Çok sevdim.

Arkadaşım lütfen yanlış anlamayın ama ben sizin ne yapmaya çalıştığınızı anlayamadım.

Her ne kadar "affedemem" deseniz de, yorumlarınızda sürekli ailenizin boşanmamanız yönündeki görüşlerini yazıyor, eşinizin sadece üç kez görüştüğünü, evliyken hiç görüşmediğini vs vurguluyorsunuz. Sanki burdan da evliliğinizi sürdürmeniz yönünde onay bekliyor gibisiniz. Kimse sizin kararınıza karışamaz ki. Evliliğinizi sürdürmek istiyorsanız arkasında durun, burada açıklama yapmak zorunda dahi değilsiniz.

Şahsi fikrimi sorarsanız ben evlendikten sonra görüşmediklerine inanmıyorum. Bunu boşanın diye söylemiyorum. Daha önceki konunuzda da belirttiğim gibi, kararınızı verirken bilinçli olmanız için söylüyorum. Yani gerçekçi olun, olanları azımsamayın ya da abartmayın. Kabul edecekseniz "bilerek" edin, kendinizi kandırarak değil.

3 yıldır beraberiz.
Ama ilk aldatışı yani yada benim bildiğim.
Yürüyemeyen kardeşinin, Kuranın üstüne, neyi getirsem yemin etti.
Ki çok hassastır normal zamanda yemin etmez.
Benim başıma çok şükür ki gelmedi böyle bişey ama en yakın örneği babamdı.
Bizim üstümüze ne yeminler etti anneme, değişicem dedi ama değişmedi, bırakamadı o yolu.
Ben senin yaşamın hakkında yorumda bulunamam,ister affet ister etme ama ben olsam kaldıramam, midem bulanır.

bugun bosansaniz sonrasinda cok pisman olacakmissiniz gibi algiliyorum yazdiklarinizdan. siz de bosanmak istemiyorsunuz ama yapilani da sindiremiyorsunuz.ben boyle anladim. o yuzden esinize bunu telafi edebilmesi icin sans tanimaniz gerektigini dusunuyorum. ha yapamazsa ve siz bunu asamazsaniz o zaman da ben elimden geleni yaptim ama olmadi der verirsiniz dilekcenizi bosanirsiniz. benim icin baska biriyle birlikte olunmasi evliligi bitirmek icin bir sebep degil, belki bu yuzden boyle konusuyorum ama,

Çok zor durum Allah yardımcınız olsun. Evliyken ya da nişanlıyken farketmez,siz onun hayatındaymışsınız. Sizden önce olsa neyse. Bundan sonra asla güveniniz yerine gelmez,isterse kuş tutsun ağzıyla. Ve şunu düşünün,siz bu kişiyi evladınızın babası mı yapacaksınız ilerde?

Cok uzuldum gercekten.. Ama ben de evlendikten sonra gorusmedigine inanmayanlardanim. Kadin uzun zamandir gorusulmeyen biri icin cok fazla sey bilmiyor mu sence de? Sen her ne kadar canin yansa da, her ne kadar unutamiyor olsan da kabullenmek, affetmek ve devam etmek istiyorsun, kurdugun her cumleden belli bu. Iyi dusun, omur boyu boyle supheli, boyle guvensiz yasanmaz. Umarim kendin icin en dogrusunu yaparsin.

Ben çok gururluymuşum böyle olduğumu bilmiyordum.
Affedemiyorum hazmedemiyorum ama malesef ki seviyorum elidme değil.
Nasıl böyle birşey yaptı inanamıyorum hala..

Evet benimde tam olarak hissettiklerim bunlar.

Ben evli degilim ama sizi anliyorum, bugunlerde ben de ayni hislri tasiyorum ve sindiremiyorum. Yani adam ne yaparsa yapsin ben boyle bir seyi sindirecek karakterde biri degilim, adamin yuzune ne zaman baksam aklima ayni sey gelir ve benim icin donusu olmaz.

Eveet yapılacak bir karakterde değil bu insan.
Yazık verdiğim emeklere ne diyim.
Allah ıslah etsin.
Çok zor bir durum rabbim düşmanımın başına vermesin inşallah.

UMarım canım.
Dilekçem hazır ağlaya ağlaya da olsa yazdım hazırladım.
Avukatlarla görüştüm.
Tek yapmam gereken onu vermek.
Ama nasıl yaparım bilmiyorum, ailemde arkamda değil.
Kimse beni anlamıyor.

UMarım canım.
Dilekçem hazır ağlaya ağlaya da olsa yazdım hazırladım.
Avukatlarla görüştüm.
Tek yapmam gereken onu vermek.
Ama nasıl yaparım bilmiyorum, ailemde arkamda değil.
Kimse beni anlamıyor.

Bak burada onlarca kadin arkanda canim.. Tabii ki bir yere kadar, biz kimiz sonucta, klavyeden kime ne kadar destek olabiliriz, dogru. Ama anneler babalar degisen kosullara, zamana ayak uydurabilmis degiller, dunyalari farkli, dusunceleri farkli, durumlara bakislari farkli.. Bosanma ya da evlilik konusunda da olumsuz secenekleri kabullenmeleri cok zor malesef, aldatma da olsa, siddet de olsa, baska sey de olsa. Cocugun var miydi su an hatirlayamadim, varsa cocuguna sarilir ondan guc alirsin. Yoksa farkli sekillerde ayakta kalirsin, ozgursun, seni tutacak hicbir sey olmaz. Ihtiyacin olan destek tamamen senin icinde, baskasina hic gerek yok aslinda. Bir meslek edin (varsa ayri tutuyorum, hatirlayamadim), yeni bir sayfa ac, gerisi gelir.. Ama bunu sadece ve sadece "gercekten istedigin ayriliksa" yap. Ayrilmak istiyorum ama kimse destek olmuyor diyorsan, yukarida yazdiklarim gecerli

onu diyoruz iste.. bence kafani topla once, yapilmasi gereken bu ise bile, sen hazir degilsin

Değilim evet.
Aldatılmaya da hazır değildim.
Çok ani oldu.
Herşeyini didik didik etsemde hiçbirşeyini yakalamdım bugüne kaadar tek bir şüpheli hareketi olmaz mı bir adamın?

Eveet yapılacak bir karakterde değil bu insan.
Yazık verdiğim emeklere ne diyim.
Allah ıslah etsin.
Çok zor bir durum rabbim düşmanımın başına vermesin inşallah.

Ben sana bir şey sormak istiyorum. Sana cennetten müjdeci gelse ve dese ki tamam bu adam bir daha seni aldatmayacak o zaman affeder misin? Bundan sonra aldatmayacak olması mı önemli yoksa bir kere aldatmış olması yeter mi?

canım biraz ayrı kalın...ama boşanmayın..
yada davayı aç ve mahkemeye kadar görüşme..
seni iyce bi özlesin..
burnu sürtülsün...
sonra ona son bi şans ver..
aklı başına gelir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…