hepımızde yok mu bı gelecek kaygısı
birimizin sevgilisi yalanlar soyler sevsen de evlenılecek degıldır
bırımızın hayata bırı ılerıdeyken dıgerı gerıdedır
birimizin sevgılısı ııdır ama aılesı olmaz
bırımızın aska ınancı kalmamıstır
bırımız maddı yoksunluklar yuzundendır
hepımız aslına bakarsan aynı hıkayedeyızzz
cok cok zor durum . gelecek kaygısı. en cok ıstedıgının bır turlu olmaması. ınsallah olur cnm ne dıyım ne mezunu kı sevgılın
cnm sen calısıyor musun
katılıorum bu kadar cok sevıosan beklıcen . sen calısmayı dusunuor musun evlenınce pekı
sabırla sevgini koru arkadaşım....
inan sizin kalbinize bu sevgiyi yerleştiren mutlaka bir kapı açacaktır...
Benim bir arkadaşımda iktisat mezunuydu.Tam 3 yıl iş aradı.Kurslaramı gitmedi,sınavlara mı girmedi.Sonunda bir yere kapağı attı ve ertesi sene kız arkadaşıyla evlendi.Bende erkek arkadaşımla 3 yılın sonunda anca evlenicez..Tabi bir sürü borcun altına girip.Yani hiç bişey kolay olmuyor.Bence ümidini yitirme.Allah mutlaka bir kapı açıyor insanlara...
herşeyin hayırlısını dile
şimdi sana ne kadar,evlenme desem biliyorum işe yaramıcak :)
bence halkeğitimin kurslarına yada işkur kurslarından birine git,göreceksin birşeylerle ilgilenmeye başlayınca sevdiğini beklemek daha kolay olacak,hem bu sayede işte bulabilirsin
tabi bunlar sadece öneri seni tanımıyorum sadece beklemeni kolaylaştıracak aklıma gelen şeyleri söylüyorum
seviyorsun,belli :) sende bişeyler yapmaya çalış ailen izin verdiği müddetçe ve bence ailene sevdiğin insan hakkında bilgilendir
çocuk değilsin sen ilk başta bağırıp çağırsalarda seni anlayacaklardır
buda sadece bir tavsiyedir
allah yar ve yardımcın olsun......
sevgilin çabalıyorsa iş bulmak için ve bişeyler yamak için seni mutlu etmek için sabır et derim,heleki karakter olarak iyi biri ve anlaşabiliyorsanız sabrın sonu selamettir hakkında hayırlısı olsn yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?