Çok samimi karşı cinsten arkadaşla, evlendikten sonra iki üç kere yemeğe çıkılabilir?

Sinpac

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
2.084
80
643
Ankara
Herkese Merhaba,

Ben normalde çok kıskanç yada eşini sürekli bunaltan biri değilimdir. Fakat biz çıkarken çok samimi bayan arkadaşım dediği bayanla bakışmaları, onun hakkında sevgiliye kullanılabilecek hitaplarla anlattığı şeyler, ve o bayanında benim yanımda şimdiki eşimi sahiplenmesi; eşimi fazla boş bırakmamam gerektiğini öğretti bana.:kızgın:

Şimdi eşimin samimi bayan arkadaş edinmemesi gerektiğini ve baş başa buluşmamaları gerektiğini düşünüyorum. Birinci sorum size şu: sizce eşiniz evlendikten sonra samimi bayan arkadaşıyla başbaşa yemeğe gidebilir mi?
Benim eşim, laf arasında bazen karşısındakine bazı şeyleri ağzından kaçırıverir. Ben de maalesef fil hafızalı bir insanım. Bana x deseler 5 yıl geçse yine hatırlarım. benneyaptımki

Geçen gün eşim bana laf arasında, insan evlendikten sonra da samimi bayan arkadaşıyla 2-3 kere baş başa yemeğe gidilebileceğini söyledi. Ve eşimin tek samimi bayan arkadaşı biz çıkarken, beni sinir eden o bayan :1no2:

İkinci sorumun kaynağı ise şöyle: Eşim işi nedeniyle geçen ay yurtdışına gitti. Günde bir kere beni telefonda arıyordu. Onun haricinde ben onu arayamıyordum. Geçen gün yine ağzından şöyle bir söz kaçırdı. Bir bayan eşine nasıl sahip çıkarsa çıksın, yurtdışına çıkınca; eşinin yaptığından haberi olmuyor ve göz görmeyince gönül katlanıyor. Sorum şu: Eşiniz yurtdışına çıkınca, onu nasıl kontrol edebilirsiniz? Ya da göz görmeyince gönül gerçekten katlanıyor mu?

birinci soruna cevabım.benim eşimin kız arkadaşı olamayacağı için yemeğede çıkamazlar başbaşa.öyle bi şansı yok.ama olduki bayan arkadaşı var ve yemeğe çıkacaklar,hemen kendime bi erkek arkadaş edinip,yemeğe çıkardım.herşey karşılıklı.bunuda normal karşılaması lazım dimi..
ikinci soruna da diyorumki,güven olmadan evlilik olmaz zaten.ama şüphelerim varsa bende yanlız göndermezdim.ya beraber giderdik,ya da o da gitmezdi.yok öyle..

Canım kendi düşüncelerimi söylüyorum sana ,
Benim eşimin öyle samimi bayan arkadaşı filan olamazz diyelimki iş yemeği illa çıkması gerekiyorsa bende giderim yanında zaten eşimde rahatsız olur o der bana gel diye

ıkincisi ben onsuz o da bensiz bırak yurt dışını şehir içinde bir yere gitmeyiz. Bu da illa işi gereği olursa bende giderim dediğim gibi eşim gene razı olmaz kendi basıma kalmama o götürür basta beni yani.

birinci soruna cevabım.benim eşimin kız arkadaşı olamayacağı için yemeğede çıkamazlar başbaşa.öyle bi şansı yok.ama olduki bayan arkadaşı var ve yemeğe çıkacaklar,hemen kendime bi erkek arkadaş edinip,yemeğe çıkardım.herşey karşılıklı.bunuda normal karşılaması lazım dimi..
ikinci soruna da diyorumki,güven olmadan evlilik olmaz zaten.ama şüphelerim varsa bende yanlız göndermezdim.ya beraber giderdik,ya da o da gitmezdi.yok öyle..

aynen canim katiliorum vereliniortak sahsen benim esim ben kiz arkadasimla yemege cikicam dese(ki cikamazzz:oklava:kafasini kirarim)bende ayni seyi yaparim esim asiri kiskanc biridir ve bu konuda kendini benim yerime koyabilidigi icin asla kiz arkadasi bile yoktur ikicisiyse bilmiyosan elbett katlanirsin haberin yoktur ama masallah esinde öle bi kelime kullanmiski acik acik biseyler ima eder gibi CADIARZU .......sen bu kelimeyi kullanan bi adama ne kadar itimat edebilirsin ki artikkk fisfisfis gönülde katlanmaz bu duruma.....ben olsam icime bi kurt düserdi sahsennn...........

aynen canim katiliorum vereliniortak sahsen benim esim ben kiz arkadasimla yemege cikicam dese(ki cikamazzz:oklava:kafasini kirarim)bende ayni seyi yaparim esim asiri kiskanc biridir ve bu konuda kendini benim yerime koyabilidigi icin asla kiz arkadasi bile yoktur ikicisiyse bilmiyosan elbett katlanirsin haberin yoktur ama masallah esinde öle bi kelime kullanmiski acik acik biseyler ima eder gibi CADIARZU .......sen bu kelimeyi kullanan bi adama ne kadar itimat edebilirsin ki artikkk fisfisfis gönülde katlanmaz bu duruma.....ben olsam icime bi kurt düserdi sahsennn...........[/QUOTE

Açıkcası benim içime kurt düşmedi dersem, yalan söylemiş olurum...

Bana kalirsa esiniz sizden günayh cikariyor....
bunda birsey var....

Bilemiyorum ki... Acaba bilmeden ben mi birşey yaptım... Yani kalbini falan kırdım? Ya da başka ne olabilir? Ama bu sözler böyle hergün söylenen şeyler değil... Dediğim gibi arada ağzından kaçırıverir bizim akıllı, ama ben de unutmam...

Geçen gün eşim bana laf arasında, insan evlendikten sonra da samimi bayan arkadaşıyla 2-3 kere baş başa yemeğe gidilebileceğini söyledi.

Eşin hayli geniş takılıyor iyi ya o zaman bir bayan da samimi erkek arkadaşıyla 2-3 kereliğine yemeğe gidebilir.

Geçen gün yine ağzından şöyle bir söz kaçırdı. Bir bayan eşine nasıl sahip çıkarsa çıksın, yurtdışına çıkınca; eşinin yaptığından haberi olmuyor ve göz görmeyince gönül katlanıyor.

Valla bence eşin hiç konuşmasa daha iyi akım derken p.kum diyor.

Onu bunu bilmiyorum ama ben olmadan ve benim haberim olmadan benim eşim başka bir kadınla değil yemek yemeye cehenneme bile gidemez.:olmaz:

günah çıkarıyor yorumuna katılıyorum.. altında bişeyler var gibi.. eyleme dökmediyse bile kafasında varmış gibi geldi bana..
samimi kız arkadaşı tabi ki olabilir ama o kadar samimi bir insanı eşi olarak ben de tanırım.. başbaşa çıkmak işinden çok emin olamadım şimdi ama 3ümüz çıkalım ne olur? yani istersen sen de gel demez ise şüpheli bakılabilir.. kızın tavırları da önemli tabii..

Birinci sorum size şu: sizce eşiniz evlendikten sonra samimi bayan arkadaşıyla başbaşa yemeğe gidebilir mi?

gidemez ! samimi bayan arkadaşı diye birşey zaten olamaz tatlım... iş işte kalır ailece görüşülenler varsa görüşülür hep birlkte ama onun haricinde tekil yapılan işler olmaz...

Eşiniz yurtdışına çıkınca, onu nasıl kontrol edebilirsiniz? Ya da göz görmeyince gönül gerçekten katlanıyor mu?

eşim yurtdışına çıksa onun her seferinde beni aramasını tembihlerim öyle günde br kere diye onu bekleyemem .. aradığımda ulaşmak isterim müsait değilse bile bi şeklde benimle konuşur.. ama tabiiki şu var uzakta olduğu için bişeyler karıştrıp karştrmayacağını onun vicdanı ilgilendirir... Ama ben derim ki erkekleri asla boş brakmaya gelmez...

günah çıkarıyor yorumuna katılıyorum.. altında bişeyler var gibi.. eyleme dökmediyse bile kafasında varmış gibi geldi bana..
samimi kız arkadaşı tabi ki olabilir ama o kadar samimi bir insanı eşi olarak ben de tanırım.. başbaşa çıkmak işinden çok emin olamadım şimdi ama 3ümüz çıkalım ne olur? yani istersen sen de gel demez ise şüpheli bakılabilir.. kızın tavırları da önemli tabii..

Biz çıkarken ki o samimi bayan arkadaşıysa eğer, kesinlikle beni bir daha aynı masaya oturtmaz. Çünkü biz nişanlandıktan sonra, kızı uzaklaştırmak için hem kızla hem de eşimle güzelce konuşmuştum :mymeka: Konuşma sonunda kız şimdiki eşimle çekilmiş fotoğrafları saklayacağını söylemişti. :kızgın:

Bunlardan dolayı eşime evlenirken eğer o kızla ilgili herhangi birşeyi bir daha görürsem, üç çoçuğum olsa karnımda dördüncü olsa bile onu boşayacağımı söylemiştim. Kayınvalidem de duymuştu, yeminim var.:jeyyar:

eşiniz eğer siziznde eski erkek arkadaşınızla yemeğe çıkmanızı yadırgamıyorsa başbaşa yemeğe gidebiliyorsanız bu demek oluyorki bi sevgi pıtırcığyla evlisiniz kii bu durumda onunda kız arkadışıyla yemeğe çıkması normal olur..

ve buda çook enteresan bir evlilik olur..

vay be ne adamlar var ...allah sabır versin size..

ben olsam ne yapardım..neyse sizi kışkırtmıyayım..

Eşiniz bunları derken ne demek istediğini sormadınız mı?

Bunları böyle açık seçik, geniş bir ortamda söylemedi ki :kızgın:

Lafların arasına sıkıştırıp, koşar adım uzaklaştı... Açıkcası ne söylediğini bile anlayıp hazmedebilmem bir kaç saatimi aldı.

o kızda bir uyuzluk var .. sinir olurum öyle tipleri sen kimsinki yani arkadaş dış kapının dış mandalı ben karısıyımmm diyesi geliyor insanın ... ben çoktan yolmuştum canım :oklava: çünkü o tipler normal konuşmktan anlamazlar.. ne demek fotoları saklayacağım nasl bir cümle bu ... :oklava::oklava:

1. Soruya ithafen; eşim bayan arkadaşlarıyla görüşmeye devam edebilir evlendikten sonra, ancak başbaşa değil, çünkü evlilik aile olmak demektir, başbaşa görüşülmeye ihtiyaç duyuluyorsa bunda bir tuhaflık vardır bana göre.. Benim de olduğum ortamda elbette yemeğe çıkılabilir, ama ben yokken müsade etmem..

2. Soru içinse, göz görmeyince gönül katlanır diye bir şey yok.. Arada güven varsa, gözümün önünde olmaması benim için bir şey değiştirmez.. Neticede aynı evi paylaştığı halde birbirlerini aldatan ve bunu sezdirmeyen insanların varlığını da biliyorum.. Ama eşinizin bu şekilde bunu dile getirmesi bana tuhaf geldi açıkçası..

eşiniz neden evlendikten sonrada o bayanla baş başa yemeğe çıkma ihtiyacı duyuyor ki.o bayanı bu kadar da özel kılan şey nedir? tavrı,görünüşü,sözleri..vs...
bu olay bana şunu hatırlattı.benim üniv de bir arkadaş grubum vardı ve bu gruptaki 2 kişi hazırlık sınıfından beri birbirlerini tanıyorlardı.yani sadece 1 yıl fazladan birbirlerini tanıyorlardı.biri kız biri erkek..erkek olanın sevgilisi vardı ve kız kesinlikle öteki kızı kıskanıyordu çünkü onlarda çok samimim idiler..kanka misaliii.)neyse...erkeğin kız arkadaşı ile bizlerde tanıştık,konuştuk sorun yok ama bu kız ,öteki kızın ismini duysun yüzünü görsün suratı 5 karış oluyordu.kesinlikle onunla yan yana gelmek istemiyordu çünkü hareketlerine sinir oluyordu..hatta bir ara arkadaşlardan birisi,bunlar birbirinden hoşlanıyor galiba falan dedi ama bir sonuç çıkmadı..bu erkekle kız ayrıldı o kızın yüzünden..halada görüşüyorlar ama hiççç ağızlarından biz birbirimizi seviyoruz lafı çıkmadı,nişanlanmadılarda,evlenmedilerde...
açıkcası eşiniz neden o kızı bu kadar seviyorr,ben bunu bilmek isterdim..

İşin kötü yanı, ben biriyle dışarı çıkıyorum diye numara yapsam ve o gerçekten bana söylemeden dışarı çıkmış olsa , ben kanıt bulana kadar kendi yaptığını inkar eder ve beni suçlar. Sonunda ben kanıt bulunca da özür dileyip konuşacağına bana bağırıp çağırıp küser... Yalanını buldum diye... Sonra gidip ben barışırım o zaman da bir daha bu konunun açılmasını istemiyorum diye süngeri çekiverir. Sen kendi kendine kudur dur!:kızgın:

Bu erkeklerin hepsi böyle değil di mi?:çok üzgünüm:

Evli bir erkeğin samimi kız arkadaşı olamaz. O geçmişte kalmalıdır.
Yurt dışında ise sadık olduğunu, bir yanlış yapmayacağını varsayarım ve kuruntu yapmam.
Yaparsa da kendi vicdanı rahatsız olmalı. :kızgın: Ben değil.

Kuşku ile yaşayamam zaten güvensiz bir evlilik nereye kadar..

Back
X