- 26 Mayıs 2014
- 152
- 131
- 53
- Konu Sahibi huzurmelegim
Once net paketim bitti sonra tlf um bozuldu derken yazamadim.bu aradada bir suru sey oldu tabi.yazan iyi dilekte bulunan dusuncesini paylasan herkes cok cok cok tsk ederim.bu bni aramaya basladi once oglunu merak etmeler dogum icin en iyi dr kim arastirmalari falan.Allah var bu olaylardan oncede boyle bi insandi o haftada sadece cok degismisti.bnde bizi konusmaya calistiginda bosancagimi soyledim hep o yuzden konuyu bize getirmeden bebegi konusmaya calisiyodu.bu arada hali yikamaci temizlikci falan ayaralamis gorusmedigimiz surede.doncem gibi konusmaya calisiyo.cok ilimli bana.sonra o kizlari ekledigini ama hic konusmadigini soyledi.ben bi kac kiza yazmistim o yazmis gibi.nasilsin falan yazmistim cok sacma ama yaptim bunu.msj altlarinda attigim gun yazili o 5 gun sonrasinin ekran goruntusunu almis onlardan hic biri cevap atmamis donmemis.sonra araya akrabalarindan buyukler abisi girdi.bize geldi babamdan ve benden ozur diledi.ve biz o gun eve donduk.bn uzunca bi sure hic konusmadim.bu beni alir almaz komple sehri goren biyer var burda oraya cay icmeye cikardi.ben hala konusmuyorum bu bundan sonra soyle olcak hep gezcez falan anlatiyor boyle.akisina biraktim bnde.bugune geleyim kayinvalidem eskidende her istesigimi yapardi.yine oyle arayip dun recellerimizi falan yapmis onu soyluyor falan.esim hergun eve eli dolu geliyo ve daha evde yemek pismedi nerdeyse dedigi gibi hergun disardayiz yeni sevgili gibi kamp sandalyeleri mangal termos gibi seyler satin aldik.nerdeyse hergun alisveriste ve disarda yemekteyiz.baliga birlikte gittik ve surekli sohbet ediyoruz oglumuzla ilgili hayallerini anlatiyor.ve bi anda durup ellerimi opup ben seni asla aldatmadim diyor masumlasiyor hic birsey soylemiyorum.konuyuda uzatmiyorum.sessizligimide biliyor o cok sey anliyor bakisimdanda bazen.durum bu kizlar.unuttummu hayir unuturmuyum hayir ama bebek odami hazirliyorum gunlerimi geciriyorum iste.