disiua1905 Guru Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2008 2.327 104 323 İstanbul 6 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi lal_00 #21 Allahtan umut kesilmez. Siz sadece sevginize sahip çıkın..vede dualarınızı eksik etmeyin. Öncelikle inanın. Rab bir kapı açıcaktır. Sevgiler a.s.
Allahtan umut kesilmez. Siz sadece sevginize sahip çıkın..vede dualarınızı eksik etmeyin. Öncelikle inanın. Rab bir kapı açıcaktır. Sevgiler a.s.
lal_00 sonsuza dek seninle Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2009 386 4 118 43 Diğer 7 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi lal_00 #22 hersey_eskir .!.: Allahtan umut kesilmez. Siz sadece sevginize sahip çıkın..vede dualarınızı eksik etmeyin. Öncelikle inanın. Rab bir kapı açıcaktır. Sevgiler a.s. Genişletmek için tıkla... çok tşkr ederim moral oluyosunuz yoksa kopmak üzereyim hergün gamla kederle geçermi ama öle işde elimden bişey gelmiyo((
hersey_eskir .!.: Allahtan umut kesilmez. Siz sadece sevginize sahip çıkın..vede dualarınızı eksik etmeyin. Öncelikle inanın. Rab bir kapı açıcaktır. Sevgiler a.s. Genişletmek için tıkla... çok tşkr ederim moral oluyosunuz yoksa kopmak üzereyim hergün gamla kederle geçermi ama öle işde elimden bişey gelmiyo((
C cilek.35 Ziyaretçi 7 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi lal_00 #23 ayyyyyy bende cok seviodum melankoli oldum bak ağlicam şimdi.aşkım beni terketme allah iş güç versin işlerini rast getirsin bereketini arttırsın bundan sonra ben olmasamda hayatında olsun sen rahat et yeter bana Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2009
ayyyyyy bende cok seviodum melankoli oldum bak ağlicam şimdi.aşkım beni terketme allah iş güç versin işlerini rast getirsin bereketini arttırsın bundan sonra ben olmasamda hayatında olsun sen rahat et yeter bana
lal_00 sonsuza dek seninle Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2009 386 4 118 43 Diğer 7 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi lal_00 #24 cilek.35 .!.: ayyyyyy bende cok seviodum melankoli oldum bak ağlicam şimdi.aşkım beni terketme vala ben iyi insanım Genişletmek için tıkla... umarım sevgilin seninle kalır ((
cilek.35 .!.: ayyyyyy bende cok seviodum melankoli oldum bak ağlicam şimdi.aşkım beni terketme vala ben iyi insanım Genişletmek için tıkla... umarım sevgilin seninle kalır ((