- 9 Ocak 2014
- 663
- 124
- 48
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Nefsine hakim olamıyorsan elindekileri kaybedersin..Eğer bugün affedersen ömür boyu bunun yükünü taşıyabilecek misin ? Aklından çıkmayacak her zaman aklına gelecek..Ve en önemlisi tekrar güvenebilecekmisin
esinizin tutumu ne bu arada? pismanlik ozur dileme vs gibi mi yoksa ne olacaksa olsun gibi mi?
ben hayatta herkese 2.bir sans verilmesi gerektigine inanirim ama o sansi da hak etmek lazim tabi
3 kere yarım saat işine inanma kadın senin geçen haftalarda nerelere gittiğini bile biliyordu affet yada etme sana kalmış ama kendini kandırma herşekilde görüşmüşler hem evli hem nişanlı iken ayrıca sizin sorununuz sadece aldatma değildi başka sorunlarınızda var
ailene çok kızdım böyle bir adama şans vermeni istiyorlar
Hayır güvenemem.
Güven diye birşey kalmadı bende.
Babana bile güvenme derler ya aynen öyleyim şu anda.
Aklımdan çıkmayacak, unutamayacağım.
Unutturacağına dair bin yeminler.....
baska problemleriniz var mi bilmiyorum.telefondan girdigim icin eski konulariniza da bakamiyorum ama yuva kolay kurulmuyor. insanlar hata yapabilir ama sonrasinda degise de bilir..sevginiz sayginiz yerindeyse etraflica bir daha dusunun derim benEşim şu anda ne istersen yaparım modunda.
20 gündür hergün ağlıyor nerdeyse.
Pişman zaten benden önce tövbe etmiş, karım ve doğacak çocuğum dışında kimsem olmayacak diye.
Büyük tövbeler etmiş.
Eşim ne desem yapıyor 3 yıldır istediğim olmasını istediğim koca oluverdi.
Çok iyi anlıyorum seni hissettiklerini..Sana söyleyebileceğim hiç birşey içini rahatlatmaz buna eminim ama bir dost arkadaş olarak yüreğindeki hissettiğin acıyı paylaşabilirim..Herşeyin düzeleceğine inan sakin bir kafayla düşün ne yapman gerektiğine karar ver.Verdiğin kararlar pişman etmesin seni.
Cok zor bir durum gerçekten allah yardimcin olsun ama biraz daha dusun derim en azından bi sans daha vermeyi dene olmazsa zaten bosanirsin sans vermistim dersin icinde kalmaz en azından. .
ee kızı öperken çekilen resimler var demiştin teldenmi öpmüş kızı
cocuk var miydi?
diyelim ki o gercekten cabaliyo duzeltmek icin, sen unutabilecek misin?
baska problemleriniz var mi bilmiyorum.telefondan girdigim icin eski konulariniza da bakamiyorum ama yuva kolay kurulmuyor. insanlar hata yapabilir ama sonrasinda degise de bilir..sevginiz sayginiz yerindeyse etraflica bir daha dusunun derim ben
valla ben onu bunu bilmem kimseyi kendinden çok sevmeyeceksin şu hayatta ailen dısında böyle serefsizleri seviyoruz olan bize oluyor oynayacaksın deger vermeyıp kullanacaksınkı akıllansın adiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?