çok sevdiğim eşim ve ayrılma kararımız ve yaşadığım yıkım...

YUMOSSS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
10
0
36
İzmir
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu siteye üyeyim.sürekli takip ediyorum.banada bugüneymis nasip. 3 senelik evliliğimizi eşimle anlaşarak bitirmeye karar verdik.bundan 3 hafta önce mahkemeye müracat ettik.fakat birbirimizi çok seviyorduk.sadece fikir uyuşmazlığı ve kültür farkıydı sorun.bn boşanma dilekçesini verdikten sonra anneme geldim.bu süreç içerisinde 1 defa görüştük ve bitik haldeydi.bn onu öyle görünce tekrardan deneyilimmi diye sordum fakat cvbı hayır oldu.bn o günden sonra hiç kendime gelemedim .ve tabiki bunun arkasında ailesinden kynpederim dışında bni kimsenin aramaması ve bnm acillik olduğumu bile bile hastaneye bir kere bile gelmemesi onu bırakın daha sonra onu görmek istrdiğimi söylediğimde hayır demesi bni birden kestirip atması.biz ne kadar boşansakta herzaman birbirimizin yanında olacağımıza söz vermiştik.bni hiç sevmemiş gibi davranması bni o kadar yıktıki bn nasıl karşımdaki insanı tanıyamamışım diye kahroluyorum ve nasıl o merhametli insan bu hale gelir anlayamıyorum.çok zor günler geçiriyorum..hem sağlık hemde manevi yönden ve onun umrunda değil.yani biz onunla 2 medeni insan gibi gözyaşları içinde ayrılma kararımızı vermiştik.nasıl bu hale geldi anlamıorum yada bn sevgimden onun böle biri olduğunu mu göremedim diyorum.ne olur sizlerinde desteğine ve fikirlerinize ihtiyacım var....bana yardımcı olun

tek şey söylemek istiyorum..seven ınsan ayrılmaz..böyle bir şeyi göze alamaz, kimse buna engel olamaz,aldatma olmadıktan sonra..unut onu derim sana..

Son düzenleme:
Hiç canını sıkmaya degmez.

Klasik erkek psikolojisi...

Eger sen tekrar deneyelim mi demeseydin, emin ol o diyecekti....

benimde seven insanların kültür farkı sebebiyle ayrılmalarına aklım almıyor... alamıyor... insan nasıl ağlayarak ayrılır yaa.. ya kavga yok beddua yok.. ayrılık var.. kusura bakmayın ama biraz daha açık yazarsanız daha çok yardımcı olabiliriz..

Neden bilmiyorum çevremde genelde bu olayları daha çok duymaya başladım.
Erkeklerin çoğu iki yüzlü ve süper rol yapıyorlar.
Sen onu seviyor olabilirsin ama eşin seni hiç sevmiyor.
Önceden sevmiş olabilir ama şuan onun umrunda değilsin.
Adam şuan keyfine bakıyor ve sen ondan ayrıldığın için üzülüyor kendini harap ediyorsun.
Yapma, kendine yazık etme. Üzülme diyemem tabiki kolay değil ama kendini harap etme... Böyle bir adam için asla ama asla değmez.

üzülme canım herşeyin hayırlısı olsun. Öyle davranmasının sebebi muhtemelen ayrılığı kolaylaştırmak içindir.diğer türlü olduğu zaman ayrılmak zorlaşacaktır hatta imkansız hale gelecektir bu düşüncelerle kötüyü oynamaya çalışıyo yine senin iyiliğin için galiba

İki medeni insan gibi ayrılmaya karar verdiyseniz ve arada kalacak bir çocuk yoksa görüşmemek en mantıklısıdır emin olun eşinizde bu karara alışmak adına kendini zorluyor olabilir.Çünkü sizi her gördüğünde yada siz onu her gördugunuzde bitkin görup hayatlarınızı feda etmek isteyebilirsiniz sonrada ben senın durumun ıcın döndum ile başlayan tartışmalar olur olmaz bu iş bu noktaya kadar getırdıysenız verdiğiniz kararın en saglıklı biçimiyle arkasında durun.Ayrılalım ama dost olarak görüşelim diye birşey yoktur arada çocuk bile olsa mesafeli olmanız gerekir ki o sizin sizde onun eski eşi durumundasınız artık.Çocuk varsa yorum yapmayacagım.

Cnm kolay degil tabiki yasadiklarim ama demek ki gecmise takilip kalmak istemiyor yeni insanlar yeni bir hayat istiyr demek ki eski esin.

Sende oyle yap cevir sayfayi ter temiz bir sayfa ac kendine. Uzulme artik bak sadece sen yipraniyorsun.

Belki ilerde pisman olur ama o zaman senin tavrin ne olur bilmiyorum.

Ben farklı açıdan baktım senin durumuna....

Fikir uyuşmazlığı ve kültür farklılığı,yeterince ciddi sebepler.
Fikir uyuşmazlığı yaşadığın birisini sevmek nasıl birşey bilemiyorum.
Seviyorum ama anlaşamıyorum diye bir durum düşünemiyorum.

Anlaşamadığın birini sevmezsin.
Misal anlaşamadığın arkadaşınla zaman geçirmek istemezsin.

Sen hikayenin sonunu "severek ayrıldık" olarak noktalamak istemişsin.
Ama eşin "sevseydi ayrılmazdı" diye düşünüp mesafeyi koymuş,seni silmiş.

bunun böyle olduğunu yada olabileceğini bnde düşündüm bunuda yapabilecek bir insan çünkü o bu kadar vurdumduymaz olabilecek bir insan değildi ama genede bilemiyorum

Ben de böyle düşünüyorum sevmediği için değil ayrılma kararını uygulamak için yapıyodur
Hastaneye gelmemiş ama senin güvende olduğunu biliyor sonuçta
Bence sen de seviyorsun yoksa onun böyle davranmasına üzülüpte buraya konu açmazdın geri dönmek mi istiyorsun

sorunlarımızı şu şekilde açayım onun ailesi kapalı ve bnm ailem açık annemi hiçbirzaman saymadılar düğünden sonra 1 kere bile aramadılar bhadi bunu geçtim evimde titiz ve alımlı bir bayanım eşimi sofram hazır ve bakımlı bir şekilde karşılardım geldiğinde pozitif bir ortamla karşılaşsın ve en azından belki bnmle 2 kelime bişeyler konuşur diye dört gözle beklerdim izin günü gelirde bni gezmeye götürüürmü die.malesef bn çok sosyaldim ama o asosyal bir insandı oturduğum yere alışamadım 3 senedir onun ailesinin dışında kimseyle bağ kuramadım hep onlarlaydım ama genede bn bu adamı çok sevdim ama bitmesi gerekti ve bitiyor bn onu bu şekilde hatırlamak istemezdim içimi bu acıtıyor...tanıyamadığıma ve yaptığım tek taraflı fedakarlığı ve aptal yerine koyulmayı hazmedemiyorum

evet malesef bunu söylemekten nefret ediyorum aam çok seviyorum unutmak istiyorum nefret etmek istiyorum ama olmuyor pazartesi psikologdan randevu aldım tek başıma atlatamıycağım bu sorunu rabbim herkesin yuvasında mutlu olmayı nasip etsin inşallah

ortada cocuk var mı bılmıyorum ama ,eger cocuk yok ıse bosanan cıftlerın de hala gorusmesını ben gereksız buluyorum acıkcası .

artık ıkınızın de aparyı hayatı olacak .hayatlarınızı bırbırınıze gore ayarlıyamazsınız .senın karsına bırı cıkar onun karsına bırı cıkar

karsınıza cıkacak ınsana da ,bız medenı bır cıfttık bosansak da dost arkadas kalmayı becerdık desenız de olanak dısı bırsey

bence .bu durum da zaten medya onundekı ınsanlar da meshurdur .kımse boyle bırseyı kabul etmez degıl mı ! ee tabı cocuk yoksa

sonucda bosanma kararı almıs bır cıftsınız sız de .ve sımdı sız ondan sızı anlamasını beklemenız ayrılsak da ne olur olursa olsun

her sartta yanınız da olmanızı beklemenız cok gereksız .bu medenıyetı gosterecek adam olsa zaten ,kutur farkı fıkır anlasmazlıgından

bosanmazdınız degıl mı ! bence gereksız yere ıcerlıyıp dert edıyorsunuz kendınıze .

Son düzenleme:
sanırım o ayrılmayı koymuş kafasına. ayrılık aşamasında insanın yanlışmı doğrumu yaptığını anlayabilceği durum ayrı yaşamaktır. siz onu yaptığınız halde hala kararı dönmek olmamış demekki bunu doğru bulmuş. eğer sevseydi veya isteseydi sizin gibi oda bir adım atardı

Arkadaş, iki insan severek,ağlayarak üstelik hiçbir engel olmadan ayrılır mı? oluyormus demek ki ya da bu sadece arkasına sığınılan sözler ve duygularmış saygılarrr

ayrılma bu sebebtense yanlış onun alilesinin kapali sizin acık olmasi annenizi aramamsi bi neden değil bence bagzı ınsanlar fazla gorusmeyi sevmezler telefonla konusmaktan hoslanmazlar eşinizi guzel karsılamaniz tabıki guzel birşey sizin konusmaya ihityacınız var evde ondan baska kişi yok cunku ama eşiniz aksama kadar kır tanesiile konusuyo beyni doluyo aslında biz bunu bende dahıl sorun ediyoruz istiyoruzki bizlede konussunlar ama hal kalmiyo konusacak birilerine birşeyler anlatmak cok zordur.gezmeye gotururmu diye beklemişsiniz gitmemişsinz gidememişsiniz desek daha iii olur bugun gidilmez yarın gidilir buda sorun değil

size birde şoyle anltayım evleneli 2 sene olcak bizim eşimin ailesi öyle telefonda konusan bi alie değil aramazlar arasa bıle kayınvalidem hep gunduz eşimi arar aksam aramayı dusunmez sorun ediyormuyum hayır ama içten içe uzuluyorum bunu eşime soyledim birşey demedi aileme gelince onalrida hiç aramazlar benim ailem arar hep o aramaasa sen arıycaksin bunu ona hissettirecksin ben aramıyorum o arıyo desinler. eşim eve gelir kafasi dolmus tek kelime etmz sorularima cvp vermez uzulurum htta tabı dısarda surekli bayanlarla konusmaktan bana vakıt kalmiyo derim dalga gecerim yanına giderim konusmasa bile sarılır yatarım yanına.bende derim hadi gezmeye gotur diye hayır der goturmez araba oldugu halde gidemiyız yanı ii diyorum baska zamn diyorum biz de aileck gezmeyi severiz ama evlenince karsındaki sevmiyosa olmuyo istanbuldayım 2 senedir tek komsum bile yok konusmama izin vermiyo annem uzakta kayınvalidemgil uzakta kimsem yok eşim aramasa olsem kımsenin haberi olmaz yani diyecegim bu nedenlerden bitmesi yanlış sevdiğinizi soyluyorsunuz eşiizde sizi sizin derdinizi paylasacgnız kafanızı dagıtacagnız biri varken onun oda yok uzgundur umarim hersey duzelir hakkınızda hayırlısı olsun

bitmiş işi canlandırmaya çalışıyosun sanırım ama artık bitmiş bitmiştir

emin ol 1 yııla varmadan bu çektiğin acııların hiçbirini hatırlamazsın

bir rüyaydı geldi geçti

eşiniz boşanma davasından önce bitirmiş zaten herşeyi.siz son şans demişsiniz o istememiş belki de böylesi daha hayırlıdır.kimse istemez yuvası bozulsun ama olmayınca olmuyor.bundan sonra önünüze bakın.yolunuz bahtınız açık olsun inşALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…