çok sancım var.yardım ltfff

inan kokusunu aldığım hiç bişeyi yiyemiyorum.arada tuzlu kraker yiyom ama oda tutmuyo ki.kokuya karşı aşırı duyarlı olmuşum.ben dayanabilirimde bebişlerim için üzülüyorum.:emir_bebek::emir_bebek:

kızlarr ya,
ultrasona göre 8+5 haftalık hamileyim.ama gece sadece bi damla acık renkte kanamam oldu.çok korkuyorum.doktoruda aramadım.ve benim hala kasıklarımda kramp şeklinde ağrılar oluyor.ama karnımda büyümüş.herhalde ikiz oldukları içindir.
ya sizde de ağrı ve kanama oldumu arkadaşlar ya.inanın gece çok ağladım.çok korkuyorm.ve sadece dua ettim.''ALLAHIM meleklerimi benden almasın diye''''''':emir_bebek::emir_bebek:

canım moralini yüksek tut benim sonucu öğrendiğim günden beri var kanamam ama ben doktorumu aradım o da iğne verdi bitane o kesti senin açık renkteymiş moralini bozma ama doktorunada sor yinede

xemrevin,
benim geçen hafta cuma günü jeli sıkarken açık renk kanamam oldu açık renk kıpkırmızı kanlı çıktı jelin pipeti elim ayağım boşaldı dr umu aradım hemen açık renkse düşük tehtidi kabul ederiz gerçi üstüne görme denilen olayı da yaşıyor olabilirsin dedi gebelikte ara ara kanama olur korkma tarif et dedi açık renk parlak kırmızı diyince pruloton deport iğne hemen vurdur ve istirahat et dedi iğnemi yapılıp yattım 3 gün kanama o gece sabaha kadar damla damla aktı tuvalete bile gitmeye korkmuştum sabaha doğru sulu açık renk oldu sabah 11 den sonrada hiç gelmedi kan o iğne çok etkili şimdi atlattım çok şükür sende her fırsatta istirahat et ben o günlerde bazı şeylere üzülmüştüm ve kendimi o gün yormuştum artık daha dikkat ediyorum...

arkadaşım hayırlısa rabbimden benimde çok sancım var seni çok iyi anlıyorum çok endişeleniyorum bende senin gibi . perşembe bende test yaptıracagım ve çok gerginim inşallah mutlu sona ulaşırız

kızlar ya.10+3 hamileyim.ama bu sabah kahverengi şeklinde kanamam oldu.kasıklarımda hep ağrı zaten vardı halada var.üffffffffffffff yabişey olacak diye içim titriyor.çok korkuyorum.dua edin arkadaşlar ltf.bebişlerimi kaybetmek istemiyoryum.sizdede bu dönemlerde kahverengi akıntısı olan varmı.okadar çaba dan sonra Allahım bebişlerimi alma benden ne olursun.:emir_bebek::emir_bebek:

Canım bende tam 6 haftalık dördüzllerime hamilleyim.Çok aşırı bulantım var.Bir haftadır ağzıma lokmma koymadım.Süreki serum takılıyorum.Yiyemediğin için üzülme çünkü ilk 3 ay beekler annaden beslenmiyor.Çok öğürmekten dolayı bendede zaman zaman kanama oluyor.ıki gün önce resmen adet kannaması gibi kanama oldu.Şimdide her sabah biraz lleke görüyorum.
Doktor olabilir dedi.Proluton depot iğne verdi.5 günde bir onnu yaptıracağım.
Endişelenme kannaman çokk artmadıkça bunlar olabilecek şeyller......

kanaman normal canım.... özellikle ikiz gebeliklerde kahverengi lekelenmeler ara ara oluyor... benim 3. ayın sonunda kendiliğinden kesildi

iremm24
canım Allah yardımcımız olsun.kanama beni çok korkutuyor.bide sağlıklı beslenemediğim için korktum hep.inş bugünleride atlatırız.sağlıkla kucağımıza alırız.senada maşallah:nazar:.Allah sana ve dördüzlrine sağlıklı versin inşş.:emir_bebek::emir_bebek:

canbebek
canım sanada maşallah:nazar:sen yolun yarısnı geçmişsin.darısı bizlerin başına.benin daha yaklaşık 11 haftalık.inş bizde o günleri görürüz.doktorların söyledikleri beni korkutuyor.düşüğün tek beliritisi kanama dedi doktorum.inş öyle bişey yaşamayız.:emir_bebek::emir_bebek:

kanamalar oluyo arkadaslatr benımde 9. haftanda yıoğun oldu hastanede kaldım ıkı gun.........şımdı daha rahatım kahverengıye donduyse ıyı korkma yat devamlı.......ılk haftalar beslenme cok muhım degıl senden alıyo zaten ama sonra dıkkat gerek..........ınş gecer .............ınş saglıkla alırız bebışlerımızı

kızlarrrrr
bugün kontrole gittim.bebişlerimi görmeye,eşimde onların ultrason görüntülerini kameraya çekti.nasıl oynuyolardı anlatammm.sıkıldıkça izliyom onlarıı..darısı isteyen herkesin başına.:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Back
X