Çok şaşkın ve üzgünüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lipbalmi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
405
82
643
Eşimin telefonunda günaydın mesajı görmemle başladı.. işyerinde beraber çalıştığı bir kızmış yenilerden.. inkar da etmedi kızdan hoşlandığını etkilendiğini söyledi şuan çok pişman olduğunu da.. eşimin asla böyle bir kızın peşinden gideceğini düşünmezdim uzun yıllardır evliyiz asla şüphe etmedim..ne yapmam lazım bilmiyorum

Olur öyle şeyler kocacığım deyin ve bir aile terapistine gidiverin.

Maşallah bu akşam bdv böyle konularla doldu taştı hangisini okuyacağıma şaşırdım

Çocuğumuz yok maalesef de çocukla ne ilgisi var bunun kısmet olmadı çocuk

Affederseniz eğer daha çok yakalarsınız bunu bilerek hareket edin

Tek gecelik ilişki olsa affetmeye nedeniniz olur da gönlü başkasına kaymış adamı nasıl affedeceksiniz? Gerekçeniz ne olacak

Esiniz sizi sevmiyor. Simdi pisman oldugunu dile getirse bile bu gercek degismeyecek. Böyle bir evliligi devam ettirebileceginizi düsünüyorsaniz kolay gelsin.

Ya gururunuzu ayaklar altına alıp evliliğinize devam edeceksiniz ki bunu yaparsanız muhtemelen tekrar aldatılacaksınız ve bu aleni şekilde olacak ya da boşanıp tekmeyi basacaksınız. Ama siz boşanacaksınız gibi gelmedi. En azından telefonu karıştırmayın da göz görmeyince gönlünüz belki razı olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…