çok sevdiğim eşim ve ayrılma kararımız ve yaşadığım yıkım...

Bu durumun tek nedeni ;

ayrılma kararı aldığınız halde, siz dayanamayıp geri adım attınız ya işte budur nedeni, ötesi yok.

İnsanoğlu, sevgiyi beş para etmez bu boş duygular yüzünden heba ediyor.

Pişman olur elbet.. İnşaallah yolunuz hayırla açık olur.

Boşanmanında bi adabı olmalı arkadaşım ya o raddeye gelmiceksin yada gururlu bi şekilde bitirceksin inat olsun diye iyi bitsin deyip mahkeme kapısına kadar giderek sözde gözdağı veriyosunuz sonra vay ben nettim diye acillik olup ayrılacağınız adamın aramasını bekliyosunuz... Neden arasınki artık bi nevi iki yabancısınız sen oyun gibi gördün heralde ama o baya bi ciddiye almış ve seni silmiş sanırım. Sende bundan sonraki hayatına onsuz devam edeceğini kabullen derim hayırlısı olsun...

E ama bitmiş evliliğiniz; öyle ya da böyle, severek yada sevmeyerek bitmiş.

Siz artık karı koca değilsiniz; adamın zırt pırt yanında olmasını beklemek doğru değil.

Eğer boşanma teklifi senden geldiyse kusura bakma bu iş çocuk oyuncağı değil; tekrar deneyelim falan.... AYrılalım diye blöf yapmış olabilirsin işin buralara geleceğini düşünmeden bilemiyorum.

Hem boşanalım, hem de her istediğimde elimin altında olsun, peşimden koşsun; çocukça şeyler bunlar. Egonun istekleri.

Yok eğer eski kocan istediyse boşanmayı; e o zaman zaten adam senden vazgeçmiş niye ikide bir senin yanına koşsun?

Lütfen gerçekçi ol, hayatına başka bir yön vermeye bak, bu bunalımla da sakın hemen başka birinin kollarına bırakma kendini; üzülürsün.

bence severek ayrılmak diye bişey olamaz sen sevebilirsin ama belli ki eşin sevmiyormuş..sana tekrar umut vermemek için de aramıyordur çok normal bir durum

severek ayrıldığınızı düşünüyorsanız,sonra da tekrar deneyelim mi''diyorsanız;bu durum ayrılma kararınızın pek ciddi olmadığını gösteriyor.. ama onun ciddiymiş..Bayanların ayrılık lafları herzaman ciddi olmaz ama erkeklerin olur..Zaman zaman bunu dile getirdiyseniz o ciddi anlamıştır..

Son düzenleme:
Canım çok ayrıntılı yazamayacağım ama evlendikten sonra tabiki daha iyi görüyorsun bazı şeyleri,gerçekten bunu anlamak o kadar zor değil..Evlendikten sonra bu tür şeyler söyleyenlere şaşırma...İnsanlar 8 sene çıkıyor,onca zaman yıpranma payı olduğu halde,adam saygısızlık etmeyebiliyor,aynı evin içine girince,araya saygı için koyduğun mesafeler de azalıyor ve bakıyorsun adam işine gelmeyince küfrediyor..Flört ederken mesela özür diliyor,ama evlendikten sonra nasıl olsa gitmez diye istediği hakareti ediyor..İnşallah senin başına gelmez tabi,bence korkma,karşı taraftaki insanla alakalı,azıcık kendisine saygısı varsa zaten yapmaz bu hareketleri..
Canım bir de bazı şeyleri yaşayınca anlıyorsun,adam sana gayet saygılı,ama atıyorum ailesinde tasvip etmediğin hareketler görüyorsun,diyorsun ki ailesiyle 40 yılda bir görüşecem ,eşim öyle olmadıktan sonra sorun değil diyorsun..Ama o daha önce ortaya çıkmayan hareketler maaalesef aileden alınmış oluyor ister istemez,adam babadan öyle görmüş o durumda nasıl davranacağını bilemiyor...evlenmeden önce ne yaşayacağını,hangi durumlara nasıl tepki vereceğini bu kadar emin bilemeyebiliyorsun maalasef..

çok zor canım anlayabiliyorum seni
ALLAH hakkınızda hayırlısı neyse onu versin umarım hatasını anlar

okurken gözlerim doldu, canım benim en ihtiyacın oldugu anda yanında olmamıs onun için hasta olmaya bile değmezmiş, aslında varya su hayatta güzel canımızı kimse için sıkmaya değmez, umarım cocugunuz yoktur... herseye en bastan baslarsınız yeni bir sayfa acarsınız ...

seviyosam seviyorumdur. anlaşamasamda seviyorumdur.sadece iyi anlaştıkları için birbirini çok sevende var. ya arkadaşım kültür farklılığı yüzünden ayrılınırmı. bir dünya eğitimli kadın kro cahil adamlarla evli neden çok sevdiğinden.yani saçma bi ayrılma sebebi olmuş.yuva yıkmak bu kadar kolaymı.

bak guzel hem cınsım sana sunu yureklılıkle yazıyorum senı bırakan ıstemeyn bırı ıcın asla ama asla kafanı takma yolunuz cız ve asla gerı bakma bu dedıklerımı yaparsan asla mutusuz olmassızn buna emın ol. senı sevene kucak aç sen senı hak etmıyorsa sende asla takma kafana dunya boyle buna ınan erkek çok senın kendıne guvenın onemlı gez dolaş para harca derken bır bakmışsın adamın bırıne kaptırmışsın gonlunu veya gununu gun et ama gerıye donme asla

Canım olmuyor ve göz yaşları içinde medeni bir şekilde ayrılmışsınız, ama bence siz hala sevdiğiniz için onun bir anda silip atabilmesine şaşırmışsınız, bu şaşkınlıktan kaynaklandığını tahmin ettiğim bir sıkıntı dönemine girmişsiniz.

hani beni çok seviyordu? Bana bunu yaptı şunu yaptı diye kendinizi üzmeyin

Kendinize yok yere zarar vermeyin ve siz eğer bir erkeğe çok fazla yüz verirseniz o zaman elbette İYİCE BURNU HAVAYA KALKACAKTIR.

Ama siz eğer hastanelik olmasaydınız ( yanlış anlamayın sizi anlıyorum elbetteki kolay bir durum değildir) bu sefer o sizin peşinizden koşacaktı. O üzülecekti...

Bu Klasik bir sonuçtur, ben böyle olan o kadar çok hikaye biliyorum kiiiii , artık kadınlara tek tavsiyem siz cesur ve gururlu oldukça siz değil erkekler acı çekecektir. Çekmiyorsa da zaten zerre sevmemiştir, onun için üzülmeye de "değmez"dir. Söylemesi kolay gibi duyulabilir, aslında uygulaması da en az söylemesi kadar kolay olabilmektedir, bir kaç kez üst üste tecrübe edindikten sonra..

düşüncelerimin tercumanı olmuşsun canım.
konu sahibi arkadaş bu çocuk oyuncağı değil.neyseee...........

adama boşanalım de hadi boşanalım, yok olmadı vazgeçtim hadi tekrar deneyelim ..

kabul etseydı bişey olmayacaktı reddedilince kör göz badem göz olmuş...

reddedilmek bu kadar ağır gelen birşey mı bu kadar seviyordun madem neden ayrılma aşamasına kadar gittiniz?

yarı yoldan dönseydiniz...bir dilekçeye bakardı..

adam da oyuncak mı gel de gelsin git de gitsin..

çocuk yok birşey yok neden senınle görüşmek istesin ki?

adamı elinin altında tut kı için rahat olsun..

ben bunu gördüm sizde maalesef...

keske....

bu sozu hayatindan cikar. keske ayrilalim demese idim keske mahkemeye gitmese idim v.s

olan olmus artik sen istedigin halde donus gerceklesmiyor psikolojik destek cok onemli kendini yenilemeye calis soylemesi yazmasi kolay geliyor tabii yasamak ile kiyaslayinca

ama inan ki bir gun gelecek ve tamamen unutmasanda bakacaksin ki seni acitmiyor o insani tanimis evlenmis ve ayrilmis olmak

hatta belki de tekrar bir baskasini sevdiginde hayatinda hic bu kadar asik olmadigini hic bu kadar mutlu olmadigini dusuneceksin

senin anne olmana vesile olacak bir adam girecek hayatina ve sen cok mutlu olacaksin :)) bunlari dusunmeye calis lutfen

ne olur kendine olan inancini yitirme lutfen guclu ol arama sorma ve dusunme :))

Allah yardımcın olsun bol bol dua et namaz kıl.O zaman zaten sarsılsanda düşmezsin. Ve hayırlısını iste..

Çok güzel anlatmışsın

sizi anlamaya çalışıyorum ama; boşanma kararı alacak kadar kararlı veya cesaretliyseniz , neden bu ne romantizm ne duygusallık.siz eşinizle oturup boşanma kararı alıyorsunuz sonra da 'bir daha deneyelime' olumlu yanıt vermedi diye üzülüyorsunuz.siz evliliği ciddiye almadınız galiba ama bilin ki evlilik ciddi bir karardır tıpkı boşanma gibi.o yüzden, 'eşim beni hiç sevmemiş mi?' diye düşünmek yerine evliliğim için gerekli çabayı gösterdim mi? düşünün bence...olur da birgün tekrar evlenirseniz sonuç biraz farklı olsun sizin açınızdan...

Son düzenleme:

arkadaşım sn güzelokumadın sanırsam biz daha boşanmadık boşanma celbim bile gelmedi ayrılma kararını ikimiz verdik tek bn değil insanlar bazı şeylerin farkına geçde vararbilir sn evlimisin bilmiyorum ama bnm kimseyi oyuncak etmek gibi bir çabamda yok bu durumun içinde olmadan böyle gaddarca konuşmak size kolay ...kolay gelsin size hayatta diorum

senin için iyisi budur umarım. ama unutmak kolay değil yaşanmışlıklar var alışkanlıklar var hatta. ama dünya öyle karmaşık ki gün gelir silinir gider silecek bişeyler, hatta belki biri çıkar. keşke hiç olmasa ayrılıklar ama oluyor bazen herkesin sebebi kendine özel kendine mantıklıdır yoksa böyle zor bir karar nasıl verilir? hala mantığın bitmesi gerekiyor diyorsa Allah sabır versin umarım kolay atlatırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…