• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Serbest İlişki

Hayır,öyle demedi.ben sadece benimle beraber sanıyormuşum ama öyle değilmiş,sen de dur bu da benim yolum ama bunu yaşamak istiyorum dedi ve bitti zaten.
Maymun iştahlı pislik aman bosver senn verdıgı degerı haketmemısse demek hayırlısı olmuşş

Bence de serbest ilişki olsun bırak yularını gitsin serbest serbest dolansın işte :işsiz:

Bunun konuşulacak bir tarafı yok ki.
Eğer iki taraf buna müsade ediyorsa zaten ortada ilişki yok demektir.
Özgür ilişki diye birşey olamaz.
Ya bir kişi ile berabersindir ya da değilsindir.
Aksi halde bu ilişki olmaz ki zaten. Geniş midelilik, başka birşey değil...

Evet öyle çok özgürlük adı altında yiyişelim sevişelim ama duygu olmasın ilerde benden birşey bekleme bunun ado

Bunun konuşulacak bir tarafı yok ki.
Eğer iki taraf buna müsade ediyorsa zaten ortada ilişki yok demektir.
Özgür ilişki diye birşey olamaz.
Ya bir kişi ile berabersindir ya da değilsindir.
Aksi halde bu ilişki olmaz ki zaten. Geniş midelilik, başka birşey değil...
Hah işte tam da bunu diyorum.

Herkesin kendi fikri,kendi yaşam tarzı.elbette bunu sorgulamıyorum.sadece bu tür örnekler gören bilen varsa merak ettim,bula bula beni mi buldu diye.
Hayır Can'ım herkesin başına gelmiştir Böyle şeyler benim gibi çekingen bir insana bile böyle bir teklifte bulunuldu açık açık böyle demedi ama belliydi yani biliyorom

Herkesin kendi fikri,kendi yaşam tarzı.elbette bunu sorgulamıyorum.sadece bu tür örnekler gören bilen varsa merak ettim,bula bula beni mi buldu diye.
Hayır bir tek seni bulmuyor bunlar tabi ki ama bunu kabul eden kadın o kadar çok ki adamlar uğraşmak istemiyorlar normal ilişkiyle ve bu tarz kadınlar olduğu için herkesi aynı kefeye koyup pişkin pişkin kendilerini bir lord namzeti sanarak sana bunu teklif ediyorlar değil teklif bile değil adamların şartı bu halbusem bir Brad pitt değil ama gel de bunu anlat benim naçizane tavsiyem bu tarz adamların suratlarına aslında nasıl zavallı basit bir yaratık olduklarını söyleyip arkalarını çevirip sağlam tekmeyi basarak geldiği pok çukuruna geri göndermektir .Çok ağır oldu evet :cool:

Hayır bir tek seni bulmuyor bunlar tabi ki ama bunu kabul eden kadın o kadar çok ki adamlar uğraşmak istemiyorlar normal ilişkiyle ve bu tarz kadınlar olduğu için herkesi aynı kefeye koyup pişkin pişkin kendilerini bir lord namzeti sanarak sana bunu teklif ediyorlar değil teklif bile değil adamların şartı bu halbusem bir Brad pitt değil ama gel de bunu anlat benim naçizane tavsiyem bu tarz adamların suratlarına aslında nasıl zavallı basit bir yaratık olduklarını söyleyip arkalarını çevirip sağlam tekmeyi basarak geldiği pok çukuruna geri göndermektir .Çok ağır oldu evet :cool:
Bunu yaptımİyi ki de yapmışım.

Back
X