- 21 Haziran 2018
- 121
- 27
- 98
- Konu Sahibi Chamomilla123
-
Teşekkür ederimseni anlıyorum canım seni üzen aslında onun karaktersizliği değil sen verdiğin emeklere yaptığın fedakarlıklara üzülüyorsun. zaten insanoğlu en çok kendini üzeni sever demek ki zor olan kıymetli oluyor. sen bu ilişkide üzerine düşeni yaptıysan ve vicdanın rahatsa kendini üzme inan değmiyor. hayat kısa üzülmek için hele de değmeyecek biri için üzülmek. bunca zamandır onun için yaptığın tüm fedakarlıkları da sadakan olarak say ve yoluna devam et. sen değil senin kıymetini anlamayan seni kaybeden üzülsün. bir düşün ben böyle bir insanamı layığım diye ve kendi değerini kendin belirle yolun açık olsun.
Ben merak ediyorum neden kendine bu kadar eziyet ediyosun ? Yahu bende mi bir anormallik var anlamadım ki ..bekar olsam ortalığın anasını aglatirdimNe kadar acımasız oluyorsunuz demesi çok kolay tabi bana ne yaşattığını bilmeden konuşuyorsunuz. Bir anda vazgeçmek kolay mı sanıyorsunuz siz? Bende görüyorum ama söz geçiremedim kendime şuan zaten konuşmuyorum sizlerden destek alayım diye yazım pişman ettiniz
Gurursuz ben mi oluyorum
canim yaşanmiş olan da var ama unutuldu gitmiş ....Böyle yapıcı yorumlar yapılacağına bi öğrenmişler gurursuz da gurursuz. Sanki kimse bu durumları yaşamadı. Tavsiyeniz için teşekkürler
S... git dersen peşinden koşar ağlayıp sızlama net ol erkekler böyle seviyorSelamlar, birini çok sevdim çok değer verdim onun için her şeyi yaptım ama o bana hiçbir zaman net olmadı bi gel bi git dedi resmen... ne yaptıysam ondan vazgeçemiyorum. Sonunda da eski kız arkadaşıyla benim aramda kaldığını söyledi ona karşı vicdan azabı yaşıyormuş... benden de vazgeçmiyor tamamen. Unutmak onu geride bırakmak istiyorum ama yapamıyorum lütfen yardımcı olun akıl verin bana çok mutsuzum
Hala anlayamıyorum kaçan kovalanır taktiğini insan sevdiğinden neden kaçsın :/ neden kaçtıkça kıymete binsinS... git dersen peşinden koşar ağlayıp sızlama net ol erkekler böyle seviyor
Buraya bile yapıştınız, kimbilir adamı ne kadar darlıyorsunuzdur. Değmediğini kısa zamanda anlamanız dileğiyle...Gurursuz ben mi oluyorum
Basit cümlelerinize dikkat edin derim, sen beni ne kadar tanıyorsun da darlıyorsun fln diye kırıcı konuşabiliyorsun.Buraya bile yapıştınız, kimbilir adamı ne kadar darlıyorsunuzdur. Değmediğini kısa zamanda anlamanız dileğiyle...
Buradan bakınca öyle görünüyor. Acı gerçekler...Basit cümlelerinize dikkat edin derim, sen beni ne kadar tanıyorsun da darlıyorsun fln diye kırıcı konuşabiliyorsun.
Doğru düzgün yorumlar yapmak yerine insanları böyle kırmaya devam edin size yakışmışBuradan bakınca öyle görünüyor. Acı gerçekler...
Denedim ve gerçekten işe yaradıHala anlayamıyorum kaçan kovalanır taktiğini insan sevdiğinden neden kaçsın :/ neden kaçtıkça kıymete binsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?