sanırım haklısınız en çokta bu canımı yakıyor ben nasıl inandım nasıl sevdim onu bu kadar anlamıyorum allah'ından bulsun ne diyeyim beni arardı 5 saat boyunca telefonda sohbet ederdik arkadaşlarından bile kıskanır beni hepsi yalanmış sadece dediğiniz gibi kullanmak içinmis megerO sizi değl bedeninizi sevmiş, çok özür dilerim ama ne yazıkki amaç bu.
tutturdunuz fake gidiyorsunuz değilim diyorum daha ne yapmam lazım nasıl ikna edebilirim sizi kadınım sapına kadar dibine kadar kadınım hatta ben bu şerefsizden çocuk aldırdım 5 haftalıkiçim yanıyor benim ciğerim yanıyor anlıyor musunuzhala çözüm arıyorsun ya, adam kullanmış seni neyin çözümünü arıyorsun hala, bu kadar iradesiz bir bayan olacağını sanmıyorum o yüzden fake olabilirsin yani
Taktin
tutturdunuz fake gidiyorsunuz değilim diyorum daha ne yapmam lazım nasıl ikna edebilirim sizi kadınım sapına kadar dibine kadar kadınım hatta ben bu şerefsizden çocuk aldırdım 5 haftalıkiçim yanıyor benim ciğerim yanıyor anlıyor musunuz
merhaba arkadaşlar;arkadaşlar benim başımdan bir evlilik geçti çok kötü bir evlilikti.ayrılıktan sonra bir daha asla kimseyi sevemem diye düşünürken uzun bir süre sonra biriyle tanıştım ona deliler gibi aşık oldum evlendigim adamdan daha çok sevdim canımı verecek kadar onunla birlikte oldum hayatında birlikte oldugum 2.erkekti bana sen benimsin ben seninim derdi hep ara ara terkederdi sonra yine kendi barisirdi en son yine terketti ve duydumki kiz istemeye gidecekmis aradim neden dedim bagirdi cagirsi evlenecem sende evlendin cirkeflik yapma dedi ki ben cok pasif biriyim ve daha bisuru laf etti ancak kizin ailesine bu adam yaramaz kizi vermeyin demisler olmamis isi bi gun aradim hesap sormak icin sadece hemen geldi bana bunalimdayim olmamasina cok sevindim dedi ve ikna etti beni yine beraber olduk o gun ve yine yok ortalikta cok sevdim arkadaslar cok ol dese olecek kadar cok ama o hic sevmemis beni kiskanmalari sahiplenmeleri yalanmis hep saatlerce telde konusmalarimiz hep yalanmis peki nasil erkekler bu kadar duygusuz olabiliyor beni hicmi sevmedi bayanlar bi akil verin ne yapayim ben arasa yine giderim yapmamam gerek beni sevsin diye naapmaliyim yalvaririm bi yol gosterin
Zorladi demedim asla kandirdi seviyormus gibi yapti 1 yil boyunca sonra cekti gitti ustelik kiz bulmuslar evlenecekti ama olmadiAdam zorla birlikte olmamış ki istemişsiniz sana da normal demekki şimdi bu niye sorun yada öne çıkıyor anlamam. adamın niyeti belli yatak yol ver gitsin
Zo
Zorladi demedim asla kandirdi seviyormus gibi yapti 1 yil boyunca sonra cekti gitti ustelik kiz bulmuslar evlenecekti ama olmadi
Taktin
tutturdunuz fake gidiyorsunuz değilim diyorum daha ne yapmam lazım nasıl ikna edebilirim sizi kadınım sapına kadar dibine kadar kadınım hatta ben bu şerefsizden çocuk aldırdım 5 haftalıkiçim yanıyor benim ciğerim yanıyor anlıyor musunuz
Sen erkeksin bence ve eminim bu cumleleri bi kadin kuramaz tipki onun gibi gamsizsin sendeErkeksin o kesinde.
Sen kadin oldugunu soyluyosun.
Hikayedeki kadin erkek, erkekte kadin oluyorsa.
Abovv, bu kadin seni nasil parmaginda oynatmis aga.
Zorlami al al dedi?
Karsi koyamadinmi?
Sen erkeksin bence ve eminim bu cumleleri bi kadin kuramaz tipki onun gibi gamsizsin sende
Sen erkeksin bence ve eminim bu cumleleri bi kadin kuramaz tipki onun gibi gamsizsin sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?