• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok salakça bir şey yaptım ya

mahmut abi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2024
1.674
2.057
53
49
Yani bunu nasıl yaptım?
Bir medyumla iletişime geçtim. Bir arkadaşım tavsiye etti. Ona da bir arkadaşı tavsiye etmiş, Arkadaşına bu medyum yardım etmişmiş, kendi denememiş çünkü cesaret edememiş. "Bende telefonu var istersen vereyim" dedi. Ben de ver dedim.
Sonra aradım ve kadının konuşması iyi niyetli gibi geldi ben de seans istedim. Normalde böyle şeyler asla yapmam, gırgırına fal bile baktırmam (gerçi gençken gırgırına baktırmıştım ama inanmam yani) Neyse bu sefer belki telepati falan bir şeyler olabilir yani açıklayamadığımız telapatik olaylara bazen şahit oluyoruz o yüzden çok da kapalı bir zihinle yaklaşmadım ama sanırım biraz da olasılığa kaptırdım. İnanmak istedim diyelim.
Neyse bildiğimi düşündüğüm şeylerden çok farklı şeyler söyledi canım sıkıldı. O konularda o bunları söylerken kendi bildiğimden şaştım, olabilir mi acaba ben yanlış mi düşündüm? falan dedim içimden, mantıklı açıklamalar getirmeye çalıştım bu çe3lişkilere. Bir yandan da bazı somut olan konularda da bariz yanlış şeyler söyledi. O konularda da sustum kibarlıktan bir şey demedim. Ama o muallak konulardaki şeylere de acaba mı? derken buldum ya kendimi, canım sıkıldı.
Sonra kendi kendime çok sinir oldum. Yani en iyimser tabir ile "iyi niyetli dolandırıcı" beynim bunu söylüyor ama neden hassas olduğum bir konuda böyle bir şey yaptım diye kendime sinir oldum. Çok salağım değil mi?

Yani bunu nasıl yaptım?
Bir medyumla iletişime geçtim. Bir arkadaşım tavsiye etti. Ona da bir arkadaşı tavsiye etmiş, Arkadaşına bu medyum yardım etmişmiş, kendi denememiş çünkü cesaret edememiş. "Bende telefonu var istersen vereyim" dedi. Ben de ver dedim.
Sonra aradım ve kadının konuşması iyi niyetli gibi geldi ben de seans istedim. Normalde böyle şeyler asla yapmam, gırgırına fal bile baktırmam (gerçi gençken gırgırına baktırmıştım ama inanmam yani) Neyse bu sefer belki telepati falan bir şeyler olabilir yani açıklayamadığımız telapatik olaylara bazen şahit oluyoruz o yüzden çok da kapalı bir zihinle yaklaşmadım ama sanırım biraz da olasılığa kaptırdım. İnanmak istedim diyelim.
Neyse bildiğimi düşündüğüm şeylerden çok farklı şeyler söyledi canım sıkıldı. O konularda o bunları söylerken kendi bildiğimden şaştım, olabilir mi acaba ben yanlış mi düşündüm? falan dedim içimden, mantıklı açıklamalar getirmeye çalıştım bu çe3lişkilere. Bir yandan da bazı somut olan konularda da bariz yanlış şeyler söyledi. O konularda da sustum kibarlıktan bir şey demedim. Ama o muallak konulardaki şeylere de acaba mı? derken buldum ya kendimi, canım sıkıldı.
Sonra kendi kendime çok sinir oldum. Yani en iyimser tabir ile "iyi niyetli dolandırıcı" beynim bunu söylüyor ama neden hassas olduğum bir konuda böyle bir şey yaptım diye kendime sinir oldum. Çok salakım değil mi?
Malumatınız olan konuları anlamlandırıp her şeyin sırrına vakıf oldunuz da bi de başka alemleri mi merak ettiniz? Buna keriz silkeleme seansları deniliyor. Geçmiş olsun.

Ben bazı insanların bu cesaretlerine hayret ediyorum. Fal medyum cart curt bunlar kötü şeyleri insanın üzerine çeker. Hiç korkmuyor musunuz? Tövbe edim sadaka verin hep dua edin.

Yani bunu nasıl yaptım?
Sonra kendi kendime çok sinir oldum. Yani en iyimser tabir ile "iyi niyetli dolandırıcı" beynim bunu söylüyor ama neden hassas olduğum bir konuda böyle bir şey yaptım diye kendime sinir oldum. Çok salağım değil mi?
bos verin ya herkes hayatında hata yapar anlık inanmışsınız bir daha da yapmazsınız

Konu açacak ve tedirgin olacak kadar inanmışsınız; daha ne kadar inanacaktınız ki.
inanmak istedim böyle telapatik bir mucize ile karşılaşırım belki diye salakça bir olasılık düşündüm. Gerçi yüzde 99.5 şarlatandır ama bir bakalım falan demiştim sonra da kendime sinir oldum, cidden sinir oldum. Ne kadar salak olduğumu buradaki cümle alem duysun bana salak deyin, dalga geçin diye konu açtım. (kinaye söylemiyorum gerçekten kızdım kendime)

Back
X