• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok saglam aldatildim

Allah yardimciniz olsun kendinizi uzmeyin bebeginiz icin ayakta durmaniz gerekiyo onun hic bi şuçu yok dua edin bol bol

Konu sahibi bu süreçte hakikaten işiniz çok zor. beeğin kontrolleri filan var mı? İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınz

Biri anlatsın bana niçin eşiyle boşanmayı düşünüyo aldattığınımı ispatladı:mad:

canım konunu okudum. yazmamışsın son durumu. merak ettim inşaallah herşey senin için yolundadır. allah yardımcın olsun.

Başından beri merakla okuyorum konunuzu buralara geliceğini hiç tahmin etmezdim. Eşiniz bir şekilde gönlünüzü alır ve barışırsınız diye düşünüyordum ama okudukça şok üstüne şok yaşadım. Eşiniz dolduruşa gelmeye ne kadar meyilliymiş! nasıl bu kdar rahat olabilir! sonradan kafasını duvarlara çok vurucak ama umarım geç olmaz. Bebeğinizi kucağınıza sağlıklı bir şekilde almanızı diliyorum. Lütfen kendinizi üzmeyin.

Umarım Öyledir, en kötüsü bu olsada erken doğumdan daha iyi
çat diye donmez dıye dusunuyorum sonucta donulecek bır noktada degıldı ha uzerınden bır kac gun geceydı o zaman olurdu yanı hataları telafı etmeye vakıt yoktu
donmedı bence ama nerde bılmıyorum

Allah yardımcısı olsun inşallah, dönebilir de kızlar. Evet çok büyük bir hata ve çok da büyük bir kırgınlık hayal kırıklığı var ortada ama ilişkilerini de en iyi bilenler kocası ve kendisi. En kötüsü eve dönmesidir demiş bir arkadaş da öyle şey olur mu. Ortada imkansızlıklar, doğmamış bir çocuk ve kırgın, yalnız bırakılmış hisseden bir kadın var. Dilerim kocası adam olsun, karısının burnunu sürtücem diye çabalarken asıl kendi burnu sürtsün fazlasıyla, hanyayı konyayı anlasın bi güzel de mutluluğun karısı ve doğacak evladında olduğunu farketsin.

Back
X