Çok sarsıldım unutmam lazım...

Ayy adama bak ya utanmadan bide plan yapmişşşş
Kim olduğunu söylede o kanalı açıp tvnin karşısına gećip yüzüne iyi bi tuküreyim
Merak etme bizden sır çıkmaz dimi kızlar

çok degisik zaten gunaydin askimlar gunaydin bitanemler hergun boyle sürdü olan zaten dün oldu ben ona ilişkinin başında guven problemimin oldugunu biranda isinamayacagimi soyledim kabul etti asla hata yapmayacagini dunki yazidada bizim sevgili dönemimizde boynumu bukecek uzecek birsey yapmadigini iddaa etti ona guvenim zor yerine oturmustu biranda yerle bir oldu bianda gozumde mukemmel bir adam iken biranda yerle bir onemsiz guvenipmez bir adam oldu...

Kıyamam. Ne hissettiğini az çok anlayabiliyorum. Güvensizlik yaşadım aldatıldım 3 senelik ilişkimde hayatıma devam ettim. Şimdi nişanlıyım ve inan geçmişteki gereksiz insanlara teşekkür ediyorum onlar olmasaydı hata yapmasalardı beni aldatıp yalan söylemeselerdi şimdiki sevgilim hayatıma girmeyecek ve ben mutluluk ve guven duymayacaktım. Her insan aynı değil lüften buna inanın. Kendinizi güvensiz bırakmayın. Hep gördüğüm şu bana güven seni üzmem aldatmam diyen biri aldatabiliyor. Aslında o da size bunu inandırmak için söylemiş. E kardeşim neden lafla inandırmaya çalışıyorsun ki davranışlarınla göster zamana bırak beni öyle inandır. Hatta bana birşey ispatlama. Ama malesef biz kadınlar sözlere çok inanıyoruz. Beni aldatan kişiden sonra kendime söz verdim söze bakacagım ama davranışa daha çok bakacagım. lafla peynir gemisi yürümüyor üstelik.
Bence o kişiden kurtulduğunuza sevinin sizi haketmemiş. Sizi aldatmış olması bir insanın başkasını aldatması onun karaktersizliğidir.
Aldatmak bir ruh hali değil karakterin sökülüş biçimidir . Hakkınızda hayırlısı olsun

sizde çok haklısınız güven aldatildiktan sonra yerine oturmayan diger iliskikerdede surekli suphe yaratan bir durum neguzel allah daim etsin mutlulugunuzu zor hersey bu dönemde. Onu goreli 2 yıl oldu bizim bi ara ayrı kalma durumumuz olmustu zaten 15 gunluk taniyip ayrildigi kiz ile yoluna devam etmeyi tercih etti

Amin . Teşekkür ederim . Yarın bir gün o kıza da bir hata yapmayacağının garantisi yok. Erkekler mutluluk neredeyse o yöne gidiyor benim gördüğüm demek ki yanınızda mutlu değilmiş.
O kişiye tercihinden dolayı saygı duyabilirdim eğer size aşığım bana güven ..... vb lafları söylemeseydi ,
Eski sevgilisi görüşmek istediğinde benim bir ilişkim var biz ayrıldık hayatına devam et vb şeyler söyleseydi karşıdaki kıza.
( zaten bunu söyleyememesi kafamda soru işareti oluşturdu demek ki kıza da size yazdıgı gibi düzel şeyler yazdı el altında tutmaya çalıştı yok numaranı silmeyeceğim vb yani demek istediğim umut verdi )
Son olarak eski sevgilisiyle konuştuktan sonra karşınıza çıkıp deseydi ben onu unutamadım yada görünce duygularım depreşti sana haksızlık yapmak istemiyorum vb yine saygı duyardım bir yere kadar.
Ama sana aşığım dedikten sonra bunları yapıp senin ayrılmanın üstüne işte aldatılmanı istemedim ondan bitti ne.

ekranda gordugum birçok arkadasinin onunde beni cok sevdigini vir video cekio yollamisti onca insanin arasinda bide sasirmistim bir adam cok seviyo nasil degisebiliyor bir gunde bide bana diyoki cok iyi geldi onunka bulusmam haberin olsun bulusmaya devam edicem nedemek benim orda sinirlerim tavan yaptı zaten ha kızada helal olsun nasil midesi alabildi sosyal medyada illaki beni gormustur ona yorum yaptigimi ettigimi onunda yazdigini begendigi seyleri ki bu sosyal medyadada eklilerdi benim onun hayatinda oldugumu biliyosun adam söylemiştir bana karsi bukadar acik sozlu ise oda kabul ettiyse ben daha bisey demiyorum ben yada virbaskasida kabul etmez rahat kisiliklerse tabi oda ayri gordugum uzere kiz dertlesmeye çağırıyor ama birbirleri için vazgecilmez cift oluo çıkıyorlar...

Eğer kendisine güveni olmayan bir tipse kız benim içinde bunu yapacak bunu yaptıracagım diye düşünmüş olabilir . Yada kızın gözünde zaten sizin erkek arkadaşınızı çalmış onu tercih etmiş gibi bir mantık var. Sakın kendinizi değersiz hissetmeyin. O aşkının arkasında duramamış her gördüğü oyuncakta aklı kalan minicik bir erkek çocugu benim gözümde

Maalesef ki oyle oldu yarin birgun hevesi gecince yazar eminim numaranida silmiycem yok soyle böyle rahat yani cok rahat

Maalesef ki oyle oldu yarin birgun hevesi gecince yazar eminim numaranida silmiycem yok soyle böyle rahat yani cok rahat
Bence yazacak siz bu şekilde kararlı devam ederseniz umursamazsanız yazacak. Lütfen göz boyama için yapılan şeylerede itibar etmeyin.Yok peşimde süründü , seni seviyorum diye video yaptı falan. Size emek verecek ne yaptı ? ilişkiniz için sizin için. Bunlar benim için çok çok daha önemli. Yoksa herkes birbirine seni seviyorum diyor o kadar içi boşaldı ki. Aşığım da aynı şekilde.
Zaten içinize sinseydi peşinizden süründürme isteği hissetmezdiniz. Taktik ile olan hiçbirşeyi sevmem içinden geldiği gibi yaşamalı insan o şekilde yaşamalı ilişkiyi. Nefes alıp vermek kadar kolay olmalı

Seni yarasına merhem diye sürmüş. Ama merhem yarayı iyileştirememiş. %100 hatalı beyefendi!!... Madem yaralısın arkadaş ne diye başkasına ümit verirsin?! UMUT veripte yarı yolda bıraktığın insanın ahını taşımak zordur. Üzülmeyin zararın neresinden dönsen kârdır.

kesinlikle çok doğru seyler soylemissiniz ben hic yuz vermiyordum surundu baya kiymetliydim ozaman simdi ise kiymetsiz olduk gozunde sanirim surunduren kazanan olurmus o kizda belki onu yapti dondu bu arada cok tesekkur ederim iyi geldiniz bana :)

2 yildir taniyordum zaten arada en kotu iletisim kurmadigimiz bi 3 ay vardir o arada olmustur zaten bu kizda cunku fotograflari vardi kizin sayfasinda 8 ağustos da cekinilmis bizim tekrar iletisim kurmamiz 10 agustos 2 gun var ve kizin sayfasina girince gordum kendisi saklmayi seven biru bilseydim bastan veto olurdu...

rica ederim :) bir söz var onu çok severim ' kalbini kırıyor diye üzülme belki de haketmediği yerden çıkmak istiyor '.
sizi haketmemiş siz bu davranışları haketmediniz. Zaten düzgün bir ilişki yaşayacagına inansaydın inan kıyamazdın. O da mutlu olmak istemiştir. Herkes mutlu olsun dileğim bu ama öncesinde kırdığı kadar kırılarak, can yaktığı kadar canı yanarak... Yapı olarak sana uygun değilmiş sende farkındasın zaten.
Burdan o beye demek istiyorum üzgünüm bizimlan değilsin

evet haketmedi haklısınız çıksın bakalım :)

Bu adam senin karşına illaki çıkacak yine. Çünkü bu karakterde erkekler

Buna benzer olayı bende yaşadım Bekarken. İlk aşık olduğumdu. Meğer o sevdiği birinden ayrılmış o zamanlar yaralıymışmış benimle de karşılaşınca beğenmiş hoşlanmış görüşmüştük telefonda o beni resmen yarasına bant yapmaya çalışmış. Oysa benimde saf temiz duygularımla oynamış. Noldu sizin başınıza gelen gibi aynı birgün telefonda bana seni üzmek istemem evlenilecek kızsın sen seni harcamak istemem ben yaralıyım evlilik yapamam dedi. Sanki ben evlenelim dedim!!! Beni elleriyle kaybetti itti. 10 yıl sonra karşıma çıktığında o sevdiği kadında yoktu hayatında!!!!! Ben evliydim o ise bekardı hala. Köpek gibi pişmanım yazdı bana. Nasıl ellerimle kaybettim seni diye.. Ben mutluluğumu kendi ellerimle itmişim yazdı. Valla hiç acımıyorum! Benim o zamanki saf temiz duygularımla oynayan adam asla mutlu olamasın! Sevmeye sevilmeye hasret kalsın! Hala bekar olması ilahi adalet. Böyle erkekler bir baltaya sap olamaz.

ayni benim durumum vallahi son pişmanlık fayda etmiyor buda oyle yaraliymisda guya kimse ile evlenemiyormus rahat ve ozgur yasamayi seviyomus ayrilirken soyledikleri tabi bu 10 yili bulmaz snairim benim durumum numarami silmedigine gore gerci ben sildim goresimde yok tv kanallarinida hizla ceviririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…