Çok sevdim.

Bana göre dogruda yaşayan acisini çeken sensin sen daha farkli dusunuyo olabilirsin bu yuzden biraz kafani dinle rahatla iyi dusun umarım verecegin karar hayriniza olsun canim

Çocuk yok canım.
Midem almıyor zaten yaptığı iğrençliği..
Unuutturacam söz veriyorum dedi.

arkadasim ben su an bosanma surecindeyim, cok cok zor ama icim rahat, cunku bu kacinci olaydi artik.. kendim verdim kararimi Allah in izniyle, umut gormedigim icin..
ama siz sanki bazi seyleri netlestirememissiniz icinizde ve bosanmayi cok istemiyo gibisiniz.. pisman olabilirsiniz Allah korusun.. davayi simdilik acmayin, dusunun tasinin ve ailenize konustugunuz kisilere herseyi tum sorunlari anlatip dokneyin.. fikirlerine guvendiginiz kisilerle istisare edin ve dogru karari vermek icin dua edin

Nişanlıyken görüşmüş, evliyken değil.
Zaten fotoğrafların altında tarihler çıkmış kırmızı şerit şeklinde.

Farkeder mi nişanlıyken öpmüş evliyken öpmüş veya daha sevigliyken öpmüş. Mühim olan sen hayatındayken öpmüş.

Amin hayırlısı olsun.
Aldığım kararın arkasında duran yok.

Koskocaman kadınsın. Kararlarının arkasında durması gereken tek kişi de sensin. Mesleğin var ayakların üzerinde de durursun. Sadece şunu düşün senin kızın olsa, canından can kattığın ona bu hayatı reva görür müydün?

Kimse arkamda durmuyor.
Kendi kendime yetemiyorum, dilekçeyi yazarken bile kaç kere ağladım bir ben bir de allah bilir.
Ama kararımı verdinm bir ömür bunla yaşayamam ben.
Kimseye güvenemeyeceğim, kimseyi sevemeyeceğim.

En fazla cep telefonu kayıtları elindedir. Sabit bir hattan, iş yerinden aramadığından nasıl emin olaiblirsin. Geçen hafta gittiğin yere kadar nasıl biliyordu kız?

Kararın kesinse hemen şimdi kalk git ve ver dilekçeni. Daha fazla beklettikçe daha fazla üzüleceksin. Annene de selamımı söyle bir çift lafım var ona.

insanin eli de dili de yuregi de varmiyor bitsin demeye.. ama sizi bu duruma getiren siz degilsiniz, bi kapris simariklik da degil yaptiginiz.. aileler genelde yuva yikilmasin diyerek oluruna bakmaya calisiyolar.. siz kendi istediginiz seye karar verin, yasayan bilen hisseden sizsiniz

Tek hissettiğim onca yılın hayalkırıklığı, pişmanlığı...
Ve sevdiğim için kendime ettiğim küüfürler..

Klasik bir laf gibi ama doğru, bugün telefonla konuşan yarın koynuna girer.
Affetsen dahi üzülürsün, bu tür karaktere sahip erkekler değişmez.

3 yıldır beraberiz.
Ama ilk aldatışı yani yada benim bildiğim.
Yürüyemeyen kardeşinin, Kuranın üstüne, neyi getirsem yemin etti.
Ki çok hassastır normal zamanda yemin etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…