- 18 Ağustos 2014
- 1.293
- 864
- 158
- 32
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Bana göre dogruda yaşayan acisini çeken sensin sen daha farkli dusunuyo olabilirsin bu yuzden biraz kafani dinle rahatla iyi dusun umarım verecegin karar hayriniza olsun canimAmin canım amin...
Aileminde dediği o.
Bakalım nasıl değişecek bir gör bak dedi.
Ama kanıtları yok etme de dediler.
Bakarsın olmuyor bırakırsın ama hemen silip atma nişanlı sevgili değilsin evlisin dediler.
Yani ne desem bilemedim
Bence sen affedeceksin bu baskiya dayanamayip
Allah kararindan pisman etmesin insallah
Çocuk yok canım.
Midem almıyor zaten yaptığı iğrençliği..
Unuutturacam söz veriyorum dedi.
Bana göre dogruda yaşayan acisini çeken sensin sen daha farkli dusunuyo olabilirsin bu yuzden biraz kafani dinle rahatla iyi dusun umarım verecegin karar hayriniza olsun canim
Nişanlıyken görüşmüş, evliyken değil.
Zaten fotoğrafların altında tarihler çıkmış kırmızı şerit şeklinde.
Amin hayırlısı olsun.
Aldığım kararın arkasında duran yok.
arkadasim ben su an bosanma surecindeyim, cok cok zor ama icim rahat, cunku bu kacinci olaydi artik.. kendim verdim kararimi Allah in izniyle, umut gormedigim icin..
ama siz sanki bazi seyleri netlestirememissiniz icinizde ve bosanmayi cok istemiyo gibisiniz.. pisman olabilirsiniz Allah korusun.. davayi simdilik acmayin, dusunun tasinin ve ailenize konustugunuz kisilere herseyi tum sorunlari anlatip dokneyin.. fikirlerine guvendiginiz kisilerle istisare edin ve dogru karari vermek icin dua edin
Telefon kayıtları herşey elimde.
İnanılmaz kanıtlar edindim.
Yarımşar ssaati ondan inandım.
Kendimi en kötüsüne inandırmış durumdayım inan ki.
Hereşyin en kötüsüne inanıyorum, rüyalarıma giriyor kabuslar görüyorum 20 gündür.
Kimse arkamda durmuyor.
Kendi kendime yetemiyorum, dilekçeyi yazarken bile kaç kere ağladım bir ben bir de allah bilir.
Ama kararımı verdinm bir ömür bunla yaşayamam ben.
Kimseye güvenemeyeceğim, kimseyi sevemeyeceğim.
Farkeder mi nişanlıyken öpmüş evliyken öpmüş veya daha sevigliyken öpmüş. Mühim olan sen hayatındayken öpmüş.
Sans ver yada verme dıyemem ama unutulması ımkansızherseferınde aklına gelıcek allah snaa sabır versın
Kimse arkamda durmuyor.
Kendi kendime yetemiyorum, dilekçeyi yazarken bile kaç kere ağladım bir ben bir de allah bilir.
Ama kararımı verdinm bir ömür bunla yaşayamam ben.
Kimseye güvenemeyeceğim, kimseyi sevemeyeceğim.
Kararın kesinse hemen şimdi kalk git ve ver dilekçeni. Daha fazla beklettikçe daha fazla üzüleceksin. Annene de selamımı söyle bir çift lafım var ona.
insanin eli de dili de yuregi de varmiyor bitsin demeye.. ama sizi bu duruma getiren siz degilsiniz, bi kapris simariklik da degil yaptiginiz.. aileler genelde yuva yikilmasin diyerek oluruna bakmaya calisiyolar.. siz kendi istediginiz seye karar verin, yasayan bilen hisseden sizsiniz
ne zamandir beraberdiniz? ah o yarim kalan hayaller, kirilan umutlar.. iciniz aciyacak ne yazikki, bolca dua edinTek hissettiğim onca yılın hayalkırıklığı, pişmanlığı...
Ve sevdiğim için kendime ettiğim küüfürler..
Klasik bir laf gibi ama doğru, bugün telefonla konuşan yarın koynuna girer.
Affetsen dahi üzülürsün, bu tür karaktere sahip erkekler değişmez.
inanmak ve birlesmek istiyorsunuz3 yıldır beraberiz.
Ama ilk aldatışı yani yada benim bildiğim.
Yürüyemeyen kardeşinin, Kuranın üstüne, neyi getirsem yemin etti.
Ki çok hassastır normal zamanda yemin etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?