- 16 Ağustos 2016
- 255
- 85
- 98
- Konu Sahibi boncuukgooz
-
Benimde...Aklıma başka şeyler geliyor
Tabiki benim degerim bumuydu pesimde az surunmedi sana asigim diye hatta ekip arkadaslari vardi o larin önünde benim icin video cekip seni seviyorum diye manyakca bagirdigini biliyorum. Adini burada zikretmeyim ben :)Malesef eski sevgili onu etkilemis.sana karisamazsin falan demesi cok cirkin bu kadar mi degerli yani eski sevgili.sen en iyisi arama sorma malesef devam edersen uzulursun.bu arada bu kisi kim ki merak ettim keske soylesen
Kesinlikle oyle bende onu hazmedemedim plan yapmak nedir ben onu anlamadim ce yediremedim...Demek ki hala aklı ondaymış ve seni gerçekten sevmiyomuş
Bırak arkadaş kalmasını plan yapmasını, zaten en başından onunla görüşmesi bile yenilir yutulur şey değil
Gözümde iğrenç bi insan canlandı, güçlü ol ve unutmaya çalış yapabilirsin
Baş harfini bari öğrensek bizden sır çıkmaz demiHangi kanalda spiker ben ona takildim ah şu merak...
Aslinda hep oyle olan bir adam sizi zor durumda birakmis yeni bir sey yok yani. Siz hislerinizi yazip yollayin, bir daha da gorusmeyin, Ama hic bir sey icinizde kalmasin. Yakinmayin cunku adam bir keleek goonullu, ama bu yaptigini dogru bulmadiginizi soyleyin.[/QUOTE][QUOTE="boncukasu, post: 48258564, member: 780000"r Ne yapacağımı bilmiyorum sizce neden böyle olduk biz? Sadece bittiğini soyledigimde bir kelime bile yazmadı yorum sizin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?