- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
- Konu Sahibi asigimkralime
-
canım benim çok teşekkür ederim cevabın için...özenip resim eklediğin için ayrıca teşekkür ederim...dediğin gibi ona uygun cooker den bıçak aldım (yüklemeyi unuttum) mor güllü,çatal-kaşık almayı da düşünüyorum...çay kaşığı olarak da o koyduğum kaşıkları kullanmayı düşünüyorum..kayınvalidemin hediyesiydi...artık Türkiye'den bulunca alıcam fincanları...fikirlerin çok güzel...sayenizde değişik değişik alternatifler uygulayabilirim...en güzelleri senin olsun
rica ederim canım benim,inş iyi günlerde kullanırsın. aldıkca yeni şeyler eklersin... benim de kahvaltılık takıntım var da biraz da o yüzden dikkatimi cekti sanırım. cok güzel takımlar var ama hep 6 kişilik,7 kişi gelecei zaman kullanamıcaksın. yada 2 tane alacaksın ki bu da gereksiz birsürü parça demek... ben de inş vakti zamanı gelince toplama almayı düsünüyorum bakalım:97:
bu arada hangi ülkedesin canım merak ettim :)
çok amaçlı ve çok parçalı bi ürün herşeyde kullanabilirsin rahatlıkla canım benim güle güle kullan çok şık...
Bence çok güzel
ayrı aldığın parçaları güzel uydurmuş yakıştırmışsın canım ama çay bardakların uymamış güllü fincan takımı daha şık olur bencesağlıkla kullan inşallah
çok şık ama delikli olması biraz kullanımını zorlaştırır. hatta fırsatın varsa değiştir diyeceğim. kusura bakma içini kaçırmak istemem ama gerçekten hem şık hemde kullanışlı bişey düşün derim... 5 yıllık evliyim, şimdiki aklım olsa şunu almazdım dediğim o kadar çok şey varki.
çok şık,çok güzel canım.bayıldım vala :)) iyi günlerde kullan
Hayırlı olsun, güle güle kullan canım, gerçekten şahane takım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?