Çok samimi arkadaş, adeta ilişkide 3. Kişi

Kiz bariz kiskaniyo sizi orasi bi gercek ama burda kizin degil onun yaptiklarina karsi erkek arkadasinizin tutumu önemli yoksa kiz kendi kendine gelin guvey olsun sorun yok orda ama erkek arkadasiniz onu savunuyosa hatta normal karsiliyosa orda sorun vardir

Cüzdan mevzusu en can sıkıcı olanı. Iyi bile cevap vermissiniz, ben o cevabi bulup ta veremezdim..
Sevgilinize ilgisi var mi yok mu kestiremedim ama kıskançlık bariz bir şekilde belli oluyor..
Kesinlikle öyle. Bir de bunlar hepp ama hep içki içiyorlar. Ben çok kalorili olduğu için içmiyorum ya da içersem 1 bira içiyorum. Ama hanım kızımız bi başladı mı 6-7 bira içiyor ama yine de gözü benim 1 birama ödedikleri parada kalıyor nedense

Bana da öyle geliyor umarım erkek arkadaşıma karşı bir ilgisi yoktur yoksa bu beni cidden çok sinirlendirir

Sen kapa gözünü diyeydin :))

Hmm anladim ozaman.. Fakat bu kıza dikkat et çok fazla yüz göz olma ve gerekirse erkek arkadaşına rahatsız olduğunu belirt lütfen. . Heleki bu izmir planı falan bekleyemeyiz demesi vb ay yok ben bile sinir oldum bana ne oluyorsa ☺

Of erkek arkadaşım her şeyden o kadar habersiz ki onun bu saftirikliği sinirimi bozuyor ben soğuk savaş olaylarını çok severim aslında

Şimdi daha çok sinir oldum ben bu kıza ona mi düşmüş mercimek çorbası yapnak o senin sevgilin çorba yapmak sana duser
Ayyy bi görseniz... ceketini giy üşürsün falan diyo veya ceketini tutuyo giysin diye. Allahtan sevgilim ceket giyme özürlüsü olduğu için giyemiyo öyle bi kolu 180 derece havaya kalkıyo ama kız hep bi rol çalma peşinde

Erkek arkadaşıma hiç bahsetmedim kızın tavırlarından ama mesela erkek arkadaşım kızı aramaz, kız ararsa açar. Veya kızın yanında bana normal davranır hani öyle soğuk durmaz sarılır sever öper vs. Öyle canımı sıkacak bi tavrı olmadı hiç

Of erkek arkadaşım her şeyden o kadar habersiz ki onun bu saftirikliği sinirimi bozuyor ben soğuk savaş olaylarını çok severim aslında

Yapabiliyorsan hic canini sikma. Sen de sevgiline hissettirmeden devam et O nun canini sık. :)
Ben cok tez canli oldugumdan direk sicak catismalar oluyor.

Ay valla orda kafayı gömesim geldi. Ne münasebet sümükkkkk sen hiçbi yere gelemezsin bizle demek istedim işin daha güzel tarafı erkek arkadaşımın böyle bi şeyden haberi yok laf arasında siz de onla izmire gitcekmişsiniz zaten falan dedim o da valla benim öyle bi şeyden hiç haberim yok dedi

Yapabiliyorsan hic canini sikma. Sen de sevgiline hissettirmeden devam et O nun canini sık. :)
Ben cok tez canli oldugumdan direk sicak catismalar oluyor.
Böyle konularda sabır gerçekten çok önemli ya ben sabrederken tabi zihnimde jackie chan gibi dövüştüğüm anlar canlanıyor veya kara murat

Kuzum laf arasında bırakma direkt bodoslama dal konuya ama hem tatli dilli hemde kararlı bi konuşma olsun erkek arkdasinla

O zaman takilmayin kiza nazikte davranmayin gerektigi yerde hakettigi cevabi verin

Kuzum laf arasında bırakma direkt bodoslama dal konuya ama hem tatli dilli hemde kararlı bi konuşma olsun erkek arkdasinla
Aslında erkek arkadaşıma hiç bahsetmemeyi düşünüyorum şimdilik çünkü muhtemelen bizim için gayet açık olan bu tavırlar ona herhangi bir şey ifade etmeyecek, bir de beni kıskanmakla suçlayacak. Sonra diyecek ki “napiyim yani şimdi çağırmayalım mı kızı ayıp olur, napiyim gelme mi diyim, abartıyosun” . Ben de iyice sinir hastası olcam

Eee ozaman kolay gelsin ne diyim ☺

Benim eşimin de sevgiliyken böyle bir arkadaş grubu , o grupta da aynı böyle bi' kız vardı.Kız gruptaki erkeklerle arkadaş gibi takılıyordu ama biri azcık flört etse üstlerine atlayacak biriydi.O kadar sinir olurdum ki.Düşün bi' de 6. Sınıftan lise sona kadar beraber okumuşlar , hep görüşmüşler , hiç kopmamışlar sıkı bir arkadaşlıktı.Bu kız da beni dışlamaya çalışırdı , hatta bir keresinde bakalım bu kaç ay sürecek demişti eşime( sevgiliydik o zamanlar) Bak hatırlayınca yine sinirlendim.Eşimle özel anlarımızda bile arardı daha sevgiliyken düşünün.Bişey giyerdim mesela o zamanın modası "Bunu Kızılay mı dağıtıyor?" gibi malca espriler yapardı.

Nasıl kurtuldum derseniz sevgili yaptı kendine bi' tane.Kendi gibi gıcık bi' oğlan buldu.Arkadaşları da sevgilisinden hoşlanmadıkları için kızı dışladılar.Çok da iyi oldu çok da güzel oldu.Gerçi onlar dışlamasa da ben kızı grup dışına öteleyecektim.

Kıza en kısa zamanda birini bul, yoksa çatlayacak kıskançlıktan. Nasıl dayandın vallahi tebrikler. Ama doğru olanı yapıyorsun. Sen umursamaz davranırsan daha da sinir olur. Zaten umursama da

Uf evet her an suçlu çıkabilirim bir de anlatsam safoz kesin “abartıyosun bence yeaaa çok iyi kız seni de çok seviyo” der
Benimki de öyle derdi , ben de hep "Kadın kadını anlar , siz erkekler safsınız." derdim.Kıza baya gıcık oluyordum , aklıma geldi bak yine bi' kuruldum ayol gece gece.Kaç yıllık mevzu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…