cok sevdim oda beni sevdi sandim yanildim galiba

O zamn bu yine arar beni umitlenmemeliyim off peki bu kalbimdeki aci nasil gececek

hala çözüm arıyorsun ya, adam kullanmış seni neyin çözümünü arıyorsun hala, bu kadar iradesiz bir bayan olacağını sanmıyorum o yüzden fake olabilirsin yani

O sizi değl bedeninizi sevmiş, çok özür dilerim ama ne yazıkki amaç bu.
sanırım haklısınız en çokta bu canımı yakıyor ben nasıl inandım nasıl sevdim onu bu kadar anlamıyorum allah'ından bulsun ne diyeyim beni arardı 5 saat boyunca telefonda sohbet ederdik arkadaşlarından bile kıskanır beni hepsi yalanmış sadece dediğiniz gibi kullanmak içinmis meger

Taktin
hala çözüm arıyorsun ya, adam kullanmış seni neyin çözümünü arıyorsun hala, bu kadar iradesiz bir bayan olacağını sanmıyorum o yüzden fake olabilirsin yani
tutturdunuz fake gidiyorsunuz değilim diyorum daha ne yapmam lazım nasıl ikna edebilirim sizi kadınım sapına kadar dibine kadar kadınım hatta ben bu şerefsizden çocuk aldırdım 5 haftalıkiçim yanıyor benim ciğerim yanıyor anlıyor musunuz

insan her gün kandırılmiyr biri tarafından benim başıma ilk kez böyle bir şey geldi ne yapacağımı nasıl davranacağımı ne söyleyeceğimi bilmiyorum hala bir ümit gerizekalının gelmesini bekliyorum pisman olur sevdigini anlar ozler diyorum daha ve biliyorum saglikli dusuneniyorum ben boyle degildim

bakın eğer gerçekseniz yanlış işlere girmişsiniz, hem kendi değerinizi düşürmüşsünüz hemde günaha girmişsiniz, burada herkes size yanlış olduğunu adamın sizi kullandığını söylüyor, bunu sizde farketmişsiniz, bu saatten sonra tekrar barışırsınız gibi geliyor bana, yani zayıfsınız sanki bu konuda, o yüzden eğer değişecekseniz gerçekten millet yorum yapsın, ama adam geldiğinde siz affedersiniz gibi geliyor bana, ağır olucak ama biraz gururunuz olsun kendinizi ayaklar altına almayın bence, değerlerinizin olması lazım ve o değerlere sahip çıkmanız lazım, karşıdaki adam kendince kullanmış ama kendini de belli etmiş, bu zamana kadar siz haklısınız inanmışsınız diyelim ama bu zamandan sonra her şeyin sorumlusu sizsiniz, biraz sahip çıkın kendinize zayıf olmayın, Allah hakkınızda hayırlısını versin kimseyi de doğru yoldan ayırmasın ne diyim

Aminnn bi kiz arkadasimin basina aynisi geldi ayrildilar oglan birakti bunu 8 ay ne aradi ne sordu 8 ay sonra birgun ozledim yazdi ama arkadasik sogumustu ondan oglan delirdi ortaligi ayaga kaldirdi ilk sevmedm kullannakti amacim ama anladimki senden baskasini sevemm dedi 25 haziranda dugunleri var ben o yuzden umutluyum su donemde teselli ediyorum kendimi yoksa girdigim gunahlardan utaniyorum olumu bile gecirdim aklimdan cwhennemde yanicam burda daha fazla cekmiyim diye dayanamiyorum kullanilmis olmak ne hayaller kurrken neyle karsilasmak mahvetti beni

Adam zorla birlikte olmamış ki istemişsiniz sana da normal demekki şimdi bu niye sorun yada öne çıkıyor anlamam. adamın niyeti belli yatak yol ver gitsin

ya lütfen biraz akıllı olun artık ya. bu ne böyle köle misiniz siz gel diyince gelecek git diyince gideceksiniz? nerde kadınlık onurunuz nerde gururunuz? kusura bakmayın ama başınıza gelenleri hakediyorsunuz. resmen sizi seks için kullanıyor.bu kadar mı acizsiniz bunu bile bile çağırsa yine giderim diyorsunuz. yazık gerçekten!!!

Zo
Adam zorla birlikte olmamış ki istemişsiniz sana da normal demekki şimdi bu niye sorun yada öne çıkıyor anlamam. adamın niyeti belli yatak yol ver gitsin
Zorladi demedim asla kandirdi seviyormus gibi yapti 1 yil boyunca sonra cekti gitti ustelik kiz bulmuslar evlenecekti ama olmadi

Zo

Zorladi demedim asla kandirdi seviyormus gibi yapti 1 yil boyunca sonra cekti gitti ustelik kiz bulmuslar evlenecekti ama olmadi

Seviyor diye birlikte olmasaydın o zaman ona bu şansı sen verdin yaşadınız beraber kullanılmsk ne ya ? Başka bir şey de olabilirdi sıkıldım da diyebilirdi yada dayakçı manyak da çıkabilirdi cinsellik var diye kimse kimseye köle değil.

Sorumluluğunu alamayacaksanız bundan sonra yaşamayın ve bu erkek müsvettesine de kapıyı gösterin

evlenmiş boşanmış, neyin ne oldugunu bilen,
aktif de cinsel hayatı olan bir kadınsın bu tedbirsizlik niye?
kendi çocuguna kıyana elin oğlu kıymış çok mu?

Biz burda ne dersek diyelim hayat senin seçimlerindir.O adamdan bir gelecek bekleme ilk fırsatta ailesinin ya da kendinin bulduğu biriyle evlenir.Açıkcası ne köy olur ne kasaba boş hayallerle kendini daha fazla kullandırma evlenecek adam eğer senle evlenmek isteseydi basar nikahına alırdı. Evliliğe engel bir durumunuz mu var yok eee o zaman bu adam ne diye evlenecek başka birini arıyor.Gönlünü eğlendiriyor bedenini eğlendiriyor uzak dur ama genede kendin bilirsin.

Erkeksin o kesinde.
Sen kadin oldugunu soyluyosun.
Hikayedeki kadin erkek, erkekte kadin oluyorsa.
Abovv, bu kadin seni nasil parmaginda oynatmis aga.
Zorlami al al dedi?
Karsi koyamadinmi?

Erkeksin o kesinde.
Sen kadin oldugunu soyluyosun.
Hikayedeki kadin erkek, erkekte kadin oluyorsa.
Abovv, bu kadin seni nasil parmaginda oynatmis aga.
Zorlami al al dedi?
Karsi koyamadinmi?
Sen erkeksin bence ve eminim bu cumleleri bi kadin kuramaz tipki onun gibi gamsizsin sende

Sen erkeksin bence ve eminim bu cumleleri bi kadin kuramaz tipki onun gibi gamsizsin sende

Gamsız olan sizsiniz iki dakkaya olayları karıştırmayın. Pasif halinizden kurtulmaya bakın bundan sonra daha dikkatli ve aklı başında hareket edin. Gördüğünüz gibi insan tanıma konusunda eksiklikleriniz var, onları tamamlarsanız bir dahaki sefere doğru düzgün ilişkiniz/evliliğiniz olur.

BenCe sizi sevmesin. Sizde onu. Kullanıyor resmen sizi. Sizde aslında srvmiyorsunuz sadece ilgiyle ihtiyacınız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…