- 5 Ağustos 2013
- 6.960
- 514
- 128
- Konu Sahibi minnak1018
-
herkese gunaydın. başına benzeri gelmiş, fikri olan tum arkadaşların yorumlarını bekliyoruum
1 senedir beraber oldugum biri var,37 yasında boğa burcu.gayet iyi bir şirkette ,ortalamanın ustunde bir maaşla çalışıyor.ailelerimiz tanıştı,beraber tatile gittik gayet iyi anlaşıyoruz.nerede otururuz,ilerde neler yaparız gibi şeylerden bile konusuyorduk.Ailesi bir an once evlenmemizi istiyordu,beni çok seviyorlar.ancak ben bir terslik oldugunu hissettim,sıkıştırdım, "evliliğe hazır değilim,başkasının sorumlulugunu kaldırabilir miyim bilmiyorum" dedi. yanyanayken hiçbir sorun yok,sevgi dolu hareketleri var. ancak ben kendisini 2 hafta once terk ettim. ben seni çok seviyorum ama kendimle savaşıyorum,düğümlerimi çözemiyorum diyor ama beni kaybetmemek için hiçbir adım atmıyor. sevgisine gerçekten inanıyorum,ama bu kadar seven bir insan neden boyle yapar anlayamıyorum. kızlar yorumlarınız lütfen
benim arkadaşımın sevgilisi aynen anlattığınız gibi bi de boğa burcu o da 32 yaşında ama evlilikle ilgili en ufak bi laf etmemiş,sanırım biraz özgürlüklerine düşkün oluyor bu tarz erkekler bi de o evlilik tantanası hazırlıklar falan onlarla uğraşmak istemiyor olabilir çoğu erkeğe angarya iş geliyor.siz gözünü korkutmadan şöyle bi sade tören falan yaparız evimizi eşyalarımızı da yavaş yavaş yaparız falan deseniz?
tipik bekar erkek sendromu..
bu yaşına kadar evlenmemiş, özgürlüğüne düşkün..
ben açıkçası anlattıklarınızdan sizi yeterince sevmediğini çıkardım
çünkü çoğu erkek 30undan sonra artık evlilik-çocuk düşünür, hatta bilhassa çocuk için evlenir
erkek arkadaşınız takılmaktan, gezip tozmaktan yana.. Konuyla pek ilgisi yok ama tam da kızların peşinde koşacağı erkek tipi..
aldatılma gibi bir durum geldi mi başınıza hiç?
herkese gunaydın. başına benzeri gelmiş, fikri olan tum arkadaşların yorumlarını bekliyoruum
1 senedir beraber oldugum biri var,37 yasında boğa burcu.gayet iyi bir şirkette ,ortalamanın ustunde bir maaşla çalışıyor.ailelerimiz tanıştı,beraber tatile gittik gayet iyi anlaşıyoruz.nerede otururuz,ilerde neler yaparız gibi şeylerden bile konusuyorduk.Ailesi bir an once evlenmemizi istiyordu,beni çok seviyorlar.ancak ben bir terslik oldugunu hissettim,sıkıştırdım, "evliliğe hazır değilim,başkasının sorumlulugunu kaldırabilir miyim bilmiyorum" dedi. yanyanayken hiçbir sorun yok,sevgi dolu hareketleri var. ancak ben kendisini 2 hafta once terk ettim. ben seni çok seviyorum ama kendimle savaşıyorum,düğümlerimi çözemiyorum diyor ama beni kaybetmemek için hiçbir adım atmıyor. sevgisine gerçekten inanıyorum,ama bu kadar seven bir insan neden boyle yapar anlayamıyorum. kızlar yorumlarınız lütfen
Iliski guzel gidiyorsa bir sikintiniz yoksa evlenme sureci zor ve sikintili. Bu surece girmek istemiyor olabilir . Ailesiyle mi yasiyor tek mi? Ya siz? Birlikte rahat rahat her seyi yasayabiliyosaniz bence siz de acele etmeyin..
Ama seven erkek evlenmek ister ya. Niye istemesin. Karsisindaki kadin ne istiyosa onu istr mutlu etmk ister cunku..
Canım benim Özgürlük evlilikle bitiyor erkeklere göre.Bekarkene rahatsın,neden?Çünkü sadece kendinden sorumlusun.ama evlenince öyle değil bambaşka bir hayata giriyorsun.Sorumlulukların artıyor.Bu da bazı erkekleri korkutuyor işte.Sorun sen değilsin canım.Evliliğin getirdiği sorumlulukları yüklenememekten korkuyor o.Psikolojik olarak hazır hissetmiyor bence.Olmazsa bir aile terapistine gidin.Evlilik ile ilgili yardım alın.
o da ailesiyle yaşıyor, ben de. evlerimiz çok yakın, 10 dk. ben hep onlara gidiyorum, çok mutlu oluyorlar yiyoruz içiyoruz beraber.
ama o bize gelmiyor. annem ve babamla karsı karsıya gelmek istemiyor. ilişkimizin ilk zamanları bahar-yaz döneminde başbaşa çok vakit geçirdik ,benden fiziksel olarak da uzak durmuyordu ancak çok da şehvetli bir yaklaşımı yoktu. ufak bir problemi var ve bunu cok buyuttu, sonrasında hepten uzaklaştı benden.. 4 aydır öpüşmekten ileri gitmedik. sonra hepten koptu zaten olay
o 37 yaşında, ben 31 . daha neyi ne kadar bekleyeceğiz ki
bizim durumumuz gerçekten çok farklıbenle tanıştıgında bir ilişkisi varmış, kızdan uzun suredır ayrılmak istiyormus ama soyleyemiyormus. biz çıkmaya başladık, 4-5 ay geçti. bu surecte hep cep telefonunu saklardı sesi kısık gezerdi, ben işkillendim ve 5.ayın sonunda ogrendim ki, kız buna hala askım canım cicim diye mesajlar atıyor. bu da soguk soguk kıza yazmaya devam ediyor.
kız şehir dısında oldugu için bu dönemde gorusmuyorlar ama sonucta 5 ay boyunca benle beraber onu da idare etmiş. ben bunu ogrendiğimde bitirmeliydim belki de, çok kavga ettik bi sure konusmadık ama surekli yanımda oldugu için kızla aralarında birşey geçmediğine inanarak ilişkiye devam ettim. ama bu olay aramızda hep hayalet gibi kaldı ve aklında hala o kız olabilir mi diye düşünmekten duramıyorum :S
Sen esas problemi anlatmamissin. Cinsellikle ilgili sorunu ne ?
evet çekiniyorum bu konuda birazerken boşalma sorunu var. bugune kadar ben hariç kimseyle beraber olmamış, duydugumda kulaklarıma inanamamıstım. ilk zamanlar sakladı bunu, sonra tatile gidince tabi saklayamadı, berbaer olduk. ama hep çekindi sıkıldı. dedim üzülme, ereksiyon problemi yok, erken boşalma psikolojiktir doktora gidelim.yok dedi. kızdı soylendi bana. ne acelen var dedi, evlenince duzene girer kendiliğinden dedi. sonra başbaşa kalsak bile bana yaklasmadı.
37 yasina kadar kimse olmamis mi yani? Cusunuz. Kompleks yapmis haliyle. Niye bu cocukta diretiyosun anlamadim. Nereden tutsan elinde kaliyor. Duzelmeye yanasmiyor aksine sogumus senden. Bosveeer... iyi ki evlenmeden farketmissin..
ya bunlarin hepsi mi böyle ?!
su an durumunuz ne yani ayri misiniz ?
yılbaşından once bu mevzu patlamıştı,10 gun konusmamıstık. sonra babam dedi ki, kızım kafanda soru işaretleri kalmasın bu çocuk kötü bi çocuk değil, bi adım at ona gore son kararını ver dedi. yılbasını bahane ettim kalktım gittim,boyle bir hareketime ragmen ertesi gun "sen aile kızısın,ailen yakın zamanda evlenmeni bekler,ben hazır değilim cart curt" dedi. B planına geçtim, sıkmamaya- konuyu acmamaya özen gosterek devam ettim. ama max 1 ay dayanabildim.2 subat pazar gunu, beraber geçirdiğimiz güzel bir günün ardından "ben seni istemiyorum, benim için vakit kaybısın ve yılbasında soylediklerin aklımdan çıkmıyor" diyerek bitirdim.
14 şubat sevgililer gununde hareket bekledim, o kadar da ruhsuz değildir dedim. ama ne aradı ne sordu. ben dayanamadım "sen nasıl bir hödüksün,artık bende tamamen bittin" dedim. ben seni çok seviyorum ama kendimle savaş halindeyim,aklım mantıgım hersey birbirine karıstı.düğümlerimi çözmeden seni aramak istemedim dedi ve ben tum sabrımı sukunetimi kaybederek, " senle geçirdiğim 1 seneye yazıklar olsun,zerre kadar inanmıyorum sevgine, bencil ve korkagın tekisin. beni aileme ve cevreme rezil ettin .madem birgun evlenmeye niyetin yoktu, ne bok yemeye hayatıma girdin. bana ve aileme açıklama borçlusun, herkes soruyo madem bu kadar çok seviyo o zaman niye istemiyo seni diyolar, cevap veremiyorum! ya karsıma geçer gerçekleri soylersin düğümleri beraber çözeriz,yada bi daha sakın karşıma çıkma" dedim.
ve bitti.
yılbaşından once bu mevzu patlamıştı,10 gun konusmamıstık. sonra babam dedi ki, kızım kafanda soru işaretleri kalmasın bu çocuk kötü bi çocuk değil, bi adım at ona gore son kararını ver dedi. yılbasını bahane ettim kalktım gittim,boyle bir hareketime ragmen ertesi gun "sen aile kızısın,ailen yakın zamanda evlenmeni bekler,ben hazır değilim cart curt" dedi. B planına geçtim, sıkmamaya- konuyu acmamaya özen gosterek devam ettim. ama max 1 ay dayanabildim.2 subat pazar gunu, beraber geçirdiğimiz güzel bir günün ardından "ben seni istemiyorum, benim için vakit kaybısın ve yılbasında soylediklerin aklımdan çıkmıyor" diyerek bitirdim.
14 şubat sevgililer gununde hareket bekledim, o kadar da ruhsuz değildir dedim. ama ne aradı ne sordu. ben dayanamadım "sen nasıl bir hödüksün,artık bende tamamen bittin" dedim. ben seni çok seviyorum ama kendimle savaş halindeyim,aklım mantıgım hersey birbirine karıstı.düğümlerimi çözmeden seni aramak istemedim dedi ve ben tum sabrımı sukunetimi kaybederek, " senle geçirdiğim 1 seneye yazıklar olsun,zerre kadar inanmıyorum sevgine, bencil ve korkagın tekisin. beni aileme ve cevreme rezil ettin .madem birgun evlenmeye niyetin yoktu, ne bok yemeye hayatıma girdin. bana ve aileme açıklama borçlusun, herkes soruyo madem bu kadar çok seviyo o zaman niye istemiyo seni diyolar, cevap veremiyorum! ya karsıma geçer gerçekleri soylersin düğümleri beraber çözeriz,yada bi daha sakın karşıma çıkma" dedim.
ve bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?