- 19 Nisan 2014
- 4.565
- 13.506
- 498
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Benim başıma çok şükür ki gelmedi böyle bişey ama en yakın örneği babamdı.3 yıldır beraberiz.
Ama ilk aldatışı yani yada benim bildiğim.
Yürüyemeyen kardeşinin, Kuranın üstüne, neyi getirsem yemin etti.
Ki çok hassastır normal zamanda yemin etmez.
ne zamandir beraberdiniz? ah o yarim kalan hayaller, kirilan umutlar.. iciniz aciyacak ne yazikki, bolca dua edin
Ben olsam baska birinin bana tercih edilmesine dayanamazdim. Acidan daha kotusu gururumun kirilmasi olurdu, bir de sevilmedigimi kabullenmek.
bugun bosansaniz sonrasinda cok pisman olacakmissiniz gibi algiliyorum yazdiklarinizdan. siz de bosanmak istemiyorsunuz ama yapilani da sindiremiyorsunuz.ben boyle anladim. o yuzden esinize bunu telafi edebilmesi icin sans tanimaniz gerektigini dusunuyorum. ha yapamazsa ve siz bunu asamazsaniz o zaman da ben elimden geleni yaptim ama olmadi der verirsiniz dilekcenizi bosanirsiniz. benim icin baska biriyle birlikte olunmasi evliligi bitirmek icin bir sebep degil, belki bu yuzden boyle konusuyorum ama,
Evet benimde tam olarak hissettiklerim bunlar.
Çok zor durum Allah yardımcınız olsun. Evliyken ya da nişanlıyken farketmez,siz onun hayatındaymışsınız. Sizden önce olsa neyse. Bundan sonra asla güveniniz yerine gelmez,isterse kuş tutsun ağzıyla. Ve şunu düşünün,siz bu kişiyi evladınızın babası mı yapacaksınız ilerde?
Cok uzuldum gercekten.. Ama ben de evlendikten sonra gorusmedigine inanmayanlardanim. Kadin uzun zamandir gorusulmeyen biri icin cok fazla sey bilmiyor mu sence de? Sen her ne kadar canin yansa da, her ne kadar unutamiyor olsan da kabullenmek, affetmek ve devam etmek istiyorsun, kurdugun her cumleden belli bu. Iyi dusun, omur boyu boyle supheli, boyle guvensiz yasanmaz. Umarim kendin icin en dogrusunu yaparsin.
sen bosanmak, ayrilmak istemiyorsun, b durumda bu yapilmali diyerek dilekceni yazdin ama elin varmiyor sureci baslatmayaBen çok gururluymuşum böyle olduğumu bilmiyordum.
Affedemiyorum hazmedemiyorum ama malesef ki seviyorum elidme değil.
Nasıl böyle birşey yaptı inanamıyorum hala..
sen bosanmak, ayrilmak istemiyorsun, b durumda bu yapilmali diyerek dilekceni yazdin ama elin varmiyor sureci baslatmaya
onu diyoruz iste.. bence kafani topla once, yapilmasi gereken bu ise bile, sen hazir degilsinGururumla bereber yazdım dilekçeyi.
Ama o dilekçeyi verecek cesareti bulamıyorum kendimde.
O adımı atacak.
UMarım canım.
Dilekçem hazır ağlaya ağlaya da olsa yazdım hazırladım.
Avukatlarla görüştüm.
Tek yapmam gereken onu vermek.
Ama nasıl yaparım bilmiyorum, ailemde arkamda değil.
Kimse beni anlamıyor.
onu diyoruz iste.. bence kafani topla once, yapilmasi gereken bu ise bile, sen hazir degilsin
3 yıldır beraberiz.
Ama ilk aldatışı yani yada benim bildiğim.
Yürüyemeyen kardeşinin, Kuranın üstüne, neyi getirsem yemin etti.
Ki çok hassastır normal zamanda yemin etmez.
Eveet yapılacak bir karakterde değil bu insan.
Yazık verdiğim emeklere ne diyim.
Allah ıslah etsin.
Çok zor bir durum rabbim düşmanımın başına vermesin inşallah.
İnsanın çok sevdiği biri tarafından kandırılması ne kadar zormuş.
Onsuz nefes alamam derken onsuz olmak zorunda olmak.
Nişanlıyken başka biriyle zevkine yarımşar saatten 3 kere görüşmesi, evliyken (dün gelen kızın itirafıyla) tek bir defa bile görüşmemesi.
Sadece tanımadık bir numara olunca açan ve konuşan bir eş, tek yaptığı şey buymuş evliyken.
Herşey delilli kanıtlı ortada.
Onsuz nefes alaamam derdim, onsuz bir hayat düşünemem derdim.
Çok büyük darbe yedim. Çok seviyordum onu ve malesef hala çok seviyorum.
O benim ilk aşkımdı 3 yıldır başka birine dahi yan gözle bakmadım ben...
Boşanmak için dilekçem hazır tek yapmam götürüp adliyeye vermek, ama haftasonu aileler geldi tek bir şans yuvan hatrına diye ikna etme çabalarında.
Annem babam herkes perişan durumda.
Herkesin istediği tek şey tek bir şans.
Bu kadar kolay mı peki?
Herkes eşimi çok sever ailemde sessiz sakin iyi niyetli derler, ama telefonla da görüşmüş olsada evliyken nasıl kendime yedirebilirim..
Tüm ailemin dediği burnunu sürt istediğin herşeyi yaptır ama yuva kolay kurulmuyor, senin üzülmene zaten gönlümüz razı olmaz ama bir dene istediğin koca olsun bir şans ver bakalım nasıl olacak ondan sonra boşan, arkandayız...
Kaldıramıyorum.
Çok ağır oldu bana..
Ne kadar gururluymuşum meğerse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?