cok sevdim oda beni sevdi sandim yanildim galiba

ölümü aklından geçirmek en büyük hata

ADAMIN HABERİ VAR MI O ÇOCUKTAN? GÜNAHHHH

Adam seni yedekte tutuyo
Sende buna razı oluyorsun
Arasa hala giderim diyosun, o da bunu bilip kullanıyo

Selam bile verme diyeceğim de yapamazsın ki..

ADAMIN HABERİ VAR MI O ÇOCUKTAN? GÜNAHHHH
Var evet o dogur dedi ama evlenmm ama ona babalik yaparim dedi nasil yapabilirdimki zaten gunah isledim birde herkes duycak rezil olcam yapamadm dogurmak istemedim aldirdim gunlerce agladim af dilebdim Allahtan hala cigerim yaniyo birbucuk aylikti ama ruyalarima geliyo sanki 1yasinda emziriyorum onu beni emince gozleri kan doluyo ve kan akiyo gozlerinden uyaniyorum cirpinarak erkek cocugu birde ruyamdaki beni bu kadar yakti dilerim kendide yansin sevmiycektin ne diye seviyorum zaafimsin diye kullanirsin be adan

Evlenip boşandiktan sonra dahi başka birini sevebildiginizi gormussunuz ki sonuçta bosanmalar filan oldukça zorlu bir süreçtir. Insanlar nasıl utucam derken siz nasıl oluyorda biri gittiğinde hayatın bitmedigini yeniden sevilebildigini gördüğünüz halde kendinizi sanki başka erkek yokmuş gibi bu kadar küçük dusuruyorsunuz??? Ben bunu daha çok anlamadım açıkçası.

Ne derseniz haklisiniz birazda bile bile yaktim basimi kalbimle hareket ettim hep

Ask mantik isi degilki zaten anlayamiyoruz

Erkekler sevmez böyle bir dünya yok. Erkekler sadece tatmin olmak ister. Gelir boşalır gider. O yüzden ne yapacaksın kendini tutup, sabredeceksin. Oyunu kuralına göre oyna. Eğer o adamı istiyorsan reddedeceksin. Üstüne birde sevgili uydurursan seni elde etmek için savaşacak. Erkekler rekabet sever. Ama dozunu iyi ayarlayacaksın. Biri var teklif etti evleniyorum gibi şeyler karşı tarafı uyarır. Rekabet Olunca savaş başlar. O kadın benim olacak diyecek ve nokta. Tabi bu oyunlar hiç bitmez. Erkeği rehavete düşürmeyecesin ki aşkın taze kalsın.

Birincisi bir bayan sapina kadar bayanim ben demez. Sapina kadar kelimesini erkekler kullanir.
Eger bu konu fake degilse:
adamin isi gucu yokmus. 5 para etmeyen biri demisler. Senin de basindan bir evlilik gecmis. Daha dikkatli olman gerekirdi. Isi gucu bile olmayan aylak biri icin oldum bittim demeni anlamiyorum. Her yerden telefonundan engelle. Bitir gitsin. Unutursun merak etme. Yillar sonra nasil sevdiysen baska birini de seversin.

dua et Allahım beni hayırsız insanlardan uzaklaştır de sürekli doğru yolu buldur de sabah ezanında özellikle Allah sana yardım eder üzülme ahın da yerde kalmaz hiçbizaman mutlu olamaz ve her mutsuzluğunda sana attığı kazık aklına gelir zamanla uzaklaşıcaksınbak gör....

Ben beyler yazmisim dogal olarak kizlar beni erkek sandilar o yuzden sapina kadar yazdim bakin ben hataliyim farkindayim isi gucu evi arabasi var ben issiz gucsuz demedim karaktersiz inandirdi beni kendine kullandi ve firlatip atti tamm beninde hatam var ama neden ben cekiyorum ona kar kaldi adaletmi bu hem zina yaptim hem cocuk aldirdim ben kahroldum o kimbilir kimin canini yakmaya basladi simdiden Allah buyuktur ettigini bulmadan olmesin dilerim

Bak arkadaşım olan olmuş. Sen adalet peşinde koşucam diye hala bu adamla beraber olmayı mı düşünüyorsun da öldüm bittim seviyorum diyorsun. Bırak Allah aşkına. Artık kendine yeni bir yol çiz. Geçmişi bir kenara bırak. boşandığında nasıl kendine bir hayat kurmuşsun, yeniden de ayağa kalkarsın. Hata üstüne hata yapmışsın artık ders çıkar ve adamı hayatından sil at. Adam ne olduğunu baştan belli etmiş ama sen görememişsin. Zararın neresinden dönersen kardır. Henüz kaybettiğin de bir şey yok. Sen yine sensin. Bırak artık şu adamı, geçmişe dönüp bakma. Hayatına kaldığın yerden devam et. Onsuz da yaşayabilirsin.

Suan bu aci benim aklimi almis beynimi kalbimi kemiriyor sacmaliyorum

Seninki sevgi değil, bağımlılık. Bir de şu var nedense çoğu kadın onu seveni değil de kendisine acı çektireni düşünüp bağımlı hale geliyor. Bu senin sevgi sandığın sevgi değil, bağımlılık. istersen bundan kurtulabilirsin. Acı çekmeyi çok mu seviyorsun? Kendine gelmelisin artık.

Aci cekmeyi kim sevebilirki ben sadece bu hatanin tek ceza cekeni olmaktan sikayetciyim neden kandirana bisey olmuyo kandiran o kullanan o aci ceken ve tek suclanan benim

Artık buralara takılma. Bunu düşünme. olan olmuş. Tek ceza ceken benim, ona bir şey olmuyor deyip deyip aynı noktada sayıyırsun. İlahi adalet denilen bir şey var. kimse ettiğini çekmeden ölmeyecekmiş. Merak etme elbet yaşadıklarının bedelini er ya da geç çekecek ama sen bırak artık bunları düşünmeyi, hayatına bak. Bundan sonraki geri kalan hayatını mutlu bir şekilde yaşamaya bak. Yoksa bu böyle sürüp gider.

Çok özür dileyerek söylüyorum ama adam sizin evli olduğunuzu bildiği için kullanmış ve bırakmış.
Yarın öbür gün cinsel isteği uyanınca yine gelecek. Bu sefer saf olmayın bari.

Çok özür dileyerek söylüyorum ama adam sizin evli olduğunuzu bildiği için kullanmış ve bırakmış.
Yarın öbür gün cinsel isteği uyanınca yine gelecek. Bu sefer saf olmayın bari.
Evli degilim yanlis anlamissiniz evlenip ayrildigimi biliyordu ve dulum diye benle evlenemezmis biliyordu en basindan soyleseydi ben alismaz baglannaz hata yapmazdim Allah biliyor yapmazdim helede cocuk aldircam hayatta en cok istedigim sey anne olmak o sevincimide kursagimda birakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…