çok seven erkek neden evlenmek istemez?

seven ama evlilikten korkan erkek için ne yapılmalı?

• kendi haline bırakmalı,hiç aramamalı.kaçıyorsa sevmiyor demektir

OY: 73 83,0%
  • hiçbir şey yokmuş gibi devam edilmeli, o yola zamanla kendisi girecektir

OY: 14 15,9%
  • araya aileler sokulmalı,gerekirse agresif/sitemkar tepkiler verilmelidir

OY: 1 1,1%

• Ankete Katılan
    88

canım kendimden örnek vereyim eşimi çok seviyordum ama evlenmekten çok korktuğum için elimden geldiği kadar çok erteledim evlenme tarihini..
mutsuz olmaktan hata yapmaktan korktum hep..
çevremdeki evli ve mutsuz insanları gördükçe daha çok korktum..
birde ailemle olan mutluluğum bozulacak onlarsız nasıl yaparım die hep kaçıyordum evlilikten sevmediğimden değil yani..
sende seni sevmediğini düşünme bence ciddi düşünmeyen sevmeyen insan aileleri bir araya getirmez zaten..
oda belliki korkuyor korkularını yenmesine yardımcı olmaya çalış..
ve bence ayrılarak hata yapmışsın çünkü bunlardan korkan bi insandan ayrılırsan ona korkmakta haklı olduğunu göstermiş olursun..

hepinizin yorumları süper, çok teşekkür ederim.
kendisinin evi var,benim ailemin de durumu iyi, düğün tantanası düşünecek bir durumda değiliz çok şükür.
kendisine her türlü yaklaşmaya çalıştım, yardımcı olmak istedim olmadı. bence bundan koca moca olmaz

BENDE AYnI DURUMDAYIM ESKİ SEVGİLİMDEN O SEBEBLE AYRILDIM SORUMLUK ALABİLECEĞİMİ SANMIYORUM DEDİĞİ İÇİN.. NE YAPICAZ BU ERKEKLERİ BİLMİYORUM CANIM YANIYOR :44:

ayrılmakla iyi yapmışsın bence..boşa vakit harcama böyle insanlarla..neden neden diye de düşünüp durma..bazı insanlar böyle malesef ne kadar sevsende mutlu olamazsın evlensen bile...

eger erkek arkadasınız sızı kaybetmekten korksaydı asla böle demezdı cunku yası gelmiş işi yerınde.. daha ne olsun neyı beklıyor ki? sevgılınıze kalsa hayatının sonununa kadar sevgılı olarak takılcaksınız herhalde

bizim durumumuz gerçekten çok farklı benle tanıştıgında bir ilişkisi varmış, kızdan uzun suredır ayrılmak istiyormus ama soyleyemiyormus. biz çıkmaya başladık, 4-5 ay geçti. bu surecte hep cep telefonunu saklardı sesi kısık gezerdi, ben işkillendim ve 5.ayın sonunda ogrendim ki, kız buna hala askım canım cicim diye mesajlar atıyor. bu da soguk soguk kıza yazmaya devam ediyor.
kız şehir dısında oldugu için bu dönemde gorusmuyorlar ama sonucta 5 ay boyunca benle beraber onu da idare etmiş. ben bunu ogrendiğimde bitirmeliydim belki de, çok kavga ettik bi sure konusmadık ama surekli yanımda oldugu için kızla aralarında birşey geçmediğine inanarak ilişkiye devam ettim. ama bu olay aramızda hep hayalet gibi kaldı ve aklında hala o kız olabilir mi diye düşünmekten duramıyorum :S

geçen günde bir kişi konu açmıştı..
kendisi hala üniversite öğrencisiydi.. ama 30 yaşındaki erkek arkadaşı hemen evlenmek istiyormuş.. nedense o aklıma geldi.. insan sevdiğini yanında ister..

bence yeteri kadar aşk sevgi yok.. insan sevdiğiyle beraber olup yaşlanmak ister.. sabah uyandığında görmek ister..

yoluna bakmalısın sende.. zaten dediğin kadar çok seviyorsa sana döner.. seni kaybetmemek için uğraşır..

Son düzenleme:

Canım benim Özgürlük evlilikle bitiyor erkeklere göre.Bekarkene rahatsın,neden?Çünkü sadece kendinden sorumlusun.ama evlenince öyle değil bambaşka bir hayata giriyorsun.Sorumlulukların artıyor.Bu da bazı erkekleri korkutuyor işte.Sorun sen değilsin canım.Evliliğin getirdiği sorumlulukları yüklenememekten korkuyor o.Psikolojik olarak hazır hissetmiyor bence.Olmazsa bir aile terapistine gidin.Evlilik ile ilgili yardım alın.

o da ailesiyle yaşıyor, ben de. evlerimiz çok yakın, 10 dk. ben hep onlara gidiyorum, çok mutlu oluyorlar yiyoruz içiyoruz beraber.
ama o bize gelmiyor. annem ve babamla karsı karsıya gelmek istemiyor. ilişkimizin ilk zamanları bahar-yaz döneminde başbaşa çok vakit geçirdik ,benden fiziksel olarak da uzak durmuyordu ancak çok da şehvetli bir yaklaşımı yoktu. ufak bir problemi var ve bunu cok buyuttu, sonrasında hepten uzaklaştı benden.. 4 aydır öpüşmekten ileri gitmedik. sonra hepten koptu zaten olay
o 37 yaşında, ben 31 . daha neyi ne kadar bekleyeceğiz ki

onu da denedim, kendi gittiğim doktora goturmek istedim, bahane uydurup kapıdan geri kaçtı.
başka doktor bulalım sen git dedim, benim doktorluk bişeyim yok dedi.
Allahım ben neyle karsı karsıyayım ya

Sen esas problemi anlatmamissin. Cinsellikle ilgili sorunu ne ?

SImdi de senle yakunlasmayip baskasiyla guzel vakit geciriyor olabilir. Sen hatayi ogrendiginde kabullenerek yapmissin.

Sen esas problemi anlatmamissin. Cinsellikle ilgili sorunu ne ?

evet çekiniyorum bu konuda biraz erken boşalma sorunu var. bugune kadar ben hariç kimseyle beraber olmamış, duydugumda kulaklarıma inanamamıstım. ilk zamanlar sakladı bunu, sonra tatile gidince tabi saklayamadı, berbaer olduk. ama hep çekindi sıkıldı. dedim üzülme, ereksiyon problemi yok, erken boşalma psikolojiktir doktora gidelim.yok dedi. kızdı soylendi bana. ne acelen var dedi, evlenince duzene girer kendiliğinden dedi. sonra başbaşa kalsak bile bana yaklasmadı.

37 yasina kadar kimse olmamis mi yani? Cusunuz. Kompleks yapmis haliyle. Niye bu cocukta diretiyosun anlamadim. Nereden tutsan elinde kaliyor. Duzelmeye yanasmiyor aksine sogumus senden. Bosveeer... iyi ki evlenmeden farketmissin..

37 yasina kadar kimse olmamis mi yani? Cusunuz. Kompleks yapmis haliyle. Niye bu cocukta diretiyosun anlamadim. Nereden tutsan elinde kaliyor. Duzelmeye yanasmiyor aksine sogumus senden. Bosveeer... iyi ki evlenmeden farketmissin..

diretmiyorum artık. ama gerçekten seviyorum,o yüzden cok ugrastım çözerim diye.çözemedim artık ben de vazgeçtim.
içimin sıkıntısı geçsin diye burda paylaştım. iyi de geldi :)

ya bunlarin hepsi mi böyle ?!

su an durumunuz ne yani ayri misiniz ?

yılbaşından once bu mevzu patlamıştı,10 gun konusmamıstık. sonra babam dedi ki, kızım kafanda soru işaretleri kalmasın bu çocuk kötü bi çocuk değil, bi adım at ona gore son kararını ver dedi. yılbasını bahane ettim kalktım gittim,boyle bir hareketime ragmen ertesi gun "sen aile kızısın,ailen yakın zamanda evlenmeni bekler,ben hazır değilim cart curt" dedi. B planına geçtim, sıkmamaya- konuyu acmamaya özen gosterek devam ettim. ama max 1 ay dayanabildim.2 subat pazar gunu, beraber geçirdiğimiz güzel bir günün ardından "ben seni istemiyorum, benim için vakit kaybısın ve yılbasında soylediklerin aklımdan çıkmıyor" diyerek bitirdim.
14 şubat sevgililer gununde hareket bekledim, o kadar da ruhsuz değildir dedim. ama ne aradı ne sordu. ben dayanamadım "sen nasıl bir hödüksün,artık bende tamamen bittin" dedim. ben seni çok seviyorum ama kendimle savaş halindeyim,aklım mantıgım hersey birbirine karıstı.düğümlerimi çözmeden seni aramak istemedim dedi ve ben tum sabrımı sukunetimi kaybederek, " senle geçirdiğim 1 seneye yazıklar olsun,zerre kadar inanmıyorum sevgine, bencil ve korkagın tekisin. beni aileme ve cevreme rezil ettin .madem birgun evlenmeye niyetin yoktu, ne bok yemeye hayatıma girdin. bana ve aileme açıklama borçlusun, herkes soruyo madem bu kadar çok seviyo o zaman niye istemiyo seni diyolar, cevap veremiyorum! ya karsıma geçer gerçekleri soylersin düğümleri beraber çözeriz,yada bi daha sakın karşıma çıkma" dedim.

ve bitti.

zaten sen aile kızısın diyerek koymuş fikrini ortaya başka açıklamaya gerek yok..aile kızı olmayan (ne demekse!!!) birisiyle daha mutlu olacak demekki..boşver bacım giden günlerinde hesabını yapma inşallah seni daha çok mutlu edecek adamlar çıkar karşına...daha önce de yazdım..açıklama veya neden yok ortada boşuna arama bulamazsın insanlar böyle malesef...

"Çok seven erkek" eğer maddi sorunları yoksa sevdiği kadınla biran önce kavuşmayı ister diye düşünüyorum..tabi gerçekten seviyorsa.

Adamın problemleri büyük boşver cidden. Senin işin yok onun sorunlarını mı çekicen. Olay neyse çıksın karşına adam gibi anlatsın. Sen isyan etmesen seni böyle idare edicek. Evet aynen dediğin gibi bencil ve korkak.

Evlensen sinir hastası yapardı bu herif seni. Evlenmiş olsan açacağın konuları söyliyim.. Akşamları tv başından kalkmıyor benimle hiç konuşmuyor zaten cinsellik desen yok benim zorlamamla oluyor, hep mi ben zorlicam. Bıktım artık. Telefonuyla çok uğraşıyor acaba başkarıyla mı görüşüyor. Prono izliyor benle sevişmiyor. Sorunlarını anlamak istiyorum hep sessiz kalıyor. Yardım etmeme izin vermiyor. Böyle evlilik mi olur. internet geçmişini yakaladım facebookta başka kızlarla konuşuyor bilmem ne bilmem ne.

Sen yoluna bak artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…