- 26 Ağustos 2012
- 715
- 333
- 103
- Konu Sahibi Esilayagmur
-
neden babanızın yanında konuyu açtınız bi de kavga ettinizDun esimle tartistik. Babam yasli vr yalniz. Ziyarete gitmek icin arabaya bindik. Anahtari kapida unutmustum baksa zaman ve dunde unuturum diye bekledi. Bende ne bekliyorsun dedim. On koltuga oturacam dedim ve halen bekliyor. Meger anahtari tekrar unutacakmisim djye bekliyormus bende unutmadim cikardim. Arabaya bindik ve essek gibi hayvan benzetmesu yapti bana. Herzaman yapiyor ve her defasinda sevmedigimi soyluyorum. Babamin evinde artik konuyu actim ve basladim bagirmaya aglamaya. babama bu adama soyle yapmasin dedim falan ord tartistik. Eve geldik yastigi aldi iceride yatti. Ve bana herzaman ilgisiz sevmiyorum seni diyen birkisi. Iki hafta sonra ulke disina gidecek isleri icin. O zmaana kadar konusmak istemiyorum. Ne yapmaliyim. Bir cocugumuz var.
Seni sevmiyorum diyor adam al çocuğunu git babanın evine.Başka ne gibi bi çözüm yolun olabilir napabilirsin yani.
Her zaman seni sevmiyorum diyen birinden boşanmak yerine babanın seni savunmasını bekliyorsun? Baban ona bir çıkışsın, senden özür dilesin istiyorsun sanırım.
Babana yazık hakikaten, sana eşek diyor adam seni sevmiyor, açıkça söylüyor? Nr bekliyorsun? Boşan.
Tartisma oldugunda soyluyor hep bunu. Diger zamanlar degil.
Eşiniz size saygısızca davranmış tamam.
Fakat babanızın yanında niye bu konuyu açtınız ki?
Önce kendi içinizde halletmelisiniz mesajları senin de yanlışın burada.
Tekrardan aranızdaki saygıyı kazanmak kendi ellerinizde.
Tek taraflı olacak birşey değil bu, anlattıklarından yola çıkarak karşılıklı konuşup çözmeniz gereken bir mesele bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?