Çok sarsıldım unutmam lazım...

Aynı aynı laflar bile aynı. Yay burcu olabilir belkide. Özgürlükçü zihniyet rahat yaşam ha! Vahh zavallılar. Bunlar sevginin kıymetini bilmeyen insanlar. Bunlar biraz fazla değer sevgi gördü mü kaçacak delik arayan tipler! Sen sen ol asla muhatap bile olma tüm kapılarını kapat. (Dost tavsiyesi)

Balik burcu ama nasil bi balik bende bilemedim kapilarim artik kapali yazsada ya cevap vermem yada sinirli tarafima gelir bi guzel sayarim galiba

Balik burcu ama nasil bi balik bende bilemedim kapilarim artik kapali yazsada ya cevap vermem yada sinirli tarafima gelir bi guzel sayarim galiba

Cevap bile verme bak nasıl peşinden koşar. O kaybetti sen değil. İçin rahat olsun.

Bende balık burcuyum. Çok çok eski dengesiz sevgilimde balıktı.Bence burçlardan ziyade karakter - karaktersizlik meselesi.
yazsa bile cevap verme o kim ki ? insanlar tercihleriyle yaşar.

En doğrusunu yapmışsın, o güvenilmez birisiymiş. Unutmak zor olsa da, YAPACAKSIN.
Bende balık burcuyum. Çok çok eski dengesiz sevgilimde balıktı.Bence burçlardan ziyade karakter - karaktersizlik meselesi.
yazsa bile cevap verme o kim ki ? insanlar tercihleriyle yaşar.
Evet insan ama adam olamamış karakter meselesi doğrudur.unutmaya çalışacağım zor olsada yasanmisliklar ve benim baktigim ses rengine gulusune asik oldugum insna bir baskasinin da o sekilde bakmasi can yakiyo geri donse mesela benim gözümde yüzünün bakila bakila eskidigini dusunurum cunku o artik ellerin oldu benim baktigim yuz onun değil artik.

Onu unutamamis.

Kiz muhtemelen sizi sosyal medyadan gördü. Çok geç olmadan sevgilimi geri alayım şu kızın elinden dedi.

Hatta hemen de ayrildilar. Zaten sağlam degilmis iliskileri dedi

Onu unutamamis.

Kiz muhtemelen sizi sosyal medyadan gördü. Çok geç olmadan sevgilimi geri alayım şu kızın elinden dedi.

Hatta hemen de ayrildilar. Zaten sağlam degilmis iliskileri dedi
Oda olabilir sonucta kıskançlık yapmıştır hazmedememistir ve ailevi sıkıntı diye çağırıp adamı ayartmış nekadar profesyonelse artık

Valla benimki evlenmeden son bir kez geldi.Etkilendi ama onu yarıyolda bırakamam dedi.Gitti.

Valla benimki evlenmeden son bir kez geldi.Etkilendi ama onu yarıyolda bırakamam dedi.Gitti.
Bende fake hesaptan takip ediyorum kendisini sanirim o kiza gitmedi gitseydi illaki bir fotograf atardi yada kiz koyardi suan konusmuyorum ama benim son mesajim ya gel konusalim yada git gelme demiştim cevap vermedi.

ben yüzde doksan tanıyorumdur seninkini. çalıştığım sektör ve şehir aynı:)

kim ki bu kişi merak ettim. özelden yazsana bari kim olduğunu canım.

ama yol vererek iyi yapmışsın adamın derdi belli ikinizi de elinde tutmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…