çok sevenler cevap verebilir mi

evet o heyecan azalıyor maalesef monotonluğa bağlıyor çünkü tamamen biliyorsun o kişiyi
peki bu kadar uzun süre birlikte olmak evlenisiye çok çok uzun zaman geçirmişsiniz ilişkinizde yorgunluğa yol açmadı mı

Siz belli ki monotonluktan korkuyorsunuz ama bence ilişkinin evliliğin güzel tarafı bu. Annen baban gibi hayatının bir parçası oluyor karşındaki insan. Koşulsuz sevgi güven sadakat. Bunları bekliyordum ben evlenirken. Eşimin yanında kendimi güvende hissediyorum. Sırtımı yaslayabiliyorum bir derdim oldu mu çözmeye çalışır yanımda olur biliyorum.
Sevgi tanımı istiyorsun ama bu tanımlanabilir bir şey değildir ya. Hayatını o insanla geçirmek istersin veya istemezsin. Konu sende bitiyor.

evet ilgilizlik konu mesaj atmaması değil işi gücü çok yoğun diye sürekli ben mi alttan almalıyım ? olgunluk ile ne ilgisi var ben zaten çevremde olgun sabırlı biri olarak bilinirim karşı tarafın ufacıksorunda beni engellemesine ne diyorsunuz 28 yaşında adamın ? yorgunluk tan uyuyakalmadı izinde bu sefer yorgunlukta uyuyakladığı şeyleri senelerdir alttan alıyorum gün içinde hiç konuşamadıınğız düşünün eve gelince vakit ayıracak onda da uyuykalıyor hoş bişey mi bu ? haksız olduğu konuda eşiniz sizin tribinizi çekmiyor mu yada evli değilsiniz sevgiliniz o da yoksa arkadşınız bi insan hatalıysa alttan almaz mı? bna söz verdi daha itinalı olacağna haklısın dedi söz vermesine rağmen tutmadı sallamadı ?

2 sene nişanlılık, 10 sene evlilik... Eşim tribimi çekmedi diye hiç sorun çıkarmadım çünkü trip niye atayım. İstemediğim bir durum varsa söylerim konuşuruz tartışırız sonuca bağlarız. Yani normal reşit insanlar bunu yapar (en azından yapmalı).

Yorgunluktan uyumasına niye bozuldun anlamadım bırak adam uyusun dinlensin. Bu zamanda çalışan adam bulmuşsun daha sorun çıkarıyorsun uyuyakaldı diye. Hayır uyumasa ne olacak "naber aşkım, iyi aşkım, ........önce sen kapat, hayıır sen kapat" ve kapanış. Nedir yani.

Ayrıca sevgisinden eminsen yorgunluğunu idare ediver. Değilsen zaten ayrıl bu kadar basit. İlişkileri karmakarışık yaşamaya gerek yok.

diğer her şey var saydığınız ama bu yok insan gibi konuşmayı becerip sorun çözme odaklı biri değil çok iyi çok hoş ama bi sorun olunca dikenleri çıkıyor kesinlikle trip atılmayacak ona hep sakın güleryüzlü olacağım sorun dert çıkarmayacağm o zaman mükemmel konuşarak insan gibi bişeyi çözmeye çalışmıyo hep kaçıyor engelliyo defolup gidiyo
bu hiç iyi bir şey değil bence. sorunları konuşmaktan kaçan biriyle evlilik yaşayamazsınız. evlilik bir sorunlar paketi gibi çünkü. her şey güzel ve sorunsuz da gidebilir pek çok konuda pek çok sorun da yaşanabilir. bu sorunlar ev geçindirmek, cinsel hayat, aile uyuşmazlıkları, çocuk yetiştirme, iş güç her şeyle alakalı olabilir. her sorunda engelleyip kaçan bir insanla birlikte çocuk yetiştirmek istediğinizi bir düşünsenize. ya da henüz cinsellik yaşamadınız diyelim vajinismus olduğunuzu falan bir düşünün. size nasıl yaklaşacak? her sorunda kendi derdiniz yokmuş gibi alttan mı alacaksınız?

Yanlış şeyler için trip atıyorsunuz. Bunlarda ilişkiyi, insanı yıpratır.
Yorgunken eşim yorgunluğumu bildiği halde tavır yapıyorsa, basit şeylere takılıyorsa bende çekemem.
İyi gecelerdi vs bunlar basit konular ve trip atılması gereken konular değil.
Belliki adam bıkmış engelliyor.
ben olayı iyi anlatamadım sanırım yorgunken trip atan biri değilim kendisi şu an tatilde pazartesiden beri yatıyo ve eşinizin işini düşünün sabantan akşam 7-8 e kadar sizi arayamıyor mesaj bile atamıyor eve geliyor duş yemek 9 oluyo sonra tam benle konuşacakken uyuyakalıyor lütfen böyle değerlendir ben bunu senelerdir çektim bu şeklide basit bi uyuykalma mevzusu değil yani

maalesef olay böyle gözüküyo ama ben senelerdir o çalıırken tek mesaj alamıyorum arayamıyor da eve gelince de tam konuşacağımız sıra uyukalıyor nereye kadar sabredersiniz sevgilinizle konuşmamaya bi kez olduğunda trip atmadım zaten lütfen biraz düşünerek değerlendirin senelerdir böyle bu olay artık canıma tak etti ve söz verdiği halde sözünü tutmadı tamam söz dedi dikkat edeceğim dedi konu iyi geceler demedi değil bana söz verdiği halde sallamaması ayrıca yorgun değil izme çıkmıştı kaç gündür yatıyor yani evinde
Başka biri olabilir mi ?

ben olayı iyi anlatamadım sanırım yorgunken trip atan biri değilim kendisi şu an tatilde pazartesiden beri yatıyo ve eşinizin işini düşünün sabantan akşam 7-8 e kadar sizi arayamıyor mesaj bile atamıyor eve geliyor duş yemek 9 oluyo sonra tam benle konuşacakken uyuyakalıyor lütfen böyle değerlendir ben bunu senelerdir çektim bu şeklide basit bi uyuykalma mevzusu değil yani
Dediğiniz şekilde de düşününce yine uyuyakalan adama bir şey diyemem üstünü örterim yani napsın adam.
Benim eşim 8 5 çalışır erken geldiği için zaman ayırabiliyor.
Ancak geç gelse yorgun olsa ne diyebilirim. Bana yine garip geldi

2 sene nişanlılık, 10 sene evlilik... Eşim tribimi çekmedi diye hiç sorun çıkarmadım çünkü trip niye atayım. İstemediğim bir durum varsa söylerim konuşuruz tartışırız sonuca bağlarız. Yani normal reşit insanlar bunu yapar (en azından yapmalı).

Yorgunluktan uyumasına niye bozuldun anlamadım bırak adam uyusun dinlensin. Bu zamanda çalışan adam bulmuşsun daha sorun çıkarıyorsun uyuyakaldı diye. Hayır uyumasa ne olacak "naber aşkım, iyi aşkım, ........önce sen kapat, hayıır sen kapat" ve kapanış. Nedir yani.

Ayrıca sevgisinden eminsen yorgunluğunu idare ediver. Değilsen zaten ayrıl bu kadar basit. İlişkileri karmakarışık yaşamaya gerek yok.
siz beni hiç anlamıyorsunuz boşa nefes tüketmeye gerek yok ben de bi anda durduk yere trip atmadım zaten canınıza tak eden bişey hiç olmadı sanırım o tripe gelene kara sizin tabirinizle reşit bi insanım güzellikle defalarca kez konuştum sizin için ilgi olmasada olur çalışması yeterliyse mutluluklar dilerim ben ilgil de görmek istiyormu gün boyunca akşam 7 ye kadar hiç konuşamadığım bi adamla eve gel yemek ye 9 oluyo 9 da da uyuyakalıyor bu güzel bişey herhalde size göre

bu hiç iyi bir şey değil bence. sorunları konuşmaktan kaçan biriyle evlilik yaşayamazsınız. evlilik bir sorunlar paketi gibi çünkü. her şey güzel ve sorunsuz da gidebilir pek çok konuda pek çok sorun da yaşanabilir. bu sorunlar ev geçindirmek, cinsel hayat, aile uyuşmazlıkları, çocuk yetiştirme, iş güç her şeyle alakalı olabilir. her sorunda engelleyip kaçan bir insanla birlikte çocuk yetiştirmek istediğinizi bir düşünsenize. ya da henüz cinsellik yaşamadınız diyelim vajinismus olduğunuzu falan bir düşünün. size nasıl yaklaşacak? her sorunda kendi derdiniz yokmuş gibi alttan mı alacaksınız?
anladığın için çok teşekkür ederim evet bende sen gibi düşünüyorum bi sorun olduğunda anlayışla güzellikle talı tatlık konuşarak çözmek istiyorum ona bile yanaşmıyo ben işyerinde çekmediğimkalmıyo senle olunca güzel vakit geçeirmek istiyorum diye tamam haklı da nereye kadar o zamana güzel davran yani sorun çıkmasın hassas olduğum şeylere özen göster

anladığın için çok teşekkür ederim evet bende sen gibi düşünüyorum bi sorun olduğunda anlayışla güzellikle talı tatlık konuşarak çözmek istiyorum ona bile yanaşmıyo ben işyerinde çekmediğimkalmıyo senle olunca güzel vakit geçeirmek istiyorum diye tamam haklı da nereye kadar o zamana güzel davran yani sorun çıkmasın hassas olduğum şeylere özen göster
bu söylediklerim tabii ki sizin için de geçerli. ne demek iş yerinde çok çekiyorum senle güzel vakit geçirelim. şey mi demek bu iş yerinde insanlarla uğraşıyorum bir de senle uğraşmayayım.
e sevgililik, evlilik, ilişkiler iki insanın maddi manevi birbirine destek olduğu ortamlar. orası sadece güzel vakit geçirmek, birlikte yemek içmek eğlenmek için yok ki. bu insanla bir ömür geçireceksiniz sadece güzel şeyler mi olacak o ömürde?

Bende evlilik düşünürken ayrılma kararı aldığım dönemde, çalışıyor, işi önemli, aman kafası kalmasın diye diye aldatılmaya göz yumduğumu çok sonra anladım, bu kişi biz ayrılır ayrılmaz nisanlandı, yani o herkesin takılma ya bi iyi geceler mesajı dediği şeyi atmadı, bak şuan ben bu mesajı yazarken S Sunshine1 da yazmış başka biri olabilir mi diye,
Benim hikayemde de ayrıldıktan 10 gün sonra nisanlanmasıyla olay vukuu bulmuştu :), sonra geri dönme çabaları falan...

5 sene olmuş

Hala kafanda soru işaretleri varsa hiç bulaşma bence evlilik işine

Ayrıca evlenmek bir son değil ki

Yapamazsan ayrılırsın.

Geri dönülmez bir şey değil yani

bu söylediklerim tabii ki sizin için de geçerli. ne demek iş yerinde çok çekiyorum senle güzel vakit geçirelim. şey mi demek bu iş yerinde insanlarla uğraşıyorum bir de senle uğraşmayayım.
e sevgililik, evlilik, ilişkiler iki insanın maddi manevi birbirine destek olduğu ortamlar. orası sadece güzel vakit geçirmek, birlikte yemek içmek eğlenmek için yok ki. bu insanla bir ömür geçireceksiniz sadece güzel şeyler mi olacak o ömürde?
aynen beyfendi buna odaklı orda çok uğraşıyo insanlarla sevgilisiyle sorun olmayacak alttan almayacak sabırlı olmayacak hep başkalarına sabır üstlerine bişey diyemez bana patlar e onlara sabır gösteriyorsun ya bana niye yok ufacık trip atsam hemen sinirleniyor

Geri dönülmez bir şey değil yani
güzel yerden yakalamşısınz işte bu bende böyle bi algı olmuş sanki eevlndim bitti artık kurutulş yok gibi annemde babamda o kafada insanlar anneme dedim bi kez mutsuz olursam ayrılırım ben sen gibi çekemem dedim annem de yok öyle boşanma filan dedi

güzel yerden yakalamşısınz işte bu bende böyle bi algı olmuş sanki eevlndim bitti artık kurutulş yok gibi annemde babamda o kafada insanlar anneme dedim bi kez mutsuz olursam ayrılırım ben sen gibi çekemem dedim annem de yok öyle boşanma filan dedi
yuh yani

O ne öyle boşanma falan yok

Oldu olacak kara duvak takıp öyle evleneyim deseydin

Back
X