cok sevdim oda beni sevdi sandim yanildim galiba

Evli derken yani boşandığınızı. Bakire birine göre daha rahat sevişebileceğinizi düşünmüş olabilir.

yok artık ! Adam seni bırakıp gidiyor sende evlendin diyor. Adam evlenmeye gidiyor. Yüzsüz yüzsüz kızı vermediklerindede sana geri dönüyor. ve sen adamın seni kullandığını düşünmüyorsun. Nolur böyle adamlara prim vermeyin, aşk mış sevgiymiş bir yere kadar. Sana değer veren birini sev kendinden ödün verme hiçbirzaman. İleride harcanan yıpranan sen olursun. Çıkar o adamı hayatından. Adam bildiğin seni kullanıyor sevgi bunun neresinde...

Cok haklisiniz ben bile kendimden igreniyorum beni sadece cinsellik icin kullanan asla deger vermeyen pacavra gibi bi yere firlatan adami hala seviyorum bi yandan diyorum klamismi benim gibi sadik kadin gurur duyuyorum kendimle bi yandan kime kanmisim bu kadar diye tiksiniyorum offf delircem unutamiyorum olablari nasil sevdim nasil bu kadar takildim kaldim aklim almiyo

Sen adamı düşünecegine katili olduğun yavruyu ve Allah a verecegin hesabı düşün. Nasıl kıydın o meleğe ne kadar nefsi yaşıyorsun ki hâlâ seni seks aracı olarak kullanan ve sana değer vermeyen birini düşünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…