- 27 Şubat 2012
- 16.972
- 28.700
- 798
Ewettty
:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewettty
Meraba ben 16 yaşindayim ben birine aşik oldum 2 sene sevdim uzaktan ama yuzume bile bakmiyo ayrica abimin arkadaşi ama bn cok seviyorum benimde en yakin arkadaşima cikma teklifi etti benim yanimda cok morelim bozuk yardim edermisiniz canimm cok sıkkın
Sevince zaten haberi yok onunda sevdigimdenArkadaşının kardeşiyle ne işi olur adamın yaa.Allahım.
Bencede tam unutum diyorum karşima cikiyo bi bakiş attiyo olecem valla :)unut onu
Ewt abla ama gonul ferman dinlemiyokidaha çok ufaksın be cnm ilerde bu günlerine gülüp geçeceksin
Ewet abla ama gonul ferman dinlemiyoki .daha çok ufaksın be cnm ilerde bu günlerine gülüp geçeceksin
Cok teşekkurler inşallah olur dicem ama olmazolur olur neden olmasın ki
Teşekkur ederim ablacim ama abla ya onu bi gorsen boy poz cok tatli :)Bende senin yaslarindayim bende hoslandim ama senin gibi acı falan çekmedim hiç bir zaman çekmem de.
Bu duygunun adı aşk değil hoslanti.
Pek çok liseli "ölüyorum aşktan" deyip kendini başka kolların arasında bulmuştur cevremde bile bu tür örnekler var korkma
Ablacim demeni gerektirecek bir durum bende 16 yaşındayım :)Teşekkur ederim ablacim ama abla ya onu bi gorsen boy poz cok tatli :)
Ay pardon dikkat etmemişim kusura bakmaAblacim demeni gerektirecek bir durum bende 16 yaşındayım :)
Bak aynısını bende yaşadım kardeşim.Bende ay ne kadar tatlı ne kadar hoş biri falan diyerek sevdim.şimdi o günlerime gülüyorum hatta suan yine aynı şeyleri yaşıyorum ama bigun bunda da vazgececegim biliyorum.
Bende çevremden görüyorum hep.tecrübeli oldugumdan değil ama gerçek bu sadece ben senin kadar takmiyorumm
Ay pardon dikkat etmemişim kusura bakma
Ewettt yaaaÖnemli değilde çok tatlı oluolar demi yaa :)
Keşke konussalar biraz bizimle ilgilenseler