen uygulamada tamamen dostane niyetlerle kızları eklemiş ülkenin içinde olduğu durum koalisyon alternatifleri ramazan pidesinin bu yıl ki fiyatı üzerine fikir alışverişi yapmıştır hangimiz yapmadık, sonra evden kaçıp veri silmek için değil temiz hava almak için evden çıkmış sonrada Allah tarafından kapanan kapı birde kilitlenmiş sen içerde ağlarken adam uyumuş uyumasın mı ama yazık adama
Pessss! Hemen gitsin boşansin ozaman. Ya kendine zarar falan verirse bu arkadaş bunun sebebi eşi olacak doğru ama sizde doldurmayin şu kızı yazık yaa bebegine bisey olacak kanaması falan olur. Ben bebeği düşünüyorum. Ben tüp bebek ile 20 gün önce evlat sahibi oldum bilirim o psikolojileri. Ikiz gebelik olarak başladı ve birinin kalbi durdu. Doktor birşeye mi üzüldün bi stres mi yaşadın diye sordu. Onun için diyorum is olacağına varır üzerine gitmeyin
Hala olayın asıl yüzünü anlamadığınızı düşünüyorum. adama hak vermiş değilim. Ama öfkeyle kalkan zararla oturur. 32 haftalık gebelikte erken doğum risklidir. kapıyı kırıp içeri gir diyorsunuz. diyelim ki kadın o buhranla kapıya vurdu adam ne yapacak zaten köşeye sıkışmış. gülüm git sonra gel şuanda kaçıyorum senden mi diyecek. köşeye sıkışan kedi gibi kadını tırmalayacak. kadının yanında mısınız? kendisini ve karnındakini koruyacak mısınız? o sinirle söylenen kötü sözleri geri aldırabilecek misiniz?erkek bu yapar normal yani hepsi yapıyor sen niye sıkıyorsun ki kendini hep hormonlardan bak normal kadınlar tepki dahi vermez kızlarla tellerde yazışmalara hıh daha kötüleri varken sırf yazıştıysa öpüp başa koymak lazım '' demek lazım sanırım
Olur.../ben kendi hamilelik ve doğum hikayemi anlatsam kendini unutur oturur bana ağlarsın
ne olursa olsun ben bir kadına böyle bir şeyi doğalmış gibi anlatamam sen ılımlı yorum yapıcam diyosan yap benimkiler de beni bağlasın olur mu, yeter
hakikaten bi zahmet seni bağlasın hatta bağlasın da çözülmesinben kendi hamilelik ve doğum hikayemi anlatsam kendini unutur oturur bana ağlarsın
ne olursa olsun ben bir kadına böyle bir şeyi doğalmış gibi anlatamam sen ılımlı yorum yapıcam diyosan yap benimkiler de beni bağlasın olur mu, yeter
hakikaten bi zahmet seni bağlasın hatta bağlasın da çözülmesin
reklam derken? burada öyle bir şeye gerek var mı ? o kadar mühim bir ortam mı çözemedimsana noluyo bacım derdin ne benimle, reklamını başkası ile yap
ha avutalım yani
ben de merak ettim konu sahibinin durumunucanım naptınız sabah konuştunuz mu çok üzüldüm
eğer ki ben çok kıskancım diyorsunuz hiç bir şey yapmayıp sükunete bürünecekseniz ki yapabilirsiniz normaldir bu seferde düşünmekten sıkıntıya düşüp gerilmeyecek mi hanımefendi..kapıyı kır dediysem kapıya yüklen manasında yazmadım tabiki ..o evden gitmesi gerekenin eşi olması gerektiğini betimledim..ha iki tekme atsa fena da olmaz ben duramam fıtratıma ters..32. hafta da hanımefendi zaten dibine kadar strese girmiş.Allah yardımcısı olsun..bu şüphenin üstüne daha da strese gireceğini sanmam.Hala olayın asıl yüzünü anlamadığınızı düşünüyorum. adama hak vermiş değilim. Ama öfkeyle kalkan zararla oturur. 32 haftalık gebelikte erken doğum risklidir. kapıyı kırıp içeri gir diyorsunuz. diyelim ki kadın o buhranla kapıya vurdu adam ne yapacak zaten köşeye sıkışmış. gülüm git sonra gel şuanda kaçıyorum senden mi diyecek. köşeye sıkışan kedi gibi kadını tırmalayacak. kadının yanında mısınız? kendisini ve karnındakini koruyacak mısınız? o sinirle söylenen kötü sözleri geri aldırabilecek misiniz?
Benim kadar kıskanç değilsiniz eminim. aynı şeyi ben yaşasaydım ve üstelik hamile olsaydım düşünemiyorum bile. çalıştığım kurumda uyuz bir idareciden dolayı yapılan hata beni o kdar üzdü ki daha 12 haftalık hamileyken gebelik tansiyonum oluştu. o yüzden öyle uzaktan ahkam kesmeyin. adamı as kes kapıları kır bunlar saçmalıktan başka bir şey değil. adama cezasını verecekse de zamanı değil. bazı şeyler hayatta sıraya girmelidir. şuanda önem sırası bebek ve annede. eşi eğer hatalıysa sıra ona da gelecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?