Affederseniz eğer daha çok yakalarsınız bunu bilerek hareket edinEşimin telefonunda günaydın mesajı görmemle başladı.. işyerinde beraber çalıştığı bir kızmış yenilerden.. inkar da etmedi kızdan hoşlandığını etkilendiğini söyledi şuan çok pişman olduğunu da.. eşimin asla böyle bir kızın peşinden gideceğini düşünmezdim uzun yıllardır evliyiz asla şüphe etmedim..ne yapmam lazım bilmiyorum
Eşimin telefonunda günaydın mesajı görmemle başladı.. işyerinde beraber çalıştığı bir kızmış yenilerden.. inkar da etmedi kızdan hoşlandığını etkilendiğini söyledi şuan çok pişman olduğunu da.. eşimin asla böyle bir kızın peşinden gideceğini düşünmezdim uzun yıllardır evliyiz asla şüphe etmedim..ne yapmam lazım bilmiyorum
Aldatmayı da böyle tek kalemde mi affettiniz. Konusu sildiğinizdeki gibi beyaz sayfa mı açacaksınız evliliğiniz de?
Evet bir çılgınlık yapıp benim tavsiyeme uymayı seçti kendisiAldatmayı da böyle tek kalemde mi affettiniz. Konusu sildiğinizdeki gibi beyaz sayfa mı açacaksınız evliliğiniz de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?