- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi minnak1018
-
peki benim yaptığım bu durumda doğru mu? yani sessiz kalmak,tepki koymak. kendiyle mücadelesini tek başına yenebilir mi sizce?
ayrı kalmak faydalı olur mu ne dersiniz? yoksa tepki koyarak hepten mi kaybettim acaba
Seni o kadar iyi anliyorum ki, senin durumun benimkinden de vahimmis, yasanmislik var aileler bile tanismisken birden bire bu geri adim insani cileden cikartir.
Bu arada babanin tutumu ne kadar olgun nasil güzel masallah. Simariyor bunlar, inan iyilik yaramiyor. Aile kizisin ne demekse, saygi mi duyuyorlar yoksa bu aile kizi olayini ne olarak görüyorlar inan merak ediyorum. Bence varya sen akli basina gelsin diye noktayi koymussun ama o bunu farkli algilamis. Zaten kararsizlik yasarken (eyvah özgürlügüm kisitlaniyor mu ne ise sebebi artik) sen de benim icin vakit kaybisin demissin, o da aa öyle mi zaten emin degildim karar vermekte zorlanmam kendi istemedi beni demis. Bence ona o dügümleri cözebilmesi icin yani karar vermesi icin bir müddet vermelisin. demekki istedigin Kadar kayitsiz kalamiyorsun bitmesini isteseydin sevgililer gününde ondan bir beklentin olmazdi. ama tabi bu umursuzlugun senin sabrini yedigini cok cok iyi anliyorum.son dedigin aslinda o kadar Dogru ki ama anladi mi hayir. sen kac yasindasin ?
Ben gecen baglanma korkusunu didiklerken nette bi psikolog tarafindan yazilmis bisey okudum beni cok etkiledi. aynen sende oldugu gibi Adam korkuyorum baglanamiyorum bla bla konusuyor (aynisindan benimde var basimda) sonra kizin caresizlikten artik sabri tükeniyor danayamiyor bitiriyor ve birkac sene sonra o evlenmekten korkan adami bi parkta sisman bir esle cocuguyla görüyor. icim bi acaip oldu okudugumda. Hani kurtarilir mi kurtarilamaz mi insan onu bile kestiremiyor. mesele baglanmadan baglamak mi desen bize aykiri yillarca birlikte takilmak da olmaz ki...
en son cümlem "bana ve aileme bir açıklama borçlusun" olmuştu. yani bomba şu anda onun kucagında. zaten kendisi bir açıklama yapmazsa muhtemelen babam kendisini arayıp soracak cunku bu adam bizim evimize girdi çıktı, yazlıgımda kaldı kışlıgımda kaldı.o zaman herşey iyi hoştu da evlenmeye gelince noldu! ben 31 yaşındayım. nice zor ilişkiler yaşadım ama böylesini yemin ediyorum görmedim :S
sevmekle evlenmek aynı şey değil ki.. bazen sevsen de olmuyo işte. geçen gün bu konu ile ilgili içim şişti sabaha kdr ağladım ben de.
benim icim hep sisik ama oturup da onun icin salya sumuk aglamadim. seviyorum ama bu mantiktaki bi insani benim icim kaldirmiyo
çok seven erkek evlenmek ister...
hem 37 yaşında azda değil... hayatı yaşamak nebende bunu anlamıyorum:44:
sevdiklerinle birlikte olduğun, onlarla paylaştığın anların yerini ne tutabilir ki
sizi çokmu garanti görüyor acaba, bence sorumluluk almak istemiyor..
hem o yaşta insan ev düzeni ister çoçuk ister..
ben çok sağlam kafa bulmuyorum bu yaşta bu düşüncedeki erkeği
bence onunla zaman kaybetmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?