çok sevenler cevap verebilir mi

Burada size tabiri caizse gaz vermek gibi olmasın fakat ben söylediği bu söze karşılık sen de yaşıtların gibi davran , insanlar senin yaştayken birbirlerini arayıp sorarlar , söz verdikleri zaman tutarlar derdim.

Gün içinde sizi aramaması devamlı ve sürekli bir hal alıyor mu , yoksa örneğin pazartesi günü arar fakat perşembeye kadar konuşmayız tarzında mı oluyor. Bu gibi bir durumsa evet benim için de problem olurdu . Ama Pazartesi gün içinde 1 kez arayıp , Salı günü de akşam arayabiliyorsa problem yapmazdım . Benim eşim de evlendik 6 ay sonra gece çalışmaya başladı. Sabah ben kalkardım yataktan o gelirdi ve gündüz de saat 3 te kalkar işine giderdi ben akşam gelirdim eve. Bazen neredeyse hiç görmezdik birbirimizi günlerce . Demem o ki bu durum geçici bir süredir mi böyle , yeni olan bir durum mu? Yani sevgiliniz 5 yıldır böyleyse yapısı derim , yeni olduysa işi yoğundur derim , bazen mesleki olarak yoğun olunan dönemler de vardır. Muhasebe , mali müşavir , bankacı gibi mesleklerin ben boş anları olduğuna şahit olmadım diyebilirim.
kendisi doktor bir dakikası bile yok ve 5 senedir aynı bu durum ben de artık yoruldum konuşamamaktan öte dikkat et dediğim halde dikkat etmemesine bozuluyorum mesela bi kaç gün etti iyi geceler dedi öyle yattı ama dün gece gene etmedi yani bir seferlik olan bişeyin patlaması değil bu sanırım şu yüzden patladınm diğer günler gene yorgun çok zor durumda diye hiç bi zaman ses etmedim ama bir hafta izne çıktı pazartesi çıktı ona rağmen durum böyle dinlenmiş vaziyette yani zaten bana hırlamaya başladığı zaman ben dedim ben ufacıkbir şeye dikkat emediğinde baan böyle söylorsun sen nesin şu an dedim kess sus diyor başka bildiği bişye yok sonrada engelledi

kendisi doktor bir dakikası bile yok ve 5 senedir aynı bu durum ben de artık yoruldum konuşamamaktan öte dikkat et dediğim halde dikkat etmemesine bozuluyorum mesela bi kaç gün etti iyi geceler dedi öyle yattı ama dün gece gene etmedi yani bir seferlik olan bişeyin patlaması değil bu sanırım şu yüzden patladınm diğer günler gene yorgun çok zor durumda diye hiç bi zaman ses etmedim ama bir hafta izne çıktı pazartesi çıktı ona rağmen durum böyle dinlenmiş vaziyette yani zaten bana hırlamaya başladığı zaman ben dedim ben ufacıkbir şeye dikkat emediğinde baan böyle söylorsun sen nesin şu an dedim kess sus diyor başka bildiği bişye yok sonrada engelledi

Tabi ki haklısınız izinli olduğu günlerde ki davranışlarınız için .

Umuyorum güzel bir orta yol bulabilirsiniz .

merhaba biraz öncede konu açmıştım ama biraz kafam karışık benim kusuruma bakmayın evlenmekten çok korkan ve evliliği hiç bi zaman hayal eden biri olmadım yapım gereği mesela çocuğum olsun düşüncesi de hiç gelmiyor, şu zamana kadar ilişkilerim oldu ve hiç cinsel ilişki yaşamadım. Hayatımda biri var, bazı zamanlar çok aşırı sıcak hissediyorum ona karşı sevdiğimi hissediyorum, bazı zamanlarda da soğuk hissediyorum. 5 senelik bu arada ve ciddi yola girecek bir ilişki en başından beri kafamda bu düşünceler var ama evlenme teklifi aldığımda iyice panik yapmaya başladım bide yapım gereği aşırı garantici bir tipim bi işimi hep eksik bırakmayan sürekli kontrolcu biriyim akışına bırakamam bir şeyi yani ,bazen düşünüyorum ki hani sevdiğimiz insanla evlenmeliyiz diyoruz ya, bazen size de sevgi tam olarak ne diye bir soru geliyor mu sizede sevmek nasıl oluyor tam manasıyla eşlerinizi ve sevgililerinizi sevdiğinizi nasıl anladınız ve aşk ile fark nedir ?
Sevgi çok başka çok ince bişey aşk çok çok başka. Aşık olanın gözü kör olur hicbirseyine bakmaz herşeyi oldu bittiye getirir ama sevgi herseyini düşünmek. Tersliklerde dönüp gitmemek. Asabilecegini bilmek. 7.yila doğru gidiyorum evliliğinde evlenirken evin varmı diye sormadım ama işin varmı diye sordum. Ben çok sinirliyim kendiside öyle birbirimizi idare edebilecek miyiz diye sordum yaşayarakta anladık gibi şeyler herşeyi göz onunde bulundur garantici olmak zorundasın burda bir sorun yok her şey aşkla asilmiyor malesef sevgi olmali

Sevgi çok başka çok ince bişey aşk çok çok başka. Aşık olanın gözü kör olur hicbirseyine bakmaz herşeyi oldu bittiye getirir ama sevgi herseyini düşünmek. Tersliklerde dönüp gitmemek. Asabilecegini bilmek. 7.yila doğru gidiyorum evliliğinde evlenirken evin varmı diye sormadım ama işin varmı diye sordum. Ben çok sinirliyim kendiside öyle birbirimizi idare edebilecek miyiz diye sordum yaşayarakta anladık gibi şeyler herşeyi göz onunde bulundur garantici olmak zorundasın burda bir sorun yok her şey aşkla asilmiyor malesef sevgi olmali
peki ikinizde sinirli iken evliliğiniz yürüyebildildi mi bizde aynıyız çünkü

peki ikinizde sinirli iken evliliğiniz yürüyebildildi mi bizde aynıyız çünkü
Eşim çok sinirli heran herşeye kizabilir yani ablası annesine karşı bu şekil daha çok benim huyunu bildiği için bana okadar yapamıyor dikkat ediyor kelimelerine tavrına. İlk 3yil çok zor geçti diyebilirim evliliği oturtmaya düzen kurmaya çalışıyorsunuz çünkü. Eşim bağırır sinirlenir 5 dk snra bana telefondan komik bişey gosterir güler baksana gel izleyelim fln yapar huyu o küs asla kalmaz. Bende tam tersiyim aşırı sinirli alınganlık var bide bağırıp cagirdimmi hememn konuşmak istemem ben daha çok kestirip atan tarafım senimi çekeceğim gibisinden. Ama olmuyormus evlilikte öyle. Çünkü evlilik olmaz ozaman biter yani eşim bana hep der sana kalsaydi çoktan bosanirdik diye ama eşim hep toparlayan taraf bir anda patlasada çabuk sönüyor Allah'tan bende uzatmiyorum artık alıştık 😂

Eşim çok sinirli heran herşeye kizabilir yani ablası annesine karşı bu şekil daha çok benim huyunu bildiği için bana okadar yapamıyor dikkat ediyor kelimelerine tavrına. İlk 3yil çok zor geçti diyebilirim evliliği oturtmaya düzen kurmaya çalışıyorsunuz çünkü. Eşim bağırır sinirlenir 5 dk snra bana telefondan komik bişey gosterir güler baksana gel izleyelim fln yapar huyu o küs asla kalmaz. Bende tam tersiyim aşırı sinirli alınganlık var bide bağırıp cagirdimmi hememn konuşmak istemem ben daha çok kestirip atan tarafım senimi çekeceğim gibisinden. Ama olmuyormus evlilikte öyle. Çünkü evlilik olmaz ozaman biter yani eşim bana hep der sana kalsaydi çoktan bosanirdik diye ama eşim hep toparlayan taraf bir anda patlasada çabuk sönüyor Allah'tan bende uzatmiyorum artık alıştık 😂
bizim ilişkide küsen taraf karşısı zaten ayrıldık gerçi de bi sorun olunca konuşmaktan kaçıyor kesitirp atıyor sus diyor ben uzatırım devam ederim sonra engelleiyip gidiyor küs kalan inatçı da kendisi hayatta alttan almayan geri dönmeyen de kendisi ben de ani sinirleniri ama eşiniz gibi yarım saat sonra komik video gösterirm ama karşı taraf kindar olunca gülmüyo ne yapsan da

Evlilik bana da hiç bir zaman çok çok istediğim üzerinde düşündüğüm olmazsa olmaz bir şey gibi gelmedi.Şuan nişanlıyım ve kısa zaman sonra evleniyorum ama ben de hâlâ acaba doğru mu yapıyorum diyorum.Yani bir yazıda şöyle yazılmış;hiç bir çift evliliğe çok hazır olmaz.Sonuçta bilmediğimiz bir durum.Ama, herşeyi ama herşeyi mükemmel olsun osu da olsun busu da olsun dersen ya yalnız kalırsın kalmak zorundasın çünkü full paket insan henüz yok( mesela sen de full harika değilsin aşırı takıntılısın,kararsızsın) ya da herşeyiyle tastamam biriyle karşılaşırsın ama bambaşka hiç hesaba katmadığın bir sorun yaşarsın şok olursun.O yüzden ya emin değilsen vazgeç ya da bazıları tamamsa tamam olmayanlar seni sıkıntıya sokmayacaksa evlen.

bizim ilişkide küsen taraf karşısı zaten ayrıldık gerçi de bi sorun olunca konuşmaktan kaçıyor kesitirp atıyor sus diyor ben uzatırım devam ederim sonra engelleiyip gidiyor küs kalan inatçı da kendisi hayatta alttan almayan geri dönmeyen de kendisi ben de ani sinirleniri ama eşiniz gibi yarım saat sonra komik video gösterirm ama karşı taraf kindar olunca gülmüyo ne yapsan da
Evet evet aklıma gelmemişti kelime kindarlikkk.. bnde böyleyim ama eşime karşı yendim bu durumu. Yenmek zorundasın seviyorsan yeneceksin dedi yani açık açık. Başkalarına eyvallahin yok anlarım ama bana neden yok derdi kaybetmekten korkmadığını düşünürdü ama seviyorum işte ama o kin çok kötü bişey. Genelde kadınlar değişebiliyor ama erkekler çok zor ben olsam göze almazdım babamda öyle çünkü annem hep der 30 yıl oldu gram değişmedi huyu diye.

e
Evet evet aklıma gelmemişti kelime kindarlikkk.. bnde böyleyim ama eşime karşı yendim bu durumu. Yenmek zorundasın seviyorsan yeneceksin dedi yani açık açık. Başkalarına eyvallahin yok anlarım ama bana neden yok derdi kaybetmekten korkmadığını düşünürdü ama seviyorum işte ama o kin çok kötü bişey. Genelde kadınlar değişebiliyor ama erkekler çok zor ben olsam göze almazdım babamda öyle çünkü annem hep der 30 yıl oldu gram değişmedi huyu diye.
evet ben olumsuz bi ton özelliğimi yonttum onun için ama o senelerdir birazcık da sen alttan al sen gönlümü al dedikçe değişen hiç bişey olmadı gerçekten sorun olmadıı zamanki hallerimiz bi görseniz herkes diyor ki bu çocuk seni el üstünde tutuyor ama böyle olunca da canavara dönüşüyor bu davranışları yaşatan kişi nasıl aynı kişi olur anlayamıyorum

Evlilik bana da hiç bir zaman çok çok istediğim üzerinde düşündüğüm olmazsa olmaz bir şey gibi gelmedi.Şuan nişanlıyım ve kısa zaman sonra evleniyorum ama ben de hâlâ acaba doğru mu yapıyorum diyorum.Yani bir yazıda şöyle yazılmış;hiç bir çift evliliğe çok hazır olmaz.Sonuçta bilmediğimiz bir durum.Ama, herşeyi ama herşeyi mükemmel olsun osu da olsun busu da olsun dersen ya yalnız kalırsın kalmak zorundasın çünkü full paket insan henüz yok( mesela sen de full harika değilsin aşırı takıntılısın,kararsızsın) ya da herşeyiyle tastamam biriyle karşılaşırsın ama bambaşka hiç hesaba katmadığın bir sorun yaşarsın şok olursun.O yüzden ya emin değilsen vazgeç ya da bazıları tamamsa tamam olmayanlar seni sıkıntıya sokmayacaksa evlen.
evet haklısınız gerçekten peki sizce kesinlikle evlenilmez erkek özellikleri nedir ve tolere edilip evlenilecek özellikler nedir

*evlenince en kötü ne olur* sorularını sorun kendinize?
bu soruların cevabı aslında sizin evlilikle ilgili korkularınızı da farketmenizi sağlayacak.
farkındalığınız artınca düşünceleriniz de netleşecek ..

çok sevmek maalesef evliliğe yetmiyor, çoğu endişenizde sonuna kadar haklısınız. Ancak evlenme fikri yaklaştıkça insan korkuyor, ortada bir sorun var mı yoksa gerçekten kuruntu mu bunu seçmek lazım. Size karşı davranışları, ortak kararlarınız, birlikte geçirdiğniiz zaman ve maalesef aileleri iyi tartmak lazım. Ben eşimi çok seviyorum, sevgiliykende çok severdim. Bambaşka şehirlerdeydik yıllarca ve görüşememek zaman geçirememek sıkıntı olurdu. Benim evlendikten sonra şehir değiştirecek olmamda gözümü korkutuyordu ama evlenme olaylarına girince eşimin her tavrıyla korkularım gitti. Nişanlılık cidden evliliğin fragmanı bu yola girin ve o süreçte gözlemleyin bence karşınızdakini. Herkes gibi benimde korkularım vardı ancak ben bir gün bile pişman olmadım iyi ki evlenmişiz.

5 sene emin olmak için hayli hayli yeterli bence, kimse mükemmel değildir, eksikleri vardır, dört dörtlük insan yoktur. Sen eğer karşındaki insan bu eksikleriyle, kusurlarıyla seviyorsan tamamdır, yok hala acaba seviyor muyum diye düşünüyorsan zaten sevmiyorsundur. İstediğin kadar pimpirikli ol, detaycı ol, karşındaki insanı bir ömür geçirecek kadar seversen gözün bir çok şeyi görmez, görse de hoş görür. Şahsi fikrim 5 yıldır beraber olup da hala soru işareti varsa kafanızda, ilişkide ters giden bir şeyler vardır.

iyi de ben bu adamdan ne zaman ilgi göreceğim ya siz anlamıyor musunuz bu kişi benim eşim değil aynı evde kalmıyorum gün içinde hiç konuşamıyorum diyorum bu durum sağlıksız değil mi gün içinde bi on dakika arayabilse gene okeey o bile yok akşam da sızıp kalıyor hatta baz geceler direk nöbet iyi mi öldü mu kaldı mı onu bile bilemediim zamanlar oluyor bu normal mi ???/??
Sevgiliyken tam 2 sene eşimi hiç göremedim.
6 ay askerlikten daha sonrada başka şehirdeydi çalışıyordu filan.
Sevmediği bir işte mecburi çalışıyordu o dönem ve stresliydi.
Yoruluyordu yazamıyordu
Çok sıkıntılı bir dönemiydi.
Yüzünü hiç görmedim
Sadece destek oldum onu anladığımı hissettirdim
Yazamadığı zamanlar motive edici mesajlar yazdım hediyeler aldım gönderdim vs
Ama sevgisinden hiç şüphe etmedim
Zamanla evlilik iş değiştirme vs düzene girdi.
Siz neden şüphe ediyorsunuz önemli olan bu

5 sene olmuş

Hala kafanda soru işaretleri varsa hiç bulaşma bence evlilik işine

Ayrıca evlenmek bir son değil ki

Yapamazsan ayrılırsın.

Geri dönülmez bir şey değil yani
Şu son üç cümleniz:) beni inanılmaz rahatlatıyor
İlişkiye başlarkende çekimser hissediyordum, çünkü ben eğer başlarsam evlenirim bu adamla deyip korkmuştumda bi taraftan, hata arıyordum, bir arkadaşım aynı şeyi söyledi (son üç cümleniz:) böyle düşününce kendimi daha rahat hissettim ve daha akışında yaşadım. Ve böylece daha güzel bir ilişki kurabildim :)
Sanurum bu korku, tedirginlik hep evlilik bir kere olur, hata yapma şansım yok düşüncesiyle büyüdüğümden
evlilik fikri beni hep ürküttü, hep çok sorguladım. Ama yukarıdaki düşünce beni inanılmaz rahatlatıyor:)

e

evet ben olumsuz bi ton özelliğimi yonttum onun için ama o senelerdir birazcık da sen alttan al sen gönlümü al dedikçe değişen hiç bişey olmadı gerçekten sorun olmadıı zamanki hallerimiz bi görseniz herkes diyor ki bu çocuk seni el üstünde tutuyor ama böyle olunca da canavara dönüşüyor bu davranışları yaşatan kişi nasıl aynı kişi olur anlayamıyorum
Ay sanki benm eşimi anlatıyorsun 🙄 gerçekten öyle ama işte benim alttan almak için sebebim hemen hicbisey olmamisa dönmesi dün akşam yine bir tartıştık gitti yattı başı agrimis kalktı ilaç içmiş ağrı kesici yerine iltihap ağrı kesici almış bnde sorsaydin keşke diyorum gülüyor bana o ilaç nerden bilecek nerenin agrisidigini diye ben olsam cevap bile vermeden yatarim geri işte oyuzden cekilmezdim önceden yani bilemiyorum ben aştım bu yönümü ama erkekler nedense asmakmi istemiyor isinemi gelmiyor bilmiyorum

Şu son üç cümleniz:) beni inanılmaz rahatlatıyor
İlişkiye başlarkende çekimser hissediyordum, çünkü ben eğer başlarsam evlenirim bu adamla deyip korkmuştumda bi taraftan, hata arıyordum, bir arkadaşım aynı şeyi söyledi (son üç cümleniz:) böyle düşününce kendimi daha rahat hissettim ve daha akışında yaşadım. Ve böylece daha güzel bir ilişki kurabildim :)
Sanurum bu korku, tedirginlik hep evlilik bir kere olur, hata yapma şansım yok düşüncesiyle büyüdüğümden
evlilik fikri beni hep ürküttü, hep çok sorguladım. Ama yukarıdaki düşünce beni inanılmaz rahatlatıyor:)
tabi ki öyle

Kimse istemediği bir kaderi çekmek zorunda değil ki

En saçma düşünce yani gelinlikle gittin kefenle gelirsin düşüncesi

Eşlerimizle göbek bağımız bir kesilmedi

Onlarla doğmadık

Hiç unutmuyorum Mehmet Ali Erbil bile bir programında korkmayın deneyin evliliği , denemeden doğru kişiyi bulamazsınız dedi 😂😂😂😂

Sadece destek oldum onu anladığımı hissettirdim
Yazamadığı zamanlar motive edici mesajlar yazdım hediyeler aldım gönderdim vs
destek olduunuza göre konuşabiliyordunuz demi bende ona beş senedir destek oluyorum zaten yazamadığı zamanlar diyorsunuz demek ki yazdığı zamanlar da oluyordu benim ki hç yazamıyor bilmem anlatabildim mi

Back
X