Çok samimi arkadaş, adeta ilişkide 3. Kişi

Siz hep erkek arkadaşınızın grubuyla veya o gruptan biriyle mi takılıyorsunuz? Bir yıldır hiç başbaşa çıkmadınız mı? ben buna şaşırdım.. ( tabi sadece konuyu daha iyi anlaşılsın diye bunları vurgulamış da olabilirsiniz.ilk okuduğumda öyle anladım) Tamam senelerin arkadaşlığı var, o da sizi değer verdiği insanlarla tanıştırıp size değerini göstermiş ama hiç yalnız kalma ihtiyacı duymuyor musunuz? İlla özel bir şey yaşamanız gerekmiyor yalnız kalmanız için ama ben rahatsız olurdum. Belki diğerlerinin duymasını istemeyeceğiniz özel, ailevi konularınız olabilir .. Arkadaş grubundan koparın, siz de girmeyin demiyorum ama en azından 2-3 buluşmadan biri başbaşa olsun.. Böylece o kıza da fazla maruz kalmamış olursunuz.

Yani o kadar haklısınız ki tam bir anaç tavuk. Erkek arkadaşım hasta olur on kere arar. Şunu yap bunu iç aman ha dikkat et diye. Gelip çorba yapayım mı diye sormuşluğu var. Ocakta kaynattığımın koca kazan mercimek çorbasından haberi yok tabi haspamın

Biz genelde birlikte kalıyoruz zaten yani başbaşa geçirdiğimiz vakit oldukça bol. Haftaiçi hep birlikteyiz, pazarları da öyle. Ama cuma cmt akşamları kalabalık çıkıyoruz

Bundan böyle en masum benim zaten hatta göbek adım mazlum olsun mümkün mertebe metanetimi korumaya çalışıyorum....

Ya erkek arkadaşları aslında çok beyefendi tipler. Hepsi bekar ama hiç öyle tabiri caizse karı kız ayakları yok. 1 yıldır benim gördüğüm kadarıyla yani

Biz genelde birlikte kalıyoruz zaten yani başbaşa geçirdiğimiz vakit oldukça bol. Haftaiçi hep birlikteyiz, pazarları da öyle. Ama cuma cmt akşamları kalabalık çıkıyoruz
son anda aklıma geldi bu, ben düzenleme yaparken siz yazmışsınız erkek arkadaşınızla konuşma önerisine ben sıcak bakmıyorum. Senelerdir arkadaş oldukları için ona bir şey kondurmayacağı gibi, sizi kıskançlıkla suçlayacaktır..

Bişi merak ettim SİZ hiç tek birebir bulusmuyormusunuz hiç tek kalmıyor musunuz ?? Okurken bu grup takılma mevzusunu neşeli aile filmindeki bi bölüm geldi aklıma hani sokakta hepberaber yürüyen kardeşler vardı ya işte orası ☺ ayrica kiza bende ciddi anlamda sinir oldum..

Uf evet her an suçlu çıkabilirim bir de anlatsam safoz kesin “abartıyosun bence yeaaa çok iyi kız seni de çok seviyo” der

Ya erkek arkadaşları aslında çok beyefendi tipler. Hepsi bekar ama hiç öyle tabiri caizse karı kız ayakları yok. 1 yıldır benim gördüğüm kadarıyla yani
Doğrudur tabi ancak sakın erkek arkadaşınıza bahsetmeyin bence sizi kıskanç çıkartır o kızın ekmeğine yap sürersiniz siz onu dışlayın bence gruptan

Biz genelde erkek arkadaşımla birlikte kalıyoruz birlikte kalamasak bile haftaiçi akşam yemeğini genelde birlikte yiyoruz yani başbaşa geçirdiğimiz vakit çok fazla. Sadece hafasonu cuma ve cmt akşamları kalabalık çıkıyoruz :)

Cüzdan mevzusu en can sıkıcı olanı. Iyi bile cevap vermissiniz, ben o cevabi bulup ta veremezdim..
Sevgilinize ilgisi var mi yok mu kestiremedim ama kıskançlık bariz bir şekilde belli oluyor..

Yok bahsetmedim hiç

bahsetme sakın.
kız seni kıskanıyor olabilir ama bu illa sevgilinde gözü var anlamında olmayabilir.
o grubun el bebeğiyken sen sonradan dahil olup rol çalmışsın gibi düşünüyor gibi geldi bana.
gruptaki bütün erkeklerin hoş tuttuğu iken birini kaybetmiş..

Hep mi grupça takılıyorsunuz..bence daha çok sevgilinizle takılın..haftada bir de grupla çıkın..hem böylece kız arkadas durumu anlasin..yüz vermeyin siz de o zilliye

Sevgiline bisey hissettigini sanmiyorum sadece kiskanclik yapiyor ve seni de cileden cikartmak amacli devamli sevgiline yonelerek damarina basmaya calisiyor belli ki ve haddini cok cok asmiş.
Bu durumlarda oyuna gelmemek soguk kanli olmak herzaman kazandirir ama ben kendi adima asla boyle soguk savas veremem beceremem

Genelde "samimi kiz arkadas" olaylari olan tiplerle birlikte olmadim hic, esimin de yoktur olamaz. Bi defa biriinin sonradan "kiz arkadasi" peydah olmustu aynen boyle kiskirtici davranislar sergiliyordu. :) ben adami uyardigim da, "yok oyle demek istememistir, yok kotu niyetli bir kiz degildir" diyip duruyordu. En son ikisine de kufurleri kayip birakmistim. Tabi adami coktan gozden cikartmistim. Benden sonra arkadasliklari da pek uzun surmedi :)))).

Şimdi daha çok sinir oldum ben bu kıza ona mi düşmüş mercimek çorbası yapnak o senin sevgilin çorba yapmak sana duser

Ayy ne alıp veremediği varmış seninle ? gıcık şey
Inadına sevgiline daha da yapısş kudursun haspam
Ay bi keresinde masada sevgilim alnımdan öptü bikaç defa iğrenir bu surat ifadesiyle gidip evinizde öpüşün be dedi. Yok biz public seviyoruz dedim ben de agshs masadaki herkes güldü tabi ki o kız hariç
Bu arada çok da iğrenç bi cevap vermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…