- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
Aminnn bi kiz arkadasimin basina aynisi geldi ayrildilar oglan birakti bunu 8 ay ne aradi ne sordu 8 ay sonra birgun ozledim yazdi ama arkadasik sogumustu ondan oglan delirdi ortaligi ayaga kaldirdi ilk sevmedm kullannakti amacim ama anladimki senden baskasini sevemm dedi 25 haziranda dugunleri var ben o yuzden umutluyum su donemde teselli ediyorum kendimi yoksa girdigim gunahlardan utaniyorum olumu bile gecirdim aklimdan cwhennemde yanicam burda daha fazla cekmiyim diye dayanamiyorum kullanilmis olmak ne hayaller kurrken neyle karsilasmak mahvetti beni
ADAMIN HABERİ VAR MI O ÇOCUKTAN? GÜNAHHHHTaktin
tutturdunuz fake gidiyorsunuz değilim diyorum daha ne yapmam lazım nasıl ikna edebilirim sizi kadınım sapına kadar dibine kadar kadınım hatta ben bu şerefsizden çocuk aldırdım 5 haftalıkiçim yanıyor benim ciğerim yanıyor anlıyor musunuz
Yaparim yapicamAdam seni yedekte tutuyo
Sende buna razı oluyorsun
Arasa hala giderim diyosun, o da bunu bilip kullanıyo
Selam bile verme diyeceğim de yapamazsın ki..
Var evet o dogur dedi ama evlenmm ama ona babalik yaparim dedi nasil yapabilirdimki zaten gunah isledim birde herkes duycak rezil olcam yapamadm dogurmak istemedim aldirdim gunlerce agladim af dilebdim Allahtan hala cigerim yaniyo birbucuk aylikti ama ruyalarima geliyo sanki 1yasinda emziriyorum onu beni emince gozleri kan doluyo ve kan akiyo gozlerinden uyaniyorum cirpinarak erkek cocugu birde ruyamdaki beni bu kadar yakti dilerim kendide yansin sevmiycektin ne diye seviyorum zaafimsin diye kullanirsin be adanADAMIN HABERİ VAR MI O ÇOCUKTAN? GÜNAHHHH
Ne derseniz haklisiniz birazda bile bile yaktim basimi kalbimle hareket ettim hepEvlenip boşandiktan sonra dahi başka birini sevebildiginizi gormussunuz ki sonuçta bosanmalar filan oldukça zorlu bir süreçtir. Insanlar nasıl utucam derken siz nasıl oluyorda biri gittiğinde hayatın bitmedigini yeniden sevilebildigini gördüğünüz halde kendinizi sanki başka erkek yokmuş gibi bu kadar küçük dusuruyorsunuz??? Ben bunu daha çok anlamadım açıkçası.
Ask mantik isi degilki zaten anlayamiyoruzEvlenip boşandiktan sonra dahi başka birini sevebildiginizi gormussunuz ki sonuçta bosanmalar filan oldukça zorlu bir süreçtir. Insanlar nasıl utucam derken siz nasıl oluyorda biri gittiğinde hayatın bitmedigini yeniden sevilebildigini gördüğünüz halde kendinizi sanki başka erkek yokmuş gibi bu kadar küçük dusuruyorsunuz??? Ben bunu daha çok anlamadım açıkçası.
Ben beyler yazmisim dogal olarak kizlar beni erkek sandilar o yuzden sapina kadar yazdim bakin ben hataliyim farkindayim isi gucu evi arabasi var ben issiz gucsuz demedim karaktersiz inandirdi beni kendine kullandi ve firlatip atti tamm beninde hatam var ama neden ben cekiyorum ona kar kaldi adaletmi bu hem zina yaptim hem cocuk aldirdim ben kahroldum o kimbilir kimin canini yakmaya basladi simdiden Allah buyuktur ettigini bulmadan olmesin dilerimBirincisi bir bayan sapina kadar bayanim ben demez. Sapina kadar kelimesini erkekler kullanir.
Eger bu konu fake degilse:
adamin isi gucu yokmus. 5 para etmeyen biri demisler. Senin de basindan bir evlilik gecmis. Daha dikkatli olman gerekirdi. Isi gucu bile olmayan aylak biri icin oldum bittim demeni anlamiyorum. Her yerden telefonundan engelle. Bitir gitsin. Unutursun merak etme. Yillar sonra nasil sevdiysen baska birini de seversin.
Beni yanıltYaparim yapicam
Bak arkadaşım olan olmuş. Sen adalet peşinde koşucam diye hala bu adamla beraber olmayı mı düşünüyorsun da öldüm bittim seviyorum diyorsun. Bırak Allah aşkına. Artık kendine yeni bir yol çiz. Geçmişi bir kenara bırak. boşandığında nasıl kendine bir hayat kurmuşsun, yeniden de ayağa kalkarsın. Hata üstüne hata yapmışsın artık ders çıkar ve adamı hayatından sil at. Adam ne olduğunu baştan belli etmiş ama sen görememişsin. Zararın neresinden dönersen kardır. Henüz kaybettiğin de bir şey yok. Sen yine sensin. Bırak artık şu adamı, geçmişe dönüp bakma. Hayatına kaldığın yerden devam et. Onsuz da yaşayabilirsin.Ben beyler yazmisim dogal olarak kizlar beni erkek sandilar o yuzden sapina kadar yazdim bakin ben hataliyim farkindayim isi gucu evi arabasi var ben issiz gucsuz demedim karaktersiz inandirdi beni kendine kullandi ve firlatip atti tamm beninde hatam var ama neden ben cekiyorum ona kar kaldi adaletmi bu hem zina yaptim hem cocuk aldirdim ben kahroldum o kimbilir kimin canini yakmaya basladi simdiden Allah buyuktur ettigini bulmadan olmesin dilerim
Suan bu aci benim aklimi almis beynimi kalbimi kemiriyor sacmaliyorumBak arkadaşım olan olmuş. Sen adalet peşinde koşucam diye hala bu adamla beraber olmayı mı düşünüyorsun da öldüm bittim seviyorum diyorsun. Bırak Allah aşkına. Artık kendine yeni bir yol çiz. Geçmişi bir kenara bırak. boşandığında nasıl kendine bir hayat kurmuşsun, yeniden de ayağa kalkarsın. Hata üstüne hata yapmışsın artık ders çıkar ve adamı hayatından sil at. Adam ne olduğunu baştan belli etmiş ama sen görememişsin. Zararın neresinden dönersen kardır. Henüz kaybettiğin de bir şey yok. Sen yine sensin. Bırak artık şu adamı, geçmişe dönüp bakma. Hayatına kaldığın yerden devam et. Onsuz da yaşayabilirsin.
Aci cekmeyi kim sevebilirki ben sadece bu hatanin tek ceza cekeni olmaktan sikayetciyim neden kandirana bisey olmuyo kandiran o kullanan o aci ceken ve tek suclanan benimSeninki sevgi değil, bağımlılık. Bir de şu var nedense çoğu kadın onu seveni değil de kendisine acı çektireni düşünüp bağımlı hale geliyor. Bu senin sevgi sandığın sevgi değil, bağımlılık. istersen bundan kurtulabilirsin. Acı çekmeyi çok mu seviyorsun? Kendine gelmelisin artık.
Evli degilim yanlis anlamissiniz evlenip ayrildigimi biliyordu ve dulum diye benle evlenemezmis biliyordu en basindan soyleseydi ben alismaz baglannaz hata yapmazdim Allah biliyor yapmazdim helede cocuk aldircam hayatta en cok istedigim sey anne olmak o sevincimide kursagimda biraktiÇok özür dileyerek söylüyorum ama adam sizin evli olduğunuzu bildiği için kullanmış ve bırakmış.
Yarın öbür gün cinsel isteği uyanınca yine gelecek. Bu sefer saf olmayın bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?