- Konu Sahibi asigimkralime
-
çok ağır değil mi canım..güle güle kullan..
Canım bende bunun markası ne onu düşünüyorum.. Harika bir şey.. tam benim tarzım
teşekkür ederim canım inşallah o sarayımda huzurlu olurum...evet dediğin gibi günlük kullanımı zor olabilir ama ilk günlerin hevesi o zorluğu kolaya dönüştürür....hiç düşünmemiştim canım ama haklısın süt koymak için olabilir...saraylara layık bir kahvaltı takımı canım, günlük kullanımda zor olabilir delikli bir model olmasından dolayı.
o kulplu olan da sanırım süt koymak için, çaya süt eklemek için sanırım ingiliz adeti. şıkmış gerçekten
beğenmenize sevindim canım...inşallah canım mutlu yuvamda kullanırım....canım çok beğendim kahvaltı takımını gerçekten çok güzelmiş mutlu günlerde kullan...
Tabakların altında yazar canım markası. Ama söylemek istemiyorsan sen bilirsin. İyi günlerde kullan.
Pek güzelmiş gerçekten. Ben artık bu saatten sonra böyle detaylı şeyler uğraşamam, ama gittiğim bir yerde böyle bir takım ile kahvaltı sunarlarsa da çok hoşuma gider doğrusu.
O minik kulpluyu ben de süt koymak için diye biliyorum. Üç bölmeli olanı bana gelen 2 kişilik bir kahve takımına benzettim. Ufak 2 yerde fincanlar duruyor, büyücek kısma da birkaç kurabiye falan koyuyorsun. Ama sanki sizinkinde büyük kısımda da bir çukurluk var. Dört parça olanın büyüklüğünü tam seçemedim ama, deliksizlere reçel, bal konabilir belki. Deliklilere de aklıma bir tek zeytin (yağsız olarak tabi) geliyor.
Kahvaltı takımını beğendim ama çok kullanışsız gibi göründü deliklerden dolayı.Güle güle kullan.
Şekerlik olarak kullanmayı düşündüğün şeyin yanındaki kulplu olana süt diğerinede kahve koyardım sanırım ben.Ekmek koymayı düşündüğün şeyi tepsi olarak kullanır sorduğun kenarlarında yuvarlak boşluk olan tabak gibi şeyin ortaya ekmek koyar kenarlarada biberli zeytinyağı gibi kahvaltıda ekmekle yenebilecek soslar için kullanırdım.diğer 2 si delikli 2 si normal 4 lü takımı da baharat için kullanırdım krmızı biber kekik nane filan.Diğer sorduğun kulplu şeyi ne olarak kullanırdım bilemedim belki yine sos için olabilir çikolata sosu vs.
gerçekten ingiliz kraliyett ailelerinin filmleri olur ya,oradaki takimlara benziyor :87:
güle güle kullan canım...
parçaları biraz az gibi geldi bana da,extra barkak fln alman iyi olmuş :81:
acaba kutusunda filan yazmıyor mu,böyle takımlarda yazar ya hani atıyorum 5 bardak.... (yanında resim) filan diye... kutusunda göstermiyor mu ki?
nerden aldın canım bi de bu takımı, belki orada tek tek parçaları da vardır, ozaman anlaşılır ne ne için
iyi günlerde kullan canım,hayırllı olsun....
Canım güzel günlerde kullan inşallah.Ben bayıldım çok güzellll.....Kulplu şeye ne koyacağını bilemedim demişsin o süt için canım benimm...Benim yerin yok olsa inanki hiç düşünmeden alırdım bayıldım çünkü takımı
hoşmuş canım kahvaltı takımın,şu kulplu küçük sürahiye benzeyen şeyi şeyi sütlük ya da sosluk olarak kullanabilirsin,bir de yine kulplu sepet gibi tabak tarzı bir şey var onu da kurabiye yada poğaça gibi şeyleri koyup şık bir servis yapabilirsin,güzel günlerde kullan
canım benim çok teşekkür ederim cevabın için...özenip resim eklediğin için ayrıca teşekkür ederim...dediğin gibi ona uygun cooker den bıçak aldım (yüklemeyi unuttum) mor güllü,çatal-kaşık almayı da düşünüyorum...çay kaşığı olarak da o koyduğum kaşıkları kullanmayı düşünüyorum..kayınvalidemin hediyesiydi...artık Türkiye'den bulunca alıcam fincanları...fikirlerin çok güzel...sayenizde değişik değişik alternatifler uygulayabilirim...en güzelleri senin olsun"bunun biri şekerlik,diğerine ne koyacağımı bilmiyorum" dediğin bi üçlü var ya,kapaklı-sepet gibi ve kulplu... kapaklı olana şeker, sepet gibi olana (kahve ikram edeceksen süttozu,etmeyeceksen ufak kentin şekerleri oluyor ya onlardan koyabilirsin) kulplu olana da süt.
delikli deliksiz 4 tabak var ya. onlara da işte deliklilere zeytin koyarsın siyah-yeşil yağını süzdürüp (tamamen yağsız güzel olmaz..) diğerlerine de öbür büyük bi kahvaltılık var ya,ona koymadıklarını koyarsın artık reçellerden filan olabilir.aslında sanırım o deliklilere kaşar peyniri salam vs. filan da koyabilirsin...
mesela güllü fincan demişsin cok iyi bi fikir bence. bir de böyle renkli çatal-kaşıklar oluyor. acabaa öyle bişey alsan nasıl olur ki..sanki güzel durur gibi geldi bana :82: şunun gibi http://www.newtrendi.com/wp-content/uploads/2011/02/pembe-set-150x150.jpg
çok teşekkür ederim beğenmenize seviniyorum gerçekten aldığıma pişman olmuyorum...çok güzel ve farklıymış canım güle güle kullan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?