• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sert ve soğuk bir yapım var?

Berivan1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
12
7
1
41
Merhabalar arkadaşlar ben yeniyim. Sizlere danışmak istediğim bir konum var. Ben yapı itibari ile çok soğuk ve sert biriyim. Sonradan yavaş yavaş açılıyorum. Ama tabi bu insanlarla iletişimime yansıyor. Kimse beni sevmiyor. Herkes senden korkuyoruz diyor. Biraz samimi olayım diyorum çok yapmacık duruyor. Olmuyor yani bana. Bu aslında erkeklerle olan ilişkilerime de yansıyor. Yani erkek arkadaşım olmadı hiç. Bir arkadaşım erkekleri bu kadar korkutursan olmas tabi demişti. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

İstesem de değiştiremiyorum zaten. Ama biraz da yalnız kalıyorum o canımı sıkıyor.

Degismeyin zaten nasil mutlu oluyorsaniz oyle yasayin. Siz nasil olursaniz olun insanlar hep konusacaktir buna ben suursuzluk derim. Cok sicak olsaniz ona da birsey bulacaklardir. Bu sizsiniz ve sizin hayatiniz kimseyi de ilgilendirmez sizin durusunuz ve karakteriniz. Guleryuzunuz icin bir erkek arkadasiniz olacaksa bosverin hic olmasin. Sizi sevecek insan sizi karakterinizle durusunuzla herseyiyle sevmeli.

Merhabalar arkadaşlar ben yeniyim. Sizlere danışmak istediğim bir konum var. Ben yapı itibari ile çok soğuk ve sert biriyim. Sonradan yavaş yavaş açılıyorum. Ama tabi bu insanlarla iletişimime yansıyor. Kimse beni sevmiyor. Herkes senden korkuyoruz diyor. Biraz samimi olayım diyorum çok yapmacık duruyor. Olmuyor yani bana. Bu aslında erkeklerle olan ilişkilerime de yansıyor. Yani erkek arkadaşım olmadı hiç. Bir arkadaşım erkekleri bu kadar korkutursan olmas tabi demişti. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Sert degilim ama soğuğum bu da benım yapım. Çok isterim sıcak olmayı ama ne yapıyım ben de böyleyim isteyen sever isteyen sevmez. Herkes sıcak olacak diye bir kural yok.
Kaynvldem de yüzüme yüzüme soğusun n soğuk) dedi. Çok da dert öyleyse öyleyim insanları bir zahmet kabullenmeyi ögrensin ler...

Güler yüz, gülleri açmış bahçe gibidir. Seyredenlere bir güzellik verir. İnsan, güzellikler karşısında güzelleşir. Güler yüzlü olanların yanında ruhu aydınlanır.

Son düzenleme:
bence sebeplerini bir düşünün. sizi insanlardan uzak tutan veya hemen iletişime girmekten alıkoyan nedir? Bunun için destek alabilirsiniz. Şema terapi ile ilgili kitaplar okuyabilirsiniz.

Benim annem de boyle. Ilk girdiği ortamlarda soğuk ve mesafeli duruyor geç açilan bir kadindir. Ama tanıyan da cok sever güvenilir bulur yani :) Bence içinizden geldiği gibi davranin. İnsanlarla konuşmaya calışınca size yaklaşacaklarina ve annem gibi tanidıkca seveceklerine inaniyorum ben:) Şimdiden kolaylıklar.

Böyle devam edin, korkarlarsa korksunlar, insanları tanımadan yargılayan yargıladığıyla kalır.
Bahsettiğiniz halinizle sizi kabul edecek biri elbet çıkacaktır ki o da doğru insandır.
Olduğunuz gibi kalın. En güzeli de bu.
Herkesın kısmeti bir yerde bekliyordur.

beni de tanımadan önce böyle yargılıyolar tanıdıkça sevdiklerime sıcak davranıyorum haliyle. böylesi daha iyi

Ben de tam tersiyim bundan çok çektim keşke sizin gibi olabilseydim herşey kararında güzel tabi ama insanlar da olduğundan farklı gözükmeye çalışınca eğreti duruyor. Ben sizin tam tersinizim ama benim de arkadaşım yok he bi koca buldum çok şükür bana da çok konuşuyorsun diyorlar napayım elimde değil

Salla asillik de katıyordur sana şekerim

Back
X