- 30 Kasım 2013
- 1.805
- 1.943
- 333
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Ay yalnız değilmişimŞuan gelip o kızın saçını başını yolmak istedim
Kesinlikle öyle. Bir de bunlar hepp ama hep içki içiyorlar. Ben çok kalorili olduğu için içmiyorumCüzdan mevzusu en can sıkıcı olanı. Iyi bile cevap vermissiniz, ben o cevabi bulup ta veremezdim..
Sevgilinize ilgisi var mi yok mu kestiremedim ama kıskançlık bariz bir şekilde belli oluyor..
Bana da öyle geliyor umarım erkek arkadaşıma karşı bir ilgisi yoktur yoksa bu beni cidden çok sinirlendirirbahsetme sakın.
kız seni kıskanıyor olabilir ama bu illa sevgilinde gözü var anlamında olmayabilir.
o grubun el bebeğiyken sen sonradan dahil olup rol çalmışsın gibi düşünüyor gibi geldi bana.
gruptaki bütün erkeklerin hoş tuttuğu iken birini kaybetmiş..
Ay bi keresinde masada sevgilim alnımdan öptü bikaç defa iğrenir bu surat ifadesiyle gidip evinizde öpüşün be dedi. Yok biz public seviyoruz dedim ben de agshsmasadaki herkes güldü tabi ki o kız hariç
Bu arada çok da iğrenç bi cevap vermişim
Hmm anladim ozaman.. Fakat bu kıza dikkat et çok fazla yüz göz olma ve gerekirse erkek arkadaşına rahatsız olduğunu belirt lütfen. . Heleki bu izmir planı falan bekleyemeyiz demesi vb ay yok ben bile sinir oldum bana ne oluyorsa ☺Biz genelde erkek arkadaşımla birlikte kalıyoruz birlikte kalamasak bile haftaiçi akşam yemeğini genelde birlikte yiyoruz yani başbaşa geçirdiğimiz vakit çok fazla. Sadece hafasonu cuma ve cmt akşamları kalabalık çıkıyoruz :)
Of erkek arkadaşım her şeyden o kadar habersiz ki onun bu saftirikliği sinirimi bozuyorSevgiline bisey hissettigini sanmiyorum sadece kiskanclik yapiyor ve seni de cileden cikartmak amacli devamli sevgiline yonelerek damarina basmaya calisiyor belli ki ve haddini cok cok asmiş.
Bu durumlarda oyuna gelmemek soguk kanli olmak herzaman kazandirir ama ben kendi adima asla boyle soguk savas veremembeceremem
Genelde "samimi kiz arkadas" olaylari olan tiplerle birlikte olmadim hic, esimin de yoktur olamaz. Bi defa biriinin sonradan "kiz arkadasi" peydah olmustu aynen boyle kiskirtici davranislar sergiliyordu. :) ben adami uyardigim da, "yok oyle demek istememistir, yok kotu niyetli bir kiz degildir" diyip duruyordu. En son ikisine de kufurleri kayip birakmistim. Tabi adami coktan gozden cikartmistim.Benden sonra arkadasliklari da pek uzun surmedi :)))).
Ayyy bi görseniz... ceketini giy üşürsün falan diyo veya ceketini tutuyo giysin diye. Allahtan sevgilim ceket giyme özürlüsü olduğu için giyemiyo öyle bi kolu 180 derece havaya kalkıyoŞimdi daha çok sinir oldum ben bu kıza ona mi düşmüş mercimek çorbası yapnak o senin sevgilin çorba yapmak sana duser
Erkek arkadaşıma hiç bahsetmedim kızın tavırlarından ama mesela erkek arkadaşım kızı aramaz, kız ararsa açar. Veya kızın yanında bana normal davranır hani öyle soğuk durmaz sarılır sever öper vs. Öyle canımı sıkacak bi tavrı olmadı hiçKiz bariz kiskaniyo sizi orasi bi gercek ama burda kizin degil onun yaptiklarina karsi erkek arkadasinizin tutumu önemli yoksa kiz kendi kendine gelin guvey olsun sorun yok orda ama erkek arkadasiniz onu savunuyosa hatta normal karsiliyosa orda sorun vardir
Of erkek arkadaşım her şeyden o kadar habersiz ki onun bu saftirikliği sinirimi bozuyorben soğuk savaş olaylarını çok severim aslında
Ay valla orda kafayı gömesim geldi. Ne münasebet sümükkkkk sen hiçbi yere gelemezsin bizle demek istedimHmm anladim ozaman.. Fakat bu kıza dikkat et çok fazla yüz göz olma ve gerekirse erkek arkadaşına rahatsız olduğunu belirt lütfen. . Heleki bu izmir planı falan bekleyemeyiz demesi vb ay yok ben bile sinir oldum bana ne oluyorsa ☺
Böyle konularda sabır gerçekten çok önemli ya ben sabrederken tabi zihnimde jackie chan gibi dövüştüğüm anlar canlanıyorYapabiliyorsan hic canini sikma. Sen de sevgiline hissettirmeden devam et O nun canini sık. :)
Ben cok tez canli oldugumdan direk sicak catismalar oluyor.
Kuzum laf arasında bırakma direkt bodoslama dal konuya ama hem tatli dilli hemde kararlı bi konuşma olsun erkek arkdasinlaAy valla orda kafayı gömesim geldi. Ne münasebet sümükkkkk sen hiçbi yere gelemezsin bizle demek istedimişin daha güzel tarafı erkek arkadaşımın böyle bi şeyden haberi yok laf arasında siz de onla izmire gitcekmişsiniz zaten falan dedim o da valla benim öyle bi şeyden hiç haberim yok dedi
O zaman takilmayin kiza nazikte davranmayin gerektigi yerde hakettigi cevabi verinErkek arkadaşıma hiç bahsetmedim kızın tavırlarından ama mesela erkek arkadaşım kızı aramaz, kız ararsa açar. Veya kızın yanında bana normal davranır hani öyle soğuk durmaz sarılır sever öper vs. Öyle canımı sıkacak bi tavrı olmadı hiç
Aslında erkek arkadaşıma hiç bahsetmemeyi düşünüyorum şimdilik çünkü muhtemelen bizim için gayet açık olan bu tavırlar ona herhangi bir şey ifade etmeyecek, bir de beni kıskanmakla suçlayacak. Sonra diyecek ki “napiyim yani şimdi çağırmayalım mı kızı ayıp olur, napiyim gelme mi diyim, abartıyosun” . Ben de iyice sinir hastası olcamKuzum laf arasında bırakma direkt bodoslama dal konuya ama hem tatli dilli hemde kararlı bi konuşma olsun erkek arkdasinla
Eee ozaman kolay gelsin ne diyim ☺Aslında erkek arkadaşıma hiç bahsetmemeyi düşünüyorum şimdilik çünkü muhtemelen bizim için gayet açık olan bu tavırlar ona herhangi bir şey ifade etmeyecek, bir de beni kıskanmakla suçlayacak. Sonra diyecek ki “napiyim yani şimdi çağırmayalım mı kızı ayıp olur, napiyim gelme mi diyim, abartıyosun” . Ben de iyice sinir hastası olcam
Benimki de öyle derdi , ben de hep "Kadın kadını anlar , siz erkekler safsınız." derdim.Kıza baya gıcık oluyordum , aklıma geldi bak yine bi' kuruldum ayol gece gece.Kaç yıllık mevzu ...Uf evet her an suçlu çıkabilirim bir de anlatsam safoz kesin “abartıyosun bence yeaaa çok iyi kız seni de çok seviyo” der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?