Burada size tabiri caizse gaz vermek gibi olmasın fakat ben söylediği bu söze karşılık sen de yaşıtların gibi davran , insanlar senin yaştayken birbirlerini arayıp sorarlar , söz verdikleri zaman tutarlar derdim.
Gün içinde sizi aramaması devamlı ve sürekli bir hal alıyor mu , yoksa örneğin pazartesi günü arar fakat perşembeye kadar konuşmayız tarzında mı oluyor. Bu gibi bir durumsa evet benim için de problem olurdu . Ama Pazartesi gün içinde 1 kez arayıp , Salı günü de akşam arayabiliyorsa problem yapmazdım . Benim eşim de evlendik 6 ay sonra gece çalışmaya başladı. Sabah ben kalkardım yataktan o gelirdi ve gündüz de saat 3 te kalkar işine giderdi ben akşam gelirdim eve. Bazen neredeyse hiç görmezdik birbirimizi günlerce . Demem o ki bu durum geçici bir süredir mi böyle , yeni olan bir durum mu? Yani sevgiliniz 5 yıldır böyleyse yapısı derim , yeni olduysa işi yoğundur derim , bazen mesleki olarak yoğun olunan dönemler de vardır. Muhasebe , mali müşavir , bankacı gibi mesleklerin ben boş anları olduğuna şahit olmadım diyebilirim.