• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok saglam aldatildim

Eşin suçlumu bilemem, teknoloji özürlüyüm ben biraz söz ettiğiniz programı bilmiyorum
Ama şu kadar söyleyeyim, eşim tepeme dikilip, ver telefonunu diye kavga çıkarsa, telefon yerine boşanma dilekçesi alır eline, dakika bakmam gözünün yaşına. Bunlar ağır şeyler, ver telefonuna bakıcam, baktım tatmin olmadım takip edeceğim falan kötü şeyler, sanıyorum ki fazla kıskançsınız ve eşiniz bu durumu uzun zamandır yaşıyor. Yapmayın, karnınızdaki meleğe de, evliliğinize de yazık. O hareketi yaptı anlamı budur falan bunları bırakın bir yana, kıskançlığınıza kapılmayın. Eşinizle bu durumu sakinlikle konuşun. Size bana güvenmeyi öğreneceksin demiş bakın bu cümle büyük bir sıkıntının habercisi, dikkat edin. Fazla kıskançlık, fazla naz, hır gür aşık usandırır, adam size yalvarıyor diye aldanmayın, yumuşak atın çiftesi pek olur
Bir onceki gun baskasiyla otururken o bana aa esin surdaymis dedi.o ana kadar tlfbnunu elime almam 10 degildir bile oda kurcalamak degil bakmam sormam bile hic . Ama ogun icime kurt dustu eve geldiginde bakmadim icimden gelmedi ertesi gun tlf nunu cebinden cikarmadigini fark ettim bi boslukta aldim baktim program yok . Baya bi zaman sonra sordum 1 ay oldu sildim dedi . Dun paylasimin vardi dedim . Ara ara yer bildircegim zaman yeniden yukluyorum dedi.ordan sonra panikleyip harlamasi icin minnacik uzerine gitmem yetti . Sanildigi gibi kiskancta degilim durduk yerede cikarmadim bunlari . O ana kadar tlfnnunu cebinde tasidiginin farkinda degilim bile dusun

Bir onceki gun baskasiyla otururken o bana aa esin surdaymis dedi.o ana kadar tlfbnunu elime almam 10 degildir bile oda kurcalamak degil bakmam sormam bile hic . Ama ogun icime kurt dustu eve geldiginde bakmadim icimden gelmedi ertesi gun tlf nunu cebinden cikarmadigini fark ettim bi boslukta aldim baktim program yok . Baya bi zaman sonra sordum 1 ay oldu sildim dedi . Dun paylasimin vardi dedim . Ara ara yer bildircegim zaman yeniden yukluyorum dedi.ordan sonra panikleyip harlamasi icin minnacik uzerine gitmem yetti . Sanildigi gibi kiskancta degilim durduk yerede cikarmadim bunlari . O ana kadar tlfnnunu cebinde tasidiginin farkinda degilim bile dusun

Şöyle bir şey yaşamış olabilir, tamamen sanal bir flörtleşme gerçekleşmiştir ama kendisi bunu masum bir konuşma olarak değerlendirdiğinden çok rahat sizi aldatmadığı konusunda yemin edebiliyordur. Tabi bu tamamen varsayım. Umarım günahını almıyorumdur. Bir daha yemin ettiğinde kendisine o progrmada kızlarla mesajlaşıp mesajlaşmadığını sorun. Bakalım mübarek günlerde buna yemin edebilecek mi?

Bir de lütfen kendinizi ihmal etmeyin, yemeğinizi yiyin, sakinleşmeye çalışın, eğlenceli bir şeyler izleyin dinleyin, en azından beyninizi durumdan biraz uzaklaştırmaya çalışın. Bunu da bebiş için yapın.

Yazın çok karşmaşık olmuş çoğunu anlayamadım o yüzden . 10 aylık evliyken hemen evlenir evlenmez 2 ayda bebek yapmak da bence b hata olmuş çiftler önce evliliği kaldırabilcekmi evlilik nasıl bunu öğrenmeli birbirine zaman vermeli gezmeli tozmalı baş başa kalmalılar bence ama olan olmuş . Bilemedim yani 8 aylık halinle boşanma durumlarıyla uğraşmak da zor gerçekten .. birşey diyemiyorum boşan desem ki bence boşansan çok iyi oolur seni aldatan brinden ama daha doğmamaış bebek var . boşanma desem senmi aldatan biriyle olmamalısın bence bilemedim . Allah yardımcın olsun ...
ben evlendikten 1.5 ay sonra hamile kaldım. bu zman meselesine takmayın bence önemsiz

merak ettik seni nasılsın? bebeğin ve sen iyi misin
Bebegim icin yedim tabi , cok bosum suanda . bebegim hareket ediyor devamli . bununla huzur bulmaya calisiyorum bende . Tesekkur ederim . Simdi biraz dua edicem . O kadar sadik ve evine bagli biriydim ki Allah bize bebekte nasip etti hatayi kendimde aramamaya calisiyorum . Sonucunda bosansakta devam da etsem bu onun icin olur . Suan en mantikli gelen bosanmak benim icin . Ama baba evi ters geliyor artik annem yok diye . Naparim nasil yaparim bilmiyorum . Suan sakinim sakin kafayla dusundugumde de bosanmak istedigimin farkindayim . Kiskanc degilim tamam ama guven ilk sartimdi gitti bitti oda

ALLAHIM yardim etsin oyle zor kii yaşadığın. Yasamayan bilemez. RABBIM hic bir kulunu sevdikleriyle sinamasin ;( ALLAHIM INSALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI VERSIN INSALLAH ICINE OYLE BI DUYGU KOYAR KI BU VERDIGIN EN DOGRU KARAR OLUR. RABBIM DOGRU YOLDAN AYIRMASIN. AYRILMAK SENIN ICIN HAYIRLISIYSA BI VESILEYLE AYRILIRSIN. INSALLAH MUTLU OLURSUUNNNN . KENDINE COOK IYI BAK UZULME DESEKDE COK ZOR BILIYORUM. ALLAHA EMANET OL ;(

Bir kez bu işlere giriştiyse devamı gelir bence. Düzeleceğine inanmam. Hele ki ağlamalar yalvarmalar palavradır hep.
Kurulu düzen bozulmasın diye üzülüyordur.
Hep baba evine gitmek istemiyorum lafı geçmiş. Umarım çalışıyorsunuzdur da bir an evvel boşanırsınız. Çok ama çok kötü bir durum ya. Boşan demek de kolay tabii karşıdan ama böyle bir adama nasıl güvenilir ki? O yüzden meslek sahibi olmadan kimse evlenmemeli. Asla. 7 yıllık bir ilişki varmış bir de. İnsanın ne mal olduğu bilinemiyor işte. Yazık

Sen kendini üzme arkadaşım. Sağlığını ve bebeğini düşün. Kesin bir aldatma göstergesi yok. Belki program aracılığıyla birilerini eklemiştir bir arkadaşında dediği gibi sanal flörtleşme denemeye kalkmıştır ama belli ki bunu da sizden korkarak yapmış. Tavrınızı gösterin, ihaneti affetmeyeceğinizi belirtin. Bu durum için boşanmanız gerekmez çünkü kanıutlanmış bir ihanet yok. Yine de evet güven sarsıcı. Biraz zaman verin ilişkinize, atlatılacaktır. Zaten ihanet gibi bir durum olursa bunu anlarsınız. O zaman ne yapacağınızı da bilirsiniz. Kendinizi üzmeyin.

anlamadığım neden uyanıklık yapmadın. kendin o gece uyurken yükleseydin onun telefonuna tekrar baksaydın. bence herşeyde bir hayır vardır görmediğin iyi olmuştur belki. sakinleş belki gerçekten oratda kötü bir durum yok. belkide pişman oldu sildi. sende erkenden uyandın işi. bence hi. üstüne düşme yokmuş gibi davran. ha istiyorsan şifre vs biliyorsan swarmı kendi telefonuna indir ve onun hesabından girş yap. büyük ihitimalle faceden onaylıdır. onun facesini aç kendi telefonunda. büyük ihtimalle olur canım bu şekilde ama emin dedğilim

Uygulamayı kullanmıyorum bilmiyorum ama masum bir an insan bu kadar paniklemezdi diye düşünüyorum o_O yine de bebeğin için güçlü olmaya çalış biraz sakinleşince oturup konuşun baktın adam hala aynı o zaman boşanmayı düşünürsün güven her şeyden önemli.

Baskin yapmak kurnazca davranmak o gormeden incelemek cok mantikli evet ama o an oyle gelistiki ac bakalim dememle evi terketmesi bir oldu . Bu arada swarm da incelemelerimde asagi yukari 20 kiz buldum tanimadigim silmis cunku . sonra foursquare de 379 tane takip ettigi kisi varmis bunu buldum hep bulundugumuz ilden ve sinir olan illerden kizlarla dolu . En fazla 20 si bnm tanidigim bildigim arkadaslari . Durumum suan cok zor bebegimin kiyafetlerini yikicaktim yikasam nerde beklicem dogumumu belli degil .

Baskin yapmak kurnazca davranmak o gormeden incelemek cok mantikli evet ama o an oyle gelistiki ac bakalim dememle evi terketmesi bir oldu . Bu arada swarm da incelemelerimde asagi yukari 20 kiz buldum tanimadigim silmis cunku . sonra foursquare de 379 tane takip ettigi kisi varmis bunu buldum hep bulundugumuz ilden ve sinir olan illerden kizlarla dolu . En fazla 20 si bnm tanidigim bildigim arkadaslari . Durumum suan cok zor bebegimin kiyafetlerini yikicaktim yikasam nerde beklicem dogumumu belli degil .
Hiç konuşmamışsa o kadınlarla sadece takip ettiyse mesela yine boşanmayı düşünür müsün? Bekarken ben de onu bunu takip ediyordum sırf meraktan. Kavga eden çiftleri, birbirine sataşan eski sevgilileri bulup dizi izler gibi izliyordum en basitinden. Hatta ayrılmış çiftten kim yeni sevgili yaptıysa o yeni sevgiliyi de takip ediyordum. Herkes birbirine gönderme yapıyordu acaip eğlenceliydi. Bunun gibi sadece takip amaçlı olamaz mı? Hepsi kadın mı hiç erkek yok mu?

çok afedersin ama iki ucu b...lu değnek ya valla Allah sana kolaylık versin. İnşallah hakkında hayırlısı olur.

Cok yeni evlisin hamilesin ne bilim cok karmasik.. dusunuyorum ben ne yapardim diye sana ve dusuncelerine sonuna kadar hak veriyorum bosansan ne kadar mantikli birde ortada kesin ve net kanitlanmis birsey yok ama esinin hareketleri aldattigini %50 de olsa dogruluyor.. Yaptigi cok yanlis birde cok yeni evlisiniz offff bu erkek milleti varya lanet yaratiklar bizleri ne hallere sokuyorlar :KK34::KK34:

Esim swarm kullaniyordu ama umursamiyordum bakmiyordum bile ,guveniyorum ya . Tlf nunda aradim aradim bulamadim programi bugun . Silmis megersem . Sonradan anladim ki ara ara silip geri yukluyor . Yukle simdi bakcam dedim . yuklemedi ben aglamaya o bagirmaya basladi . Cekti gitti evden bana guvenmeyi ogrenceksin diye diye . 32 haftalik hamile oldugumu ve evleneli 10 ay oldugunuda ayrica belirteyim.babasini aradim aramis onu . Ben surekli msj atiyorum acmazsan programi bnm icin zaten bitmistir diye . Bakti cok agliyorum geldi . acti listeyi temizlemis haliyle msj larda gitmis . Ama ekledigi kizlarin listesi duruyo su ark istegini kabul etmis bu kabul etmis falan onlar silinmiyor sanirim aglamaktan bayilcaktim bakmaya dayanamadim ara verdim aldi tlf u gitti yatmaya durdum basinda vermiyk tlf nunu bana . Hayir bana guvenmeyi ogrenceksin uyucam ben giderim evden tlf u vermicem buyuk ymn ettim sayiyo boyle seyler . Yrn bak diyo israrla . Hic bilmiyorum bnde o programi . Odanin kapisini kitledi . Bnde bu saat oldu asalak asalak nr1 dinliyorum . Neden bilmiyorum aglamakla gulmek arasindayim suanda . Kahkaha atasim var ama goz yasim durmuyor . Nasil karar verip buraya yazdigimida bilmiyorum suanda . Cantami hazirladim ve gitcek yer bulamadim kendime . Oturdum kaldim burda . Bosancam sanirim ama bebegimin yatagini daha bugun bu eve kurduk . Esyalarini yikiycaktim yarin . Bosanmaliyim dimi ben . Ben napcam hic bilmiyorum suanda . Gercektende cok cok cok kotuyum ne yazdim neler yazdim bilmiyorum hic suan bile buraya . Bombosum sadece durmayan bi gozyasim var . Ben onu cok mukemmem yapmisim gozumde . mukemmelemi ihtiyacim vardi . Sanmiyorum . Huzurdan basma bisey istemedim . Herkes der bunu ama ben gercekten istemedim . cunku cok zor gunler yasamistim ben eskiden . Unutmak istemistim . Simdi nolcak .
Merhaba Allah bebeğinizi size bağışlasın öncelikle size swarm adındaki uygulamadan bahsedeyim; bu uygulamada gittiğiniz bir mekanı check in yapıyorsunuz yani ben şuradayım diyorsunuz bir nevi ve o mekanda bulunan insanlar da aynı şeyi yapıyorlar insanlar bu şekilde sosyalleşiyor (güya) şimdi bu uygulamada mesajlaşma asla yok sadece check in yapar mekan hakkında övgü ya da eleştiri yaparsınız orada bulunanları görür ve varsa arkadaşlarınızın da bulunduğu ortamları görür beğenirsiniz. Benim de vardı fakat o kadar çok erkek ekleyip duruyordu ki silmek zorunda kaldım. Zaten birinin gittiğim yerleri bilmesi de pek hoş gelmedi bana. Gelelim sorununuza; eşinize fazla yüklenmeyin. Hamilelik dolayısıyla duygularınız artmış ve hormonlarınız tavan yapmış durumda. Bir uygulama yüzünden evliliğinizi bitirmemelisiniz derim ben. Siler ve olay çözülür. Asıl problem artık her şeyimiz sosyal medya oldu. Eşinizle daha fazla ortak zaman geçirmeniz, ona bağırıp çağırmadan kavga çıkarmadan sakince konuşmanız her iki tarafa da iyi gelecektir. Umarım yardımcı olabilmişimdir iyi günler.

Back
X