- 21 Haziran 2018
- 121
- 27
- 98
- Konu Sahibi Chamomilla123
-
Gurursuz ben mi oluyorumGurur keşke çarşı pazarda satılsa da herkes nasiplense
size yaptığı kötülükleri düşününSelamlar, birini çok sevdim çok değer verdim onun için her şeyi yaptım ama o bana hiçbir zaman net olmadı bi gel bi git dedi resmen... ne yaptıysam ondan vazgeçemiyorum. Sonunda da eski kız arkadaşıyla benim aramda kaldığını söyledi ona karşı vicdan azabı yaşıyormuş... benden de vazgeçmiyor tamamen. Unutmak onu geride bırakmak istiyorum ama yapamıyorum lütfen yardımcı olun akıl verin bana çok mutsuzum
Ne kadar acımasız oluyorsunuz demesi çok kolay tabi bana ne yaşattığını bilmeden konuşuyorsunuz. Bir anda vazgeçmek kolay mı sanıyorsunuz siz? Bende görüyorum ama söz geçiremedim kendime şuan zaten konuşmuyorum sizlerden destek alayım diye yazım pişman ettiniz
Teşekkürlersize yaptığı kötülükleri düşünün
knedinizi ondan soğutmanın yolunu elbet bulursunuz kötü huylarına odaklanın derim
Ne kadar acımasız oluyorsunuz demesi çok kolay tabi bana ne yaşattığını bilmeden konuşuyorsunuz. Bir anda vazgeçmek kolay mı sanıyorsunuz siz? Bende görüyorum ama söz geçiremedim kendime şuan zaten konuşmuyorum sizlerden destek alayım diye yazım pişman ettiniz
Çok sağ olunKaç yaşındasın bilmiyorum ama sana abla öğüdü olsun benden
Şimdiki aklım olsa beni ufacık inciten birine anında yol verirdim.
Şimdi geriye baktığımda yıllarım boşa geçmiş üzülerek kendimi yıpratarak geçmiş diyorum.
Öyle bi dank etti ki kafama, dedim 1 gün bile durmcam ve durmadım da yoluma baktım.
Evet pişmeseydim darbe almasaydım kendimi bulamayacaktım ama burda insanlar seni uyarıyorsa hatta kızıyorsa bu senin iyiliğin içindir.
Senin derdini umursamayan zaten banane der geçer.
Senin böyle yorumlarla silkelenip kendine gelmen lazım.
Günlerin ayların yılların boşuna gitmesin diye uyarıyoruz seni.
Sana prensesler gibi davransa bile, kalbine 2 koltuk koymuş kişiyi şutla gitsin. Allah hayırlısıyla karşılaştırsın. Üzülme geçecek.
benden sana akıl asla ve asla onunla aynı yolda yürüme o hataya sakın düşme bende öyledim biz evlendik ve hayatım en büyük pişmalığını yaşattı bana şu 7 ayın içindeSelamlar, birini çok sevdim çok değer verdim onun için her şeyi yaptım ama o bana hiçbir zaman net olmadı bi gel bi git dedi resmen... ne yaptıysam ondan vazgeçemiyorum. Sonunda da eski kız arkadaşıyla benim aramda kaldığını söyledi ona karşı vicdan azabı yaşıyormuş... benden de vazgeçmiyor tamamen. Unutmak onu geride bırakmak istiyorum ama yapamıyorum lütfen yardımcı olun akıl verin bana çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?