• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok samimi olmak isteyen komşu

Ben seninle arkadaş olmak istemiyorum aramıza mesafe koyalım dedim.
O gün bu gündür kafam
Keşke ben de açık açık deseydim bastan. Ama hiç bir şey için geç değil.
Yukarıda bir üye de çok güzel ifade etmiş ' kimse aynı apartmanda oturuyor diye samimi olmak zorunda değil...' Bundan sonraki hamle bu olacak benim için.

Keşke ben de açık açık deseydim bastan. Ama hiç bir şey için geç değil.
Yukarıda bir üye de çok güzel ifade etmiş ' kimse aynı apartmanda oturuyor diye samimi olmak zorunda değil...' Bundan sonraki hamle bu olacak benim için.
Komşu komşunun külüne muhtaçtır sözü de komşuluk da eskide kaldı maalesef, yine iyi komşular vardır onlar müstesna ama artık komşu deyince çoğumuzun aklına gürültüde sınır tanımayan, herkesin herşeyine karışan, dedikoduda sınır tanımayan kişiler geliyor, o yüzden çoğunluk komşu görünce 10 metre öteye kaçıyor :)))

Of bıktım böyle insanlardan banada karşı komşum ilk defa evime geldi, neden bu kadar pahalı koltuklar aldın, neden bu avizeyi kullanıyorsun,( neden halıların açık renk, perdelerin hoşuma gitti ama ) kiracısın dedi.
Eşimin işi dolayısı ile oturuyorum. Bu sebepten 3 yıldır buradayız.
Bu kadar sığ bı kadın olacağıni hiç tahmin etmedim.
Ürün satıyor arkadaşım, katalog bu bak istediğini al kargo sana ait beğendin mı tarzı durumlara maruz kaldım.
En son evimi sirke ile temizlemek gerektiğini söyleyince. Ki ben sirkey ara ara kullanirim temizlikte.
Tepem attı.
Ben seninle arkadaş olmak istemiyorum aramıza mesafe koyalım dedim.
O gün bu gündür kafam rahat.
İşte tamda bu.... Ne hayır gelir bu arkadaşlıktan bunları size kayınvalide niz misal söyleyip canınızı yeterince sıkıyordur belki. Komşu diye elalemin kadınından temizlik dersimi alacağız .. Bunları iyi niyet yardımcı olmak yada patavatsızlık sanan her kişi bilsin ki.... Bunlar bile isteye tasarlanana canınızı sıkmak için sizi kötü hissettirmek enerjinizi düşürmek için yapılan konuşmalar.... Bunlara komşu payesi vermeyin.... Hayat kısa sevdiğimiz insanlarla konuşmak gerek moral verenlerle... İşte orda burda sinirimizi zıplayan çok insan var zaten..... Bide bu enerji vampirleri ile görüşmek niye..... Merhaba merhaba hiç ötesine geçme 🙏

Back
X