çok sancım var.yardım ltfff

ayy ne güzel iki tane minik melek hayırlı olsun canım inş. diğerinin de kalp atışını duyarsın

kızlar yarın bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidecem.inş bebişimin kalbi atıyordur.yarın 6+5 olacak.sizce görünmeme ihtimali varmı ya.:emir_bebek:
evet canım yarın mınık bebegının kalp atısını duyarsın bende 7 haftalık hamıleyım gecen persembe duyduk pıt pıt ları bugun kontrol vardı cok guzel bı duygu haftaya tekrar gıdıcem...

kızlar,,
bebeğinizin kalp atışlarını duyduktan sonra kullandığınız ilaçlarda bi değişiklik yaptımı doktorunuz?
ben aradım devam dedi?????:emir_bebek::emir_bebek:

slm lar tüp bebek sürecini yaşayan arkadaşlarım...
bugüne kadar aklıma ne takılsa kadınlar kulübünün bu sayfalarından okuyup rahatladım hepinize tşk ederim...dilerim allahtan hepiniz pozitif sonucu alır ve bebeklerinize kavuşursunuz..
faydası olacağını düşündüğüm için bende kendi yaşadıklarımı ve sonucu anlatmak istedim..2 umutsuz aşılama sürecinden sonra dr değirtirdim..1 tüp bebek 1 dondurulmuş transferimden negatif sonuç aldım..bebekle ilgili bütün umudumu kaybettim ve alerjik bünyem olduğu için aşırı sıkıntı üzüntüden alerji atağı geçirdim.tam da 3. ve son tedavime başlayacağım sıralarda..fsh değerimde yüksek olduğu için bir yandan tüp bebek ilaçları bir yandan alerji ilaçları çoğu gece iğneleri kessek tedaviyi sonlandırsak mı acaba tereddütleri ile ve dr umun desteği ile devam ettim ''bu son olsun bari bu şekilde tutmayacak nasıl olsa diye düşünerek'' yumurtalarım toplandı..4 yumurta ikisi boş dedi dr 2 kaldı geriye dedi sonra aradı birisi döllendi diğeri döllenmedi 1 tane yükleyelim bari diye.. iyice ümidim azaldı dr um bana tutacaksa 1 tanede tutar yükleyelim kalitesi iyi derken transfer günü 2.yumurtam da döllendi :) ve 2 embriyo yüklendi ve o en zor eziyetli 12 günlük sürecim başladı.4 gün yatmaya az hareket etmeye çalıştım yolculuk yapmadım söylenenlere fazlasıyla dikkat ettim buradan da belirtileri okuyor oyalanıyor kendimi dinliyordum..derken dörtbuçuk gün doldu gece 12 de acile götürüldüm..aşırı bir sancı karnım kasıklarım düşecek gibi ağrıyor konuşamıyor inliyordum güya eğilmiyordum iki büklüm bir şekilde 2 kezde kusarak acil kadın doğumda buldum kendimi o ağrı sızının içinde dr ablam ve eşime muayene olmam embriyolarım zarar görür diye yalvarırken 1 saate yakın ayrıntılı muayene oldum dr uma haber verdik gerçi gıda zehirlenmesi olabilir gibi yorum yapıldı ohss yönünden incelediler galiba ve ben ağrılarım da hafifleyince eve geldim..böyle birşey yaşayan var mı muayene olup ta hamile kalan var mı diye arandım internette ve ağladım sabaha kadar.. o kadar ağrıya kıvranmaya hızla hastaneye gitmeye uzun muayenelere rağmen neye dikkat edecektim ki artık dr um birşey olmaz dikkat et dese de teselli ediyor du belliki.. çok pozitif biri diye düşündüm eşimde ümidini kaybetti artık...derken yinede dikkat etmekten kendimi alamadım son şansımdı bu benim kendimi çok yıpranmış hissediyordum..ve 11.gün idrar testi yaptım çok silik ince bir çizgi çıktı ışığa tutulunca ancak görünen...4 saat sonra bir daha yaptım biraz daha belirgin yinede silik bir çizgi ..içim umutla doldu..12.gün oldu kan testi yaptırmaya gittik ve hcg 227 progesteron 104 çıktı.tutacağı varsa tutuyormuş demekki arkadaşlar ne yaşarsak yaşayalım umudumuzu kaybetmeden devam edelim.. p.tesi 2 .testi yapacağız inşallah değerlerim yükselmiştir ve sağlıklı gebelik olur..
bu arada regl sancısı çeken arkadaşlar sevinsin ben transferin 2.gününden itibaren hep regl sancısı çektim regl günlerimi hesapladım durdum demekki tutunma ağrısı bu ağrıya çok benziyor bugün 13. gün ve hala aynı regl sancısı ..artık korkmuyorum ve kontrol etmiyorum p.tesi 2 teste kadar rahat olacağım ...sevgilerimle..bu arada aileme ve sevgili arkadaşım nilüfere desteklerinden dolayı tşk ler...

nicely,
arkadaşım gerçekten çok zorlu bir dönem atlatmışsın.Allah bundan sonrası içinde sabır ve sağlık versin inş hepimize.hepimizin bir hikayesi var ama tek amaç için burdayız hepimiz.
ANNE OLABıLMEK ıÇıN.çok şükür şuanda 7+3 hamileyim hemde ikizlerime.((bunu burda yazabileceğime hiç inanmamıştım bile)).çok zor bi sınavdayız herşeyden önce sabır gerekli hepimiz için.Allahım hiç kimseyi annelik duygusundan mahrum bırakmasın inş seninde değerin yükselir.hepimiz zamanında sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız inş..:emir_bebek::emir_bebek:

xemrevin,
seni takip ettim ne zor bir süreç allahtan başka kimse tutunduğunu bilemiyor insan bazan çıldırma noktası yaşıyor yani çok dua ettim sizede kendime de bugün sessizliğimi bozdum
allah yardımcımız olsun sağlıklı bir şekilde büyüyüp gelişsinler şimdiki korkumuz da ya kötü birşey olursa panikleri bugün duş aldım biraz kramp girdi nasıl vicdan azabı çektim p.tesi değil yarın test yaptırmaya karar verdim mesela :)

canım bende hala kramplar devam ediyor.inan 5 dk önce kramptan yerimden bile kalkamadım.dr olabilir normaldir diyor.bende korkudan banyoda cok duramıyorum.biz bebeklerimiz için elimizden geleni yapıyoruz.inş çabalarımızn karşılığını alırız.yarın sonucunu yaz ltf.merak ederim inş hayırlı ve güzel haberler verirsin.:emir_bebek::emir_bebek:

sizleri tebrik ederim arkadaşlar.. Alllah tamamına erdirsin..bende sonuç bekliyorum bugün 8. günüm..ara ara adet sancıları gibi sancım var..inşallah benim ağrılarımda sizinkiler gibi hamilelik habercisidir............

burge arkadaşım inşallah seninde pozitiftir.çoğu gitmiş az kalmış.sabret.allahım hepimizin yüzünü
güldürsün inş.hayırlı haberlerini bekliyoruz.:emir_bebek::emir_bebek:

burge arkadaşım inşallah seninde pozitiftir.çoğu gitmiş az kalmış.sabret.allahım hepimizin yüzünü
güldürsün inş.hayırlı haberlerini bekliyoruz.:emir_bebek::emir_bebek:

inşallah canım..iyi dileklerin için teşekkür ederim..artık iyice stres sarmaya başladı... inşallah.güzel haberler veririm sizlere......

wemrevin canım bende 6+2 günlük hamileyim bende merak ediyorum kalp atışlarını p.tei ğideceğim dr.kontrolune bende de tek kese göründü ama senin gibi olurmu diye şüpee düştü içime ve hep evdemisin ben dışarı çıkamıyorum hemen kanamam oluyor lütfen yardım edin

kızlar benim 15.günüm akıntım yok hala sadece jel akıyor biraz onun dışında akıntı yok
sızı şeklinde kramplar var onlar da kısa süreli saplanıp kayboluyor.. inşallah sizlerinde pozitiftir allah hepimizin yardımcısı olsun...duygularımızı en iyi biz anlıyoruz walla.. benim eşim bile anlamıyor çok yüzeysel kalıyor yaşadıklarıma....:( benim en yakınım karnımdaki bebişim

tonya canım,
hiç belli olmaz canım valla.bende hiç beklemiyomudum.ama oldu hala inanasım gelmiyor.aynı gün transferimiz yapılan bir arkadaşım 2 gün aralarla üçüzlerini öğrendi artık sen düşün.olmayacak diye bişey yok.bide çok sık evden çıkmamaya özen gösteriyorum.korkuyorum.ama mecburen çıktığımdada dolmuşa biniyom valla.paldır küldür hemde.ne yapayım evde çok sıkılıyorum.ama rapor aldım 15 gündür çalışmıyorum.hakkımızda hayırlısı inş canım.sende kanama varsa sen istirahat et canım.ama korkma kanaması devam edipte sağlıklı bebekleri olan çok kişi tanıdım.:emir_bebek::emir_bebek:

nicely canım,
değerin çok çok iyi maşallah:nazar: canım benim akıntım çok valla.bayaaa hemde.ve hala kramplarım devam ediyor.inanılmaz mide bulantım var.hepsini sordum normalmiş.inan benimde en yakınım bebişlerim.onlarla konuşuyorum hep.onlarla dertleşiyorum.onlar benim herşeyim:emir_bebek::emir_bebek:

xemrevin ilk sayfalarını okuyup durdum az önce acaba hamile kalmışmısın diye sayfaları atlaya atlaya gittim.şükür bebeklerin tutunmuş sana .çok tebrik ederim .eylül ayındada biz tüp bebeğe başlıycaz bakalım nolucak.ama transferden sonraki şu süreci geçirmek yokmu.benimde bir aşılamam oldu başarısız.aynı hayal kırıklığı olsun istemiyorum.üstelik ben mayıs ayında laparoskopi ameliyatıda oldum.benim bu ikinci evliliğim.11 yaşında bir kızım var şükür.ama bu eşimin çocuğu yok.kızıma o kadar mükemmel babalık yapıyorki bir tanede onun çocuğu olsun istiyorum.artık nasip inşallah senin gibi bizimde yüzümüz güler.burda olan bütün arkadaşlara bir kitap önericem.AYŞE AYDIN-ANNE!!! ANNE OLUYORUM.muhakkak bu kitabı okuyun.bu kitap aynı zamanda bu kitabın yazarı olan ayşe aydının tüp bebekle kaldığı hamilelik dönemini çok güzel biir dille anlatımı yayınlanmış.ne olur okuyun.ben artık tüp bebek yaptırmaktan bu kitap sayesinde korkmuyorum.hepinizi öpüyorum..

Kızlar,benim bugün yedinci günüm.Dün eşimle çok sıkıldık dışarıya çıktık daha doğrusu pikniğe gittik.Hep oturdum hiç sakıncalı bir hareket yapmadım ama bugün sol kasığımda bir ağrıyla uyandım.ınşallah aksi bir durum yoktur.Çok korkuyorumm.

kızlar,
midem çok ama çok bulanıyo ya.mide ublantısı için bi önerisi olan varmı.yemekten kesildim.bebeklerim gelişmez diye korkuyorum.inş bişey olmaz ya.:emir_bebek::emir_bebek:

Back
X