Çok sarsıldım unutmam lazım...

boncuukgooz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
255
85
98
Merhaba kızlar 2 yıl önce aşık olmuştum ona hatta platonik bir şekilde onu hep uzaktan izliyordum televizyonda. Ses rengine ve kaşlarını çattığı an alnında beliren o iki çizgiye bile aşık olmuştum. Yollarımız sokak röportajında kesişmişti.

O gunden sonra Sosyal medyadanda görüştük fakat arkadaştık bir ara bağlarımız koptu görüşmedik 15 Temmuz dan sonra Cumhurbaşkanlığında babam basında çalışıyor ve yeri geldiginde beraber fotoğrafçılık yapıyorduk. Gecenin 2 si oldu hala kalabalikdi ortam Oturdum yorulmuşum omzumda bir el ve kameraman arkadaşım ile fotoğrafımızı çeker misiniz? Demisti. Ses tanidikti ve arkami döndüğümde çok şaşırmıştım oda haber yapmaya gelmiş...Aradan birkaç gun gecti bana aşık olduğunu hoşlandığını ve o ilk görüştüğümüz gunu unutamadığını soyledi. Çok yüz vermedim çünkü güvenmiyordum ona okadar guven problemi olan bir insanim.

Biraz surundurdum desem yeridir... 1 aydir tam anlamiyla sevgili anlaminda yakindik. Birkaç gündür de yanima gelmeyi planliyordu taa ki eski sevgilisi mesaj atana kadar dün eski sevgilisi seninle buluşmak istiyorum önemli konuşmamiz gereknler var deyip çağırıyor tabiki benim tepkim sert oldu sonucta eski sevgili yaşanmış bitmiş...Bana sevgilim ne derdi varsa konuşup gelirim, Biter gider dedi. Peki konus derdi neyse sonra hayatindan cikar dedim. Dun konuşmuşlar kiz ailevi sıkıntılarını anlatıyor. (tabi eminim tekrar virlikte olalim diye yalvarmistir) Ve bu sabah sevgilim olabildigince bana soguk davranıyor... Eski kiz arkadasiyla görüşeceğini arkadaş olarak kalacağını ve haftasonu da plan yaptıklarını soyledi. Şaşırdım kaldım eski sevgiliden arkadas, hemde dun hayatindan çıkaracağını soyleyen adam dedi bugün... Ve bana karşmayacağımı bu hakki bana vermeyeceğini soyledi. Zoruma gidiyor sonucta o insanla 10 -15 gun konusup kizin yaptigi hata sonucu ayrildigini söylemişti. Biz 2 yildir bisekilde gorusur konusuyorduk daha sonrada bana asik oldugunu söyleyip sevgili olmamız...

Bende boyle birseye asla gelemem madem benden önceydi niye ayrıldınız benimle iken onunla görüşüp planlar yapmalar eski sevgiliyi yeni simdiki sevgiliyi de cepte tut oylemi ben yokum arkadas siz neyapiyosaniz yapin beni asla arama sorma dedim ve sildim engelledim heryerden. Bilemiyorum unutmak zor olacak sanırım. Hergun televizyonu açtığımda onu gormemek için o kanalı hızla nasıl geçeceğim?

Bazen duygularimla hareket etsemde Yaptigi cok zoruma gitti biliyorum yaşanmış guzel seylerimiz vardi arayip sormasam beni direkt arayip bir sorunmu var diye aradigi ve dun bile 1 saat yazmadim aklimdasin diyip msj atan bir insandi dun aksam dan sonra hersey değişti... Bana yazsa bile ben affetmem yaptığı sey benim için yenilir yutulur şey değil ufacikda olsa bir yanlış yapani afedden birisiyim ama bu çok zor Ne yapacağımı bilmiyorum sizce neden böyle olduk biz? Sadece bittiğini soyledigimde bir kelime bile yazmadı yorum sizin...

onu unutamadı, onunla olmak istedi ve ona gitti.

Adını bile anma.

Sakın vazgeçildim diye de düşünme, yetişkin insanlarız, bir Zaman'lar tercihlerinden ötürü hoşlandığın Ada'mın bu defa da tercihine saygı duy ve unut.

Yemin ederim en samimi şekilde cevap yazdım :)

Bide ben seni asla aldatmadım demesi cok komik yani aldatmadigini dusunuyor ve onunla arkadas kalacakmis gezip tozacakmis ben o kizida anlamiyorum illaki biliyor beni gormustur sosyal medyada nasil kabul edebiliyo onunla gezilip tozulcak ayni zamanda sevgilisi olan birisi ile...

Malesef eski sevgili onu etkilemis.sana karisamazsin falan demesi cok cirkin bu kadar mi degerli yani eski sevgili.sen en iyisi arama sorma malesef devam edersen uzulursun.bu arada bu kisi kim ki merak ettim keske soylesen

Malesef eski sevgili onu etkilemis.sana karisamazsin falan demesi cok cirkin bu kadar mi degerli yani eski sevgili.sen en iyisi arama sorma malesef devam edersen uzulursun.bu arada bu kisi kim ki merak ettim keske soylesen
Tabiki benim degerim bumuydu pesimde az surunmedi sana asigim diye hatta ekip arkadaslari vardi o larin önünde benim icin video cekip seni seviyorum diye manyakca bagirdigini biliyorum. Adini burada zikretmeyim ben :)

Demek ki hala aklı ondaymış ve seni gerçekten sevmiyomuş
Bırak arkadaş kalmasını plan yapmasını, zaten en başından onunla görüşmesi bile yenilir yutulur şey değil
Gözümde iğrenç bi insan canlandı, güçlü ol ve unutmaya çalış yapabilirsin

Kesinlikle oyle bende onu hazmedemedim plan yapmak nedir ben onu anlamadim ce yediremedim...

[QUOTE="boncukasu, post: 48258564, member: 780000"r Ne yapacağımı bilmiyorum sizce neden böyle olduk biz? Sadece bittiğini soyledigimde bir kelime bile yazmadı yorum sizin...[/QUOTE]
Aslinda hep oyle olan bir adam sizi zor durumda birakmis yeni bir sey yok yani. Siz hislerinizi yazip yollayin, bir daha da gorusmeyin, Ama hic bir sey icinizde kalmasin. Yakinmayin cunku adam bir keleek goonullu, ama bu yaptigini dogru bulmadiginizi soyleyin.

[QUOTE="boncukasu, post: 48258564, member: 780000"r Ne yapacağımı bilmiyorum sizce neden böyle olduk biz? Sadece bittiğini soyledigimde bir kelime bile yazmadı yorum sizin...
Aslinda hep oyle olan bir adam sizi zor durumda birakmis yeni bir sey yok yani. Siz hislerinizi yazip yollayin, bir daha da gorusmeyin, Ama hic bir sey icinizde kalmasin. Yakinmayin cunku adam bir keleek goonullu, ama bu yaptigini dogru bulmadiginizi soyleyin.[/QUOTE]
Az once bende aynen dediginizi yaptim ufak vir veda yazisi ve aklimda kalan gerseyi yazdim ve rahatladim iyikide yazdim en azından icim icimi yemez :)

Sen cok net guzel tepkı vermıssın..Hiçbirşey yazma engelleme de o baksın arasın bakalım ne olacak.Bekle ve gör zaman gösterecektır ne olacagını

Yalniz bir gunde adam arama motorunda tık rekoru kiracak

Tesekkur ederim guzel yorumlar icin gece baya uzzzun bir yazi yazmis beni sevdigini pisman olmadigini degerli oldugumu vs soylemis ben uzulmeyim aldatilmayim diye ilişkimiz bitmiş okadar uzun yazidan aktarabilecegim bunlar. Madem seviyordu okadar neden eski sevgili çıktı hadi onu geçtim ben zaten aldatılmışım burda yani beni aldatmadığından bahsediyor...

Ha birde numaramı silmeyecigini benimde arada ona yazabileceğimi söyledi gerci ben bu saatten sonra ne arar ne sorarım ben zaten numarasını sildim sadece whatsaptan bana yazarsa çıkar.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. kesinlikle çok dengesiz bir yapısı var aşık olduğuna sevdiğine inanamadım . Belki de eskisini unutmak için sizinle başladı bilemeyeceğim ama aşık bir adamın davranışları bunlar olamaz. ADAM olan bu şekilde davranmaz. ne şiş yansın ne kebap a getirmiş. Madem aldatılmaman için ilişki bitmiş ozaman neden senin ayrılmanı beklemiş karaktersiz !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…