Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu siteye üyeyim.sürekli takip ediyorum.banada bugüneymis nasip. 3 senelik evliliğimizi eşimle anlaşarak bitirmeye karar verdik.bundan 3 hafta önce mahkemeye müracat ettik.fakat birbirimizi çok seviyorduk.sadece fikir uyuşmazlığı ve kültür farkıydı sorun.bn boşanma dilekçesini verdikten sonra anneme geldim.bu süreç içerisinde 1 defa görüştük ve bitik haldeydi.bn onu öyle görünce tekrardan deneyilimmi diye sordum fakat cvbı hayır oldu.bn o günden sonra hiç kendime gelemedim .ve tabiki bunun arkasında ailesinden kynpederim dışında bni kimsenin aramaması ve bnm acillik olduğumu bile bile hastaneye bir kere bile gelmemesi onu bırakın daha sonra onu görmek istrdiğimi söylediğimde hayır demesi bni birden kestirip atması.biz ne kadar boşansakta herzaman birbirimizin yanında olacağımıza söz vermiştik.bni hiç sevmemiş gibi davranması bni o kadar yıktıki bn nasıl karşımdaki insanı tanıyamamışım diye kahroluyorum ve nasıl o merhametli insan bu hale gelir anlayamıyorum.çok zor günler geçiriyorum..hem sağlık hemde manevi yönden ve onun umrunda değil.yani biz onunla 2 medeni insan gibi gözyaşları içinde ayrılma kararımızı vermiştik.nasıl bu hale geldi anlamıorum yada bn sevgimden onun böle biri olduğunu mu göremedim diyorum.ne olur sizlerinde desteğine ve fikirlerinize ihtiyacım var....bana yardımcı olun
üzülme canım herşeyin hayırlısı olsun. Öyle davranmasının sebebi muhtemelen ayrılığı kolaylaştırmak içindir.diğer türlü olduğu zaman ayrılmak zorlaşacaktır hatta imkansız hale gelecektir bu düşüncelerle kötüyü oynamaya çalışıyo yine senin iyiliğin için galiba
Ben de böyle düşünüyorum sevmediği için değil ayrılma kararını uygulamak için yapıyodur
Hastaneye gelmemiş ama senin güvende olduğunu biliyor sonuçta
Bence sen de seviyorsun yoksa onun böyle davranmasına üzülüpte buraya konu açmazdın geri dönmek mi istiyorsun
sorunlarımızı şu şekilde açayım onun ailesi kapalı ve bnm ailem açık annemi hiçbirzaman saymadılar düğünden sonra 1 kere bile aramadılar bhadi bunu geçtim evimde titiz ve alımlı bir bayanım eşimi sofram hazır ve bakımlı bir şekilde karşılardım geldiğinde pozitif bir ortamla karşılaşsın ve en azından belki bnmle 2 kelime bişeyler konuşur diye dört gözle beklerdim izin günü gelirde bni gezmeye götürüürmü die.malesef bn çok sosyaldim ama o asosyal bir insandı oturduğum yere alışamadım 3 senedir onun ailesinin dışında kimseyle bağ kuramadım hep onlarlaydım ama genede bn bu adamı çok sevdim ama bitmesi gerekti ve bitiyor bn onu bu şekilde hatırlamak istemezdim içimi bu acıtıyor...tanıyamadığıma ve yaptığım tek taraflı fedakarlığı ve aptal yerine koyulmayı hazmedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?