herkese merhaba yaklaşık 15 yıllık çok yakın dostum sırdaşım dediğim çok sevdiğim bir arkadaşım dostum var, yada vardı bilemiiyorum. biz lisede iken bi çocuğa aşık olmuş fakat o dönemdeki şartlar nedeni ile ayrılmışlar belli bir zaman sonra başka biri ile severek evlenmişti.2 oğlu var uzun yıllara dayanan biraz monotonlaşmış bir evliliği çiçek almasa güzel birşeyler söylmemesede evine çocuklarına sahip çıkan her istediğini karşılayan bir eşi var.
gelelim sorunuma yıllar sonra maalesef su face denien yerden bi iki aşık birbirini buluyorlar ve görüşmeye başlıyorlar.ilk başlarda tüm karşı çıkmalarımıza tüm tartışmalarımıza rağmen maalesef dostum bu görüşmelerden vazgeçmiyor ve tabiiki ilşki ilerliyor. ben elimden dilimden gelen her türlü uyarıyı yapmama rağmen arkadaşım maalesef bu saçma ilişkiyi yürütmeye devam etti. hatta çocuklarının okuluna annesine yakın olduğu gerekçesi ile bu insanın alt katına taşınmaya karar verdiğini söyledi. eşiyle o insanı nasıl yüz yze getireceğini o insanın eşinin yüzüne nasıl bakacağını sorduğumda tahmin edersiniz ki bana saçma cevaplar vererek kendini savunmaya calıştı.bana durmadan onu çok sevdiğini vazgeçemediğini söylüyor.anlıyorum o zaman boşan bende nikah şahidin olayım diyorum.çocuklarım küçük diyor. yaptığı çocuklarına daha çok zarar diyorum ama maalesef gözleri kör kulakları sağır olmuş beni görmüyo duymuyo.eğer böyle çirkin bir şey yaparsa onunla asla görüşmeyeceğimi açık açık belirtttim tabi yine tahmin edersiniz ki beni çok kaile almadı. her gün arıyo ne olursa olsun onunla görüşmemi istiyo. bende ısrarla bu yanlışı yaptığı müddetçe yanında olamayacağımı aslında en başından beri yanında olmamın nedeninin daha büyük hatalar yapmasını engellemek olduğunu fakat artık benim düşüncelerimimn ve uyarılarımın bir anlamı olmadığı için yanında olmayacağımı söylüyorum. aslında çok üzgünüm o benim dostum sırdaşımdı en yakın arkadaşımı kaybettim gerçekten çok üzgünüm. sizce doğrumu yapıyorum nasıl davranmalıyım...